mrh kızlar ben normalde mayıs annesıyım (gerçi hiç belli olmazda ) sız bizden bı adım onde oldugunuz için sizi takp etmek cok hosuma gıdıyooo rahatsız etmıs olmak istemiyorum.ama bende hepinizi tanıyooo ve herguzel haberinizde sizle mutlu oluyorumm
mrh kızlar ben normalde mayıs annesıyım (gerçi hiç belli olmazda ) sız bizden bı adım onde oldugunuz için sizi takp etmek cok hosuma gıdıyooo rahatsız etmıs olmak istemiyorum.ama bende hepinizi tanıyooo ve herguzel haberinizde sizle mutlu oluyorumm
HOŞGELDİN ŞENAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYoooyyyyyyyyyyyyyyyyy tirlediiiiiiimmmmmmmm haaaaaaaa
evet ya bende okuyorum arada neler neler varhttp://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/265724-kocam-maca-gidiyorum-dedi.html
yahu bu kadınlar kulubünde neler var yahuuuuuuuuuuuuuuuu
hoşgeldin şen_ayyyyy
yahu demet şener' in oğlu bilem 3,450 doğmuş hemide normal benim neyim eksik be ya senağlama
E herkes birşeyler söyler artık uzar be ya sonra, inşallah bizim oğlanlar uzun boylu olurlar.......3 150 okudum ben ve boyu kısa o ana babaya göre erken gelmiş o bence çünkü bayaaa vardı aramızda
E herkes birşeyler söyler artık uzar be ya sonra, inşallah bizim oğlanlar uzun boylu olurlar.......
senin ikiside oğlandı dimi cnm
ben kime diyorummmmmmm
şirvan nerdeeeeeeeeeee
deniz posedion 27.marttı dogumu öyle söylemiştiiiiiiiiiiiiii
ulaşamadık daha kıza yaaaaaaaaaaaa
balık hafızası var bende doğru söyleyince hatırladım, küçük doğan çocuklar sonra daha iyi büyüyormuş diyorlar.....yok kuzu biri kız biri mechul ben 55 cm domuşum herkes şaşırmış dr lar bile erkekler böle doğmuyo demiş ama şimdi 163 boyum var yani içerdeki uzamam dışarıda devam etmemiş:roflol::roflol::roflol:
yok kuzu biri kız biri mechul ben 55 cm domuşum herkes şaşırmış dr lar bile erkekler böle doğmuyo demiş ama şimdi 163 boyum var yani içerdeki uzamam dışarıda devam etmemiş:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?