2009 Nisan Anneleri buraya

bizde bi aaralar mart annelerinde dolanıyorduk cnm anlıyorum duygularını valla zaman öyle çabuk geçiyorki anlamıyorsun bile rahatsızlık vermiyorsun ayrıca
sanada hayırlı doğumlar dilerim:1hug:

bizde yapıyoduk onu kuzum bizim doğumlar başlayınca bıraktık sizinkiler doğurmaya başlayınca bizi ilgi çekici bulmıcan yaneeeekaydirigubbakcemile3

ya ben kime diyorummmmmmm
şirvan nerdeeeeeeeeeee

deniz posedion 27.marttı dogumu öyle söylemiştiiiiiiiiiiiiii

ulaşamadık daha kıza yaaaaaaaaaaaa

ben kime diyorummmmmmm
şirvan nerdeeeeeeeeeee

deniz posedion 27.marttı dogumu öyle söylemiştiiiiiiiiiiiiii

ulaşamadık daha kıza yaaaaaaaaaaaa

E herkes birşeyler söyler artık uzar be ya sonra, inşallah bizim oğlanlar uzun boylu olurlar.......
senin ikiside oğlandı dimi cnm

yok kuzu biri kız biri mechul ben 55 cm domuşum herkes şaşırmış dr lar bile erkekler böle doğmuyo demiş ama şimdi 163 boyum var yani içerdeki uzamam dışarıda devam etmemiş:roflol::roflol::roflol:

yok kuzu biri kız biri mechul ben 55 cm domuşum herkes şaşırmış dr lar bile erkekler böle doğmuyo demiş ama şimdi 163 boyum var yani içerdeki uzamam dışarıda devam etmemiş:roflol::roflol::roflol:
balık hafızası var bende doğru söyleyince hatırladım, küçük doğan çocuklar sonra daha iyi büyüyormuş diyorlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…