2009 Nisan Anneleri buraya

oh güle güle kullan hayatım eheheheheh

delümüsün be gelde evi görrrrrrrrrr.

her yer her yerde tezmılık yapmıcam ortalıgı toplucam bi süpürge tutcam bi toz alcam tamam yarın büyük temılık olacak evde allah nasip ederseeee

sende güle güle kullan hayatım eheheheh

bende pazrtesi agdacıdayım allah kısmet ederseeeeeeeeeeeee

bebişin fotosunu nasıl ekleyeceğim bilmiyorum.daha zaten çok küçük.ayakları ve elleri benim baş parmağım kalınlığında.daha düzen oluşturamadı.doğduğundan beri yatma ve kalkma saatlari hep değişik.tek düzeni uyandıktan 2 saat sonra tekrar uyuyor.şenay sen nasıl başedeceksin.biri uyur biri uyanırmış.sen uykuyu unut.

slm güzel anneciklerrrrrrr

:Saruboceq:
canım allah yardımcı olsun dualarımız seninle belkide şimdi bebişin kucağındadır allah herkeze nasip etsin

Gunaydin kizlar. Haftaya bugun son hamile gunumu geciricem. Ertesi sabah kismetse anne olucam. Ay cok heyecanlandim ya. Uyuyamadim zaten.
canım walla 1 haftan kalmışşş ohh ne güzel hadi bakalım bir bebiş daha geliyor haftaya hihoyyyt

aallahım nasıl güzel bir bebek bu yaaaaaa canım benim maşallah aman nazar değimesin

canım dualarımız sizinle merak etmeyin :Saruboceq:ayyyy ne güzel heyrkeş doğuruyor artıkk ama kıskansım şimdi bende istiyorummmmmdelikafadulden

oyyy maşallah tatlım yaa
Allah nazarlardan saklasın ak pakça bir bebek

galatea bak ne çabuk geçti 1 hafta yarın kavuşuyorsun bebğine
dularımız seninle sağlıkla kavuuşursun inş. bebişine....

demir bebek 3.250 kg 50 cm doğdu
ultrason ve göbeğim yanılmış
fazla kalamıycam herkesi çok öpüyorum hepinize dua ettim

maşallah demir bebeğede
beni cesaretlendirdin didem demek normal yaptın helal olsun valla

ben bebek nevresim takımı aldım içine

peki kızlar park yatakla ilgili son sorum içine park yataklar için satılan sünger yataklardan mı aldınız yoksa başka bi formül mü buldunuz,süngerde yatmak pek iyi değil diyolarda
çok sordum ama alışverişe gidicem malum bilip de gideyim :)))

lana çok kolay cnm bak kısaca anlatayım
hizliresim.com a gir
gözata bas bilgisayardan resmini seç seç sonra alttaki kutucuktan reasim boyutun 600*800 seç yükleye bas

altta 3 tane kutucuk çıkacak
forumlar 3 yazan kutudaki adresi al yapıştır ok

bekliyoruz merakla

lanacım ben zaten 9 aydır hasretim uykuya :çok üzgünüm:

göğüs pompasını alın benim işime yaradı.bebek uzun uyuduğunda sağıp dolaba koyuyorum.gece hem çok sık emiyor hemde gündüz sağdığım sütü içiyor.bizimki 16 günlük oldu hala gündüz uyuyor

ikisaatte bir emzirmek gerekmiyomu yani uyuyosa bile uyandırcaz diye biliyodum:uhm:

ikisaatte bir emzirmek gerekmiyomu yani uyuyosa bile uyandırcaz diye biliyodum:uhm:

aay 2 saat uyusalar iyi bence ben kuzenim doğum yapınca refakatçi kalmıştım bebek 50 dk bi uyanıyordu ilk 10 gün delikafadulden
ama bende senin gibi biliyorum 2 saatte bi emzirmek lazım memeye alışması için

şenay bu arada senin doğum pztsi kaçta belli mi?
ben haftasonu aydındayım pztsi erkenden gelicem ama görüşemezsek şimdiden sanada iyi doğumlar ağrısız sızısız inşallah..

yenidoğan bebeği sık sık emzirmek gerekir
emmeyen uykusundan uyanmayan bebeği uyandırıp emzirmek gerek
çünkü sıvı almayan bebek sarılığa çabuk yakalanır ve ağır geçirir
arkdaşım hstanedeyken öğrenmişitim bunları hemşireler uyandırıyodu bebişi emzirmeye çalışıyorduk
uyandırmazsan aç olarak saatlerce uyurmuş bebek
acıksaydı ağlardı falan die düşünmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…