normal olcak inş.normal olacaksa 38 de bakıyolar heralde çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş
sezeryanda yapmıyolar zaten çatı muayenesi falan
kızlarrrrrrrrrrr
bu sefer süperdi hiç bişey hissetmedim çok şükür hayret ettim gecen sefer 2 tüp sürmüştüm folyo sarmamıştım bu sefer 3 tüp sürdüm folyoda sardım 0 acı acayip mutlu oldum hep aklımdaydı acil bişey olsa ne halt edicem diye ohhhhhhhh beeeeeee:dance::dance::dance:
ay ben hiç gitmedim hep kendim hallettim şirvan alışmamışım ağdacıyagarip geliyo ağrı eşiğimde pek düşüktür zaten
azdı yine temizlik yapacak bahane buldu manyakklava:
canım benimki park yatak diil ama görümceminki park o normal uyku setlerinden aldı
senin meleğin napıyo şekercim hihoyyyt
sende güle güle kullan hayatım ehehehehay valla şenay ben de hallettim şimdi kaç gündür benim de aklımdaydı acil bişi olsa naparım diye oh rahatladım valla.
doktora gidicem ben de şimdi belli mi olur bi de çatına bakiim filan der diye hallediverdim ii oldu.
gerçi bakıcam die bişi demedi hatta bence erken de ama bakalım dr ne dicek
:Saruboceq:slm güzel nisan anneleri yarın doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var sezeryan olacağım..sizlere haber vermeye çalışırım..ne olur benim ve güzel kızım için dua edin..sizleri çok seviyorum..ALLAHA emanet olun..
canım walla 1 haftan kalmışşş ohh ne güzel hadi bakalım bir bebiş daha geliyor haftaya hihoyyytGunaydin kizlar. Haftaya bugun son hamile gunumu geciricem. Ertesi sabah kismetse anne olucam. Ay cok heyecanlandim ya. Uyuyamadim zaten.
kızlar merak edenlere teşekkür ederim.....daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi yazmak isterim ama vermekle mükellef olduğum bilgiler olduğunu bildiğim için geldim:))
23.03 te sabah sancılarla başlayan serüvenim aynı gün saat 5 te nişanımın gelmesiyle hastanede devam etti...ebeler kontrolden sonra nstye bağladılar ve benim sancılarım 6 dakikada bire düşmüştü....doktorum yola çıkmışken geri döndü ve olabildiğnce en erken ameliyata alındım...kızım 8.20 geçe dünyaya gelmiş.....3.250.gr ağırlığında 49 cm bir bebek ana kuzusu.......hastanede elden ele dolaşan bir bebek oldu ne zaman hemşire odasına gidipte geç gelmediği olmadı zillimin:)).......kızlar içinizde iken kıymet bilin....inanın doğum yaptığım günden beri uyuma saatim 6-7 saati geçmemiştir.....yani 5 gündeki toplam uyumam günlük değil:)) hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah fırsat buldukça gelirim.......hepinizi seviyorum.....
kızla rgünaydın.... ayyy rumelili allah bağışlasın ne tatlı şey bu böyle....
meralcim seni de allah kurtarsın belki de şu dakikalarda kızını kucağına almışsındır...şimdiden allah analı babalı büyütsün...
kızlar bende yarın sabah saat 8.30 da sezeryana giriyorum, dualarınıza ihtiyacım olacak, bugün tekrar girmeye çalışıcam ama malum evde hummalı bir koşuşturmaca var fazla takip edemeyebilirim sizleri... hepinizi çok seviyorum her ne kadar tanımasamda... inşallah doğumdan sonrada bu güzel paylaşımlarımız devam eder öpüyorum canlarım..
