bi acayip hal çöktü bana yaaa düşünsenize aylardır onlar içimizde biz kk da yazışıyoruz yeri geliyo dertlerimizi paylaşıp birbirimizden destek alıyoruz yeri geliyo geyiğin alasını çeviriyoruz ve içimizdeki mucizeler yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı yakında hepimiz onları kucağımıza alıp öpüp koklıcaz o mis gibi bebek kokusuu içimize çekicez biz artık anne olucaz kimimiz aylarca kimimiz yıllarca bekledik kimimiz ilk geceden süpriz dedik ama hepimizin içi aynı özlemle yandı yüce rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın onlarla beraber mutlu huzurlu bi hayat sürelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen benden cok yaşıcan aynı şeyi ben yazacaktım net kesildibu neyaaaaaaaaa 3 kişiyiz şenay sen ben urla heheheh
şaka gibi
herkes doğurmaya gitti heee
urla, aysun4141, kubrali, nisan_ikizler, sev_rey, takvim
ŞENAY KIZ SEN GİDİCENMİ PAZAR günü oy kullanmayaaa
ohaaaaaaaaaaaaaaakızlarrrrr gördünüz mü Demet şener de doğurmuş delikafadulden
kız sen nerelerdesin ayooooooooolyeni doğum yapmış arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.doğum yapacak arkadaşlara da allah kolay kurtarsın diyorum.bende artık sabırsızlanıyorum.bugün doğum iznime ayrılacağım.artık çok ağırlaştım.kasıklarım çok ağrıyor.nisanın 2. veya 3. haftası doğacak hayırlısıyla.çok heyecanlıyım :))
kızlarrrrr gördünüz mü Demet şener de doğurmuş delikafadulden
olsun sıkma canınıahhhhhhh aaaaaahhhhhh yarama tuz bastın benim eski görev yeri çankırı kayıt orda koçiş burdaki muhtara gitti bayaaa sıkıntı yarattılar illa benim kaymakamlığa nufus müdürlüğüne gitmem lazım oldu ama çok büyük bi ilçe bizimki kesin oralarda doğrurum diye koca götürmedi tam erken doğum tehlikemiz olduğu zamanlardı ama çok üzülüyorum kullanamıcam içinsenağlamasenağlamasenağlama
hoşgeldin...........yeni doğum yapmış arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.doğum yapacak arkadaşlara da allah kolay kurtarsın diyorum.bende artık sabırsızlanıyorum.bugün doğum iznime ayrılacağım.artık çok ağırlaştım.kasıklarım çok ağrıyor.nisanın 2. veya 3. haftası doğacak hayırlısıyla.çok heyecanlıyım :))
cnm internetde yazıyor sanırım gene normal doğum yapmış ve ibrahim kutluay da doğuma girmiş helal olsun be bende yapacam işte normal delikafaduldenaa nerde kız delikafadulden
acelya akkoyunda nisanda doguracakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?