şirvaaaaaaan şaka maka 36. haftayı bitirdik.hadi hayırlı olsun.sen de benim gibi heyecan yapıyomusun
teşekkürleremzirme - ve doğumda rahatlama biçimleri anlatıldı.
göğüs uçlarının yara olmaması için kolanyalı bir pamukla tampon yapılması istendi,, doğumu yaklaşanlar , her sabah.. akşamda krem sürülecek..
doğumdan sonra 1 hafta yara olmazsa - atlattın ..
şayet göğsün yara oldu..
havuçu sirkede biraz bekletim. mikrobu olsün diye..
yıka sonra rendeleyeceksin ... rendelediyin havuçu göğüs ucuna koy.. diğer emzireceğin zamana kadar beklet,, emzirmeden suyla göğüs ucunu temizle dediler,
birde - yumurta beyazını şırp , göğsüne sür,, o zar gibi kuruyacak..
sonra kaldırıp , suyla temizledikten sonra - emzir. ..
göğüs sızısını alıyormuş....
maşallah demir bebegeeeemeraba büyülü bahçeler
23-03 saat sabah 9.30 da bebişimiz demir geldi
normal doğum yapabildim
çiçek benim için yeni bir topik açabilirmisin
çiçek doğurduysa şirvan sen yapabilirmisin
en kısa zamanda topiğe doğum hikayemi yazıcam uzun uzun
korkulacak bişey yok kocaman öpüyorum
sağlıcakla kalın
benımde migdem bulanıyor nedense şu bi kaç gündürmaşallah. benim de midem bulanıyor başım dünüyor. eşim yoksa hamile misin diye dalga geçiyor. ne oldu bize böyle son zamanlarda hayır olsun inşallah
kızlar park yatak alanlar içine çarşaf takımı ne aldınız,park yatak için olanlardan mı yoksa normal yatak boyutunda mı aldınız hatta nerden aldığınızı söölerseniz çok sevinirim benim yarın ya da bugün bakmam lazım....
kızlar park yatak alanlar içine çarşaf takımı ne aldınız,park yatak için olanlardan mı yoksa normal yatak boyutunda mı aldınız hatta nerden aldığınızı söölerseniz çok sevinirim benim yarın ya da bugün bakmam lazım....
canım ben park yatağın içine bebek nevresim takımı aldım. Özdilekten aldım.
ben normal bebek nevresim takımı aldım taçın organik nevresim takımlarından.
canım gecen hafta izmirdeydin keşke kemeraltınaa giseydin ben ordan aldım nevresim takımını
yan korumaları
baş ayak korması yastıgı carsaf yorganı hepsi içinde
slm güzel nisan anneleri yarın doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var sezeryan olacağım..sizlere haber vermeye çalışırım..ne olur benim ve güzel kızım için dua edin..sizleri çok seviyorum..ALLAHA emanet olun..
kızlar merak edenlere teşekkür ederim.....daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi yazmak isterim ama vermekle mükellef olduğum bilgiler olduğunu bildiğim için geldim:))
23.03 te sabah sancılarla başlayan serüvenim aynı gün saat 5 te nişanımın gelmesiyle hastanede devam etti...ebeler kontrolden sonra nstye bağladılar ve benim sancılarım 6 dakikada bire düşmüştü....doktorum yola çıkmışken geri döndü ve olabildiğnce en erken ameliyata alındım...kızım 8.20 geçe dünyaya gelmiş.....3.250.gr ağırlığında 49 cm bir bebek ana kuzusu.......hastanede elden ele dolaşan bir bebek oldu ne zaman hemşire odasına gidipte geç gelmediği olmadı zillimin:)).......kızlar içinizde iken kıymet bilin....inanın doğum yaptığım günden beri uyuma saatim 6-7 saati geçmemiştir.....yani 5 gündeki toplam uyumam günlük değil:)) hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah fırsat buldukça gelirim.......hepinizi seviyorum.....
kızla rgünaydın.... ayyy rumelili allah bağışlasın ne tatlı şey bu böyle....
meralcim seni de allah kurtarsın belki de şu dakikalarda kızını kucağına almışsındır...şimdiden allah analı babalı büyütsün...
