2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkürler

maşallah demir bebegeeee

maşallah. benim de midem bulanıyor başım dünüyor. eşim yoksa hamile misin diye dalga geçiyor. ne oldu bize böyle son zamanlarda hayır olsun inşallah
benımde migdem bulanıyor nedense şu bi kaç gündür
bide geceleri yatınca başım felaket dönüyorrr

KIZLAR KAÇ GÜNDÜR GEZİYORUZ KOCİŞLE Bİ YATMAYA GİDİOZ EVE YATAKLAR HEP AÇIK HER YER HERYERDE

bugun bi arkadaşım aradı agbımlerlede samimilerrr

size gelmek istıyoruz müsaştmisiniz diye
bitek ilk defa gelecek arkadaşlarım agbımler sorun degıldeee

ve benim ev dandiniiii

ikramlık ister yatakalar v.s

ah ah
tabi müsaitiz dedim kappatım tutuştummmmmmmmmmmmm

kocişi aradım
gelecekler diyeee

kıyamam anaaaaaaaaaa eve gıt ortalıgı topla diyor
adam alışık degıl dagınıklıga yaa 1 haftadır süpürmedim eve yataklar hep acık gece gelıyoz yatıoz sabah kalkıp gidiozzzzz

dedim gelırken yemek getır dışardan bişeyler

annemi aradım kek çırp dedim bende eve gidip saat 4 den sonra ortalık toplucammm

yaparım yaparım kimse gelmez
1 hafta evi saldım

misafir gelioooooooooooooooooooooooo

kızlar park yatak alanlar içine çarşaf takımı ne aldınız,park yatak için olanlardan mı yoksa normal yatak boyutunda mı aldınız hatta nerden aldığınızı söölerseniz çok sevinirim benim yarın ya da bugün bakmam lazım....

Merhaba,

Galatea, Meral Rabbim kolay doğumalar nasip etsin inşallah......Güzel Haberlerinizi bekliyoruz....:ecrin_bebek:

Rumelili kuzucuğumuz çok tatlı......

canım ben park yatağın içine bebek nevresim takımı aldım. Özdilekten aldım.

ben normal bebek nevresim takımı aldım taçın organik nevresim takımlarından.

canım ben park yatağın içine bebek nevresim takımı aldım. Özdilekten aldım.

tşklr dozkancım orayada bakayım peki içinde nevresim çarşaf yastık kılıfı şu yan korumaları var di mi başka bişi var mı?bi de korumaları normal yatağa geçince kullancaz di mi park yatağa olmaz

canım gecen hafta izmirdeydin keşke kemeraltınaa giseydin ben ordan aldım nevresim takımını
yan korumaları
baş ayak korması yastıgı carsaf yorganı hepsi içinde

Allah yardımcın olsun. İnşallah her ikinizde sağlıklı olarak kolay bir şekilde kurtulursunuz.

ay maşallah kızına. Allah nazarlardan saklasın.

Allah yardımcın olsun. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

bi de arkadaşımdan yeni duydum dr u 1 sene yorgan kullanmasın bebek demiş nedenini bilmiyorum nevresim bekliicek yani o zaman..

evet bebek üstünü yanlışlıkla örter açamaz falan diye sanırım. benim şimdiden 2 tane yorganım var. bide kayınvalidem yapmış o getiriyor. öyle dolap bekleyecekler :)

haftyaya gidiceemm :)) güzel şeyler var mı ??

oooooooooo neler var neler

ve cok uygunnnn yaa

ben nervresim takımını 50 tl aldım
havlusunu 5 tl
gögüs ucu pedleri 42 tane 7 tl

cıtcıtlı badiler 2 tl 3 tl hastane cıkışları set halinde 15 mi 17 parcamı ne 15 tltl

tamam cnm saol gideyim mutlaka çook uygunmuş fiyatlarda

merhaba kızlar geçmişi okumak uzun sürüyor.meral ve galatea79 allah yardımcınız olsun.rumelili allah analı babalı büyütsün idilini.çok güzel bir bebek maşallah .allah nazarlardan saklasın.bebek olduktan sonra uyku nedir unuttuk zaten.

kızlarrrrrrrrrrr
bu sefer süperdi hiç bişey hissetmedim çok şükür hayret ettim gecen sefer 2 tüp sürmüştüm folyo sarmamıştım bu sefer 3 tüp sürdüm folyoda sardım 0 acı acayip mutlu oldum hep aklımdaydı acil bişey olsa ne halt edicem diye ohhhhhhhh beeeeeee:dance::dance::dance:
canım benim yaaa. ..

devamlı gittiğin bir ağdacı falan yokmu .. eve çağırırdım..

allah yardımcın olsun.......
ay ben hiç gitmedim hep kendim hallettim şirvan alışmamışım ağdacıya garip geliyo ağrı eşiğimde pek düşüktür zaten
azdı yine temizlik yapacak bahane buldu manyakklava:
canım benimki park yatak diil ama görümceminki park o normal uyku setlerinden aldı

senin meleğin napıyo şekercim hihoyyyt

maşallah canım bebişine
ne güsel normal yapmışsın doğumu
doğum hikayeni de bekliyos dört gözle

hoşgeldin lana
evet ya bebişin fotosunu koysana teyzeleri de görsün

ay valla şenay ben de hallettim şimdi kaç gündür benim de aklımdaydı acil bişi olsa naparım diye oh rahatladım valla.
doktora gidicem ben de şimdi belli mi olur bi de çatına bakiim filan der diye hallediverdim ii oldu.
gerçi bakıcam die bişi demedi hatta bence erken de ama bakalım dr ne dicek

normal olacaksa 38 de bakıyolar heralde çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş
sezeryanda yapmıyolar zaten çatı muayenesi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…