2009 Nisan Anneleri buraya

amin canım allah hepimize bu güzel duyguyu yaşattı ya daha ne istenirki :asigim: allah olmayan herkeze nasip etsinnn ayy duygulandım walla :çok üzgünüm:

urla, aysun4141, kubrali, nisan_ikizler, sev_rey, takvim

ŞENAY KIZ SEN GıDıCENMı PAZAR günü oy kullanmayaaa

urla, aysun4141, kubrali, nisan_ikizler, sev_rey, takvim

ŞENAY KIZ SEN GİDİCENMİ PAZAR günü oy kullanmayaaa

ahhhhhhh aaaaaahhhhhh yarama tuz bastın benim eski görev yeri çankırı kayıt orda koçiş burdaki muhtara gitti bayaaa sıkıntı yarattılar illa benim kaymakamlığa nufus müdürlüğüne gitmem lazım oldu ama çok büyük bi ilçe bizimki kesin oralarda doğrurum diye koca götürmedi tam erken doğum tehlikemiz olduğu zamanlardı ama çok üzülüyorum kullanamıcam içinsenağlamasenağlamasenağlama

yeni doğum yapmış arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.doğum yapacak arkadaşlara da allah kolay kurtarsın diyorum.bende artık sabırsızlanıyorum.bugün doğum iznime ayrılacağım.artık çok ağırlaştım.kasıklarım çok ağrıyor.nisanın 2. veya 3. haftası doğacak hayırlısıyla.çok heyecanlıyım :))

kızlarrrrr gördünüz mü Demet şener de doğurmuş delikafadulden
ohaaaaaaaaaaaaaaa

kız sen nerelerdesin ayoooooooool

olsun sıkma canını

hoşgeldin...........

YA ŞİRVAN NERDE

BU ARADA POSEDION DENIZDEN HABER YOK

VE ONUN GÜNÜ BUGUNDÜ 27.MARTTT
DOGUM HABERINI 27 MART OLARAK GİRİP BİLDİRMİŞTİ

mrh kızlar ben normalde mayıs annesıyım (gerçi hiç belli olmazda ) sız bizden bı adım onde oldugunuz için sizi takp etmek cok hosuma gıdıyooo rahatsız etmıs olmak istemiyorum.ama bende hepinizi tanıyooo ve herguzel haberinizde sizle mutlu oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…