kızlar bende yarın sabah saat 8.30 da sezeryana giriyorum, dualarınıza ihtiyacım olacak, bugün tekrar girmeye çalışıcam ama malum evde hummalı bir koşuşturmaca var fazla takip edemeyebilirim sizleri... hepinizi çok seviyorum her ne kadar tanımasamda... inşallah doğumdan sonrada bu güzel paylaşımlarımız devam eder öpüyorum canlarım..
bi de arkadaşımdan yeni duydum dr u 1 sene yorgan kullanmasın bebek demiş nedenini bilmiyorum nevresim bekliicek yani o zaman..
haftyaya gidiceemm :)) güzel şeyler var mı ??
oooooooooo neler var neler
ve cok uygunnnn yaa
ben nervresim takımını 50 tl aldım
havlusunu 5 tl
gögüs ucu pedleri 42 tane 7 tl
cıtcıtlı badiler 2 tl 3 tl hastane cıkışları set halinde 15 mi 17 parcamı ne 15 tltl
ay ben hiç gitmedim hep kendim hallettim şirvan alışmamışım ağdacıyacanım benim yaaa. ..
devamlı gittiğin bir ağdacı falan yokmu .. eve çağırırdım..
allah yardımcın olsun.......
azdı yine temizlik yapacak bahane buldu manyakteşekkürler
maşallah demir bebegeeee
benımde migdem bulanıyor nedense şu bi kaç gündür
bide geceleri yatınca başım felaket dönüyorrr
KIZLAR KAÇ GÜNDÜR GEZİYORUZ KOCİŞLE Bİ YATMAYA GİDİOZ EVE YATAKLAR HEP AÇIK HER YER HERYERDE
bugun bi arkadaşım aradı agbımlerlede samimilerrr
size gelmek istıyoruz müsaştmisiniz diye
bitek ilk defa gelecek arkadaşlarım agbımler sorun degıldeee
ve benim ev dandiniiii
ikramlık ister yatakalar v.s
ah ah
tabi müsaitiz dedim kappatım tutuştummmmmmmmmmmmm
kocişi aradım
gelecekler diyeee
kıyamam anaaaaaaaaaa eve gıt ortalıgı topla diyor
adam alışık degıl dagınıklıga yaa 1 haftadır süpürmedim eve yataklar hep acık gece gelıyoz yatıoz sabah kalkıp gidiozzzzz
dedim gelırken yemek getır dışardan bişeyler
annemi aradım kek çırp dedim bende eve gidip saat 4 den sonra ortalık toplucammm
yaparım yaparım kimse gelmez
1 hafta evi saldım
misafir gelioooooooooooooooooooooooo
canım benimki park yatak diil ama görümceminki park o normal uyku setlerinden aldıkızlar park yatak alanlar içine çarşaf takımı ne aldınız,park yatak için olanlardan mı yoksa normal yatak boyutunda mı aldınız hatta nerden aldığınızı söölerseniz çok sevinirim benim yarın ya da bugün bakmam lazım....
merhaba kızlar geçmişi okumak uzun sürüyor.meral ve galatea79 allah yardımcınız olsun.rumelili allah analı babalı büyütsün idilini.çok güzel bir bebek maşallah .allah nazarlardan saklasın.bebek olduktan sonra uyku nedir unuttuk zaten.
maşallah canım bebişinemeraba büyülü bahçeler
23-03 saat sabah 9.30 da bebişimiz demir geldi
normal doğum yapabildim
çiçek benim için yeni bir topik açabilirmisin
çiçek doğurduysa şirvan sen yapabilirmisin
en kısa zamanda topiğe doğum hikayemi yazıcam uzun uzun
korkulacak bişey yok kocaman öpüyorum
sağlıcakla kalın
hoşgeldin lanamerhaba kızlar geçmişi okumak uzun sürüyor.meral ve galatea79 allah yardımcınız olsun.rumelili allah analı babalı büyütsün idilini.çok güzel bir bebek maşallah .allah nazarlardan saklasın.bebek olduktan sonra uyku nedir unuttuk zaten.
ay valla şenay ben de hallettim şimdi kaç gündür benim de aklımdaydı acil bişi olsa naparım diye oh rahatladım valla.
doktora gidicem ben de şimdi belli mi olur bi de çatına bakiim filan der diye hallediverdim ii oldu.
gerçi bakıcam die bişi demedi hatta bence erken de ama bakalım dr ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?