2009 Nisan Anneleri buraya

walla bende de öle iştahsızlık yok habire yiyorum süt danası oldum walla kaydirigubbakcemile3

canım saol ya süper bilgi walla kaydettim a.s.

şenay bu arada senin doğum pztsi kaçta belli mi?
ben haftasonu aydındayım pztsi erkenden gelicem ama görüşemezsek şimdiden sanada iyi doğumlar ağrısız sızısız inşallah..
canımmmmmmmmmm çok sağol sabah 9 15 randevum ama kaçta sezercik olur bilmiyorum
Şeniz
denedim oldu mu bakalım.

maşallaaaaaaaah onaaaaaa yanındaki güzellik ablasımı onada maşallaaaaaaahh

Hayırlı Cumalaaaarrrrrr:))) Biz yine buradayız, hala doğurmadım. Dün akşamdan bu sabah 10 a kadar falan çatlicaktım ağrı, sancı ve sıkıntıdan. Yani hakikaten 9 doğurdum yani şu sıpa yüzünden. Bide hareketli Allaaam yaa hiç mi uyumaz bi bebek? İşallah doğunca bu kadar uykusuz kalmaz valla perişan eder bizi...
Didem gelmiş galiba, sevindim iyi olmasına. Biraz geçmişe bakiim, gelirim yine..

bi acayip hal çöktü bana yaaa düşünsenize aylardır onlar içimizde biz kk da yazışıyoruz yeri geliyo dertlerimizi paylaşıp birbirimizden destek alıyoruz yeri geliyo geyiğin alasını çeviriyoruz ve içimizdeki mucizeler yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı yakında hepimiz onları kucağımıza alıp öpüp koklıcaz o mis gibi bebek kokusuu içimize çekicez biz artık anne olucaz kimimiz aylarca kimimiz yıllarca bekledik kimimiz ilk geceden süpriz dedik ama hepimizin içi aynı özlemle yandı yüce rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın onlarla beraber mutlu huzurlu bi hayat sürelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

güüle güle kullanın diyo delüüü kullanabildiğimizmi var beeee

aAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
SEN ZATEN UNUT ANACIM KULLANMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
sen uyuyamıcan bile.....
bırak kullanmayııı

denedim oldu mu bakalım.
oy maşallah yarrabbimmmmmmm yerim onuuuu
iki yavrununda cok güzel allahım uzun ömürler versin

amin cnm............

aminnnn
cnm amin
duygusallığın gelmiş bazen banada oluyor böyle duygular içinde kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…