benim kilomda düşüş yok. gerçi son haftada yarım kilo almışım onu da bebek alsa bi kısmını yavaşlamış olabilir kilo alımı. ama iştahım daha da açıldı benim. göbek aşığı indikçe ve mide rahatlamaya başladıkça yiyorum boyna. doyma hissim yok oldu hamilelikte :) :CüvCüv:cokacimcoook
canım saol ya süper bilgi walla kaydettim a.s.emzirme - ve doğumda rahatlama biçimleri anlatıldı.
göğüs uçlarının yara olmaması için kolanyalı bir pamukla tampon yapılması istendi,, doğumu yaklaşanlar , her sabah.. akşamda krem sürülecek..
doğumdan sonra 1 hafta yara olmazsa - atlattın ..
şayet göğsün yara oldu..
havuçu sirkede biraz bekletim. mikrobu olsün diye..
yıka sonra rendeleyeceksin ... rendelediyin havuçu göğüs ucuna koy.. diğer emzireceğin zamana kadar beklet,, emzirmeden suyla göğüs ucunu temizle dediler,
birde - yumurta beyazını şırp , göğsüne sür,, o zar gibi kuruyacak..
sonra kaldırıp , suyla temizledikten sonra - emzir. ..
göğüs sızısını alıyormuş....
meraba büyülü bahçeler
23-03 saat sabah 9.30 da bebişimiz demir geldi
normal doğum yapabildim
çiçek benim için yeni bir topik açabilirmisin
çiçek doğurduysa şirvan sen yapabilirmisin
en kısa zamanda topiğe doğum hikayemi yazıcam uzun uzun
korkulacak bişey yok kocaman öpüyorum
sağlıcakla kalın[/QUOTE
canım maşallah demir bebişe allah analı bablı büyütsün
göğüs pompasını alın benim işime yaradı.bebek uzun uyuduğunda sağıp dolaba koyuyorum.gece hem çok sık emiyor hemde gündüz sağdığım sütü içiyor.bizimki 16 günlük oldu hala gündüz uyuyor[/QUOTE
ya evet bizim arkadaşlarda almamı söledi bi yere gittiğimizde filan gezmeye o zaöman çok işe yarıyormuş mesela anneme bırakıp gezmeye gittiğimde sağdığım sütü veriri annem olur biterkaydirigubbakcemile3
yenidoğan bebeği sık sık emzirmek gerekir
emmeyen uykusundan uyanmayan bebeği uyandırıp emzirmek gerek
çünkü sıvı almayan bebek sarılığa çabuk yakalanır ve ağır geçirir
arkdaşım hstanedeyken öğrenmişitim bunları hemşireler uyandırıyodu bebişi emzirmeye çalışıyorduk
uyandırmazsan aç olarak saatlerce uyurmuş bebek
acıksaydı ağlardı falan die düşünmemek gerek
evet canım bende öle duydum ama her 2 satte bir emzirirsen bebiş alışıyormuş ve her 2 satte bir sen onu kaldıracağına o seni kaldırıyormuş haberin olsun kaydirigubbakcemile3
canımmmmmmmmmm çok sağol sabah 9 15 randevum ama kaçta sezercik olur bilmiyorumşenay bu arada senin doğum pztsi kaçta belli mi?
ben haftasonu aydındayım pztsi erkenden gelicem ama görüşemezsek şimdiden sanada iyi doğumlar ağrısız sızısız inşallah..
maşallah çok tatlılar allah analı babalı büyütmek nasip etsin.....ablası ilk göz ağrım ece gözde.ablamız teyzeye benziyor.ufaklık benim gibi esmer.
güüle güle kullanın diyo delüüü kullanabildiğimizmi var beeee
oy maşallah yarrabbimmmmmmm yerim onuuuu
bi acayip hal çöktü bana yaaa düşünsenize aylardır onlar içimizde biz kk da yazışıyoruz yeri geliyo dertlerimizi paylaşıp birbirimizden destek alıyoruz yeri geliyo geyiğin alasını çeviriyoruz ve içimizdeki mucizeler yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı yakında hepimiz onları kucağımıza alıp öpüp koklıcaz o mis gibi bebek kokusuu içimize çekicez biz artık anne olucaz kimimiz aylarca kimimiz yıllarca bekledik kimimiz ilk geceden süpriz dedik ama hepimizin içi aynı özlemle yandı yüce rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın onlarla beraber mutlu huzurlu bi hayat sürelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnbi acayip hal çöktü bana yaaa düşünsenize aylardır onlar içimizde biz kk da yazışıyoruz yeri geliyo dertlerimizi paylaşıp birbirimizden destek alıyoruz yeri geliyo geyiğin alasını çeviriyoruz ve içimizdeki mucizeler yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı yakında hepimiz onları kucağımıza alıp öpüp koklıcaz o mis gibi bebek kokusuu içimize çekicez biz artık anne olucaz kimimiz aylarca kimimiz yıllarca bekledik kimimiz ilk geceden süpriz dedik ama hepimizin içi aynı özlemle yandı yüce rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın onlarla beraber mutlu huzurlu bi hayat sürelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?