bak iyi öğren herşeyi heeehadi kıslar ben kaçar kociş cumadan gelicek birasdan çıkıcaz
bak iyi öğren herşeyi heee
oyyy maşallah tatlım yaakızlar merak edenlere teşekkür ederim.....daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi yazmak isterim ama vermekle mükellef olduğum bilgiler olduğunu bildiğim için geldim:))
23.03 te sabah sancılarla başlayan serüvenim aynı gün saat 5 te nişanımın gelmesiyle hastanede devam etti...ebeler kontrolden sonra nstye bağladılar ve benim sancılarım 6 dakikada bire düşmüştü....doktorum yola çıkmışken geri döndü ve olabildiğnce en erken ameliyata alındım...kızım 8.20 geçe dünyaya gelmiş.....3.250.gr ağırlığında 49 cm bir bebek ana kuzusu.......hastanede elden ele dolaşan bir bebek oldu ne zaman hemşire odasına gidipte geç gelmediği olmadı zillimin:)).......kızlar içinizde iken kıymet bilin....inanın doğum yaptığım günden beri uyuma saatim 6-7 saati geçmemiştir.....yani 5 gündeki toplam uyumam günlük değil:)) hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah fırsat buldukça gelirim.......hepinizi seviyorum.....
galatea bak ne çabuk geçti 1 hafta yarın kavuşuyorsun bebğinekızla rgünaydın.... ayyy rumelili allah bağışlasın ne tatlı şey bu böyle....
meralcim seni de allah kurtarsın belki de şu dakikalarda kızını kucağına almışsındır...şimdiden allah analı babalı büyütsün...
kızlar bende yarın sabah saat 8.30 da sezeryana giriyorum, dualarınıza ihtiyacım olacak, bugün tekrar girmeye çalışıcam ama malum evde hummalı bir koşuşturmaca var fazla takip edemeyebilirim sizleri... hepinizi çok seviyorum her ne kadar tanımasamda... inşallah doğumdan sonrada bu güzel paylaşımlarımız devam eder öpüyorum canlarım..
meraba büyülü bahçeler
23-03 saat sabah 9.30 da bebişimiz demir geldi
normal doğum yapabildim
çiçek benim için yeni bir topik açabilirmisin
çiçek doğurduysa şirvan sen yapabilirmisin
en kısa zamanda topiğe doğum hikayemi yazıcam uzun uzun
korkulacak bişey yok kocaman öpüyorum
sağlıcakla kalın
demir bebek 3.250 kg 50 cm doğdu
ultrason ve göbeğim yanılmış
fazla kalamıycam herkesi çok öpüyorum hepinize dua ettim
kızlar park yatak alanlar içine çarşaf takımı ne aldınız,park yatak için olanlardan mı yoksa normal yatak boyutunda mı aldınız hatta nerden aldığınızı söölerseniz çok sevinirim benim yarın ya da bugün bakmam lazım....
lana çok kolay cnm bak kısaca anlatayımbebişin fotosunu nasıl ekleyeceğim bilmiyorum.daha zaten çok küçük.ayakları ve elleri benim baş parmağım kalınlığında.daha düzen oluşturamadı.doğduğundan beri yatma ve kalkma saatlari hep değişik.tek düzeni uyandıktan 2 saat sonra tekrar uyuyor.şenay sen nasıl başedeceksin.biri uyur biri uyanırmış.sen uykuyu unut.
lanacım ben zaten 9 aydır hasretim uykuya :çok üzgünüm:bebişin fotosunu nasıl ekleyeceğim bilmiyorum.daha zaten çok küçük.ayakları ve elleri benim baş parmağım kalınlığında.daha düzen oluşturamadı.doğduğundan beri yatma ve kalkma saatlari hep değişik.tek düzeni uyandıktan 2 saat sonra tekrar uyuyor.şenay sen nasıl başedeceksin.biri uyur biri uyanırmış.sen uykuyu unut.
göğüs pompasını alın benim işime yaradı.bebek uzun uyuduğunda sağıp dolaba koyuyorum.gece hem çok sık emiyor hemde gündüz sağdığım sütü içiyor.bizimki 16 günlük oldu hala gündüz uyuyor
ikisaatte bir emzirmek gerekmiyomu yani uyuyosa bile uyandırcaz diye biliyodum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?