2009 Nisan Anneleri buraya

valla canım bitirdik..

benimki bugün kasıklarımdaaaaa sanki

otururken bile rahatsız ediyor...

doğuracakmıyım neeee ...

seninde öyle oluyormu ?

kasıklarımda olduğunu hissediyorum ama rahatsızlık vermiyo.canım sen yolda falan yoruluyosun ondandır.izne ayrıldığında dah rahat olursun.

sen yine de çok yorma kendini canım.

hoşgeldin lana.Allah kolaylık versin.

denedim oldu mu bakalım.

maşallah ya mink şey pek şeker görünüyo.

ah ah sen de benim moda girmişsin güzelim.çok da güzel yazmışsın.gel de ağlama anacıım şimdi.:çok üzgünüm:

kızlar ben bebeğimin tırnaklarını nasıl keseceğimi düşünüp duruyorum.cesaret edemem heralde.yiğenim burdayken kardeşim kesiyodu da bakmaya dayanamıyordum.ben çok panik bi insanım ya

yeni doğum yapmış anneler doğumdan sonra çok kanama oluyor mu? normal ped yeterli oluyor mu yoksa hasta bezimi kullanılıyor bazıları bana ondan al filan diyorda.Gerçi benim hastane biz veriyoz dedi ama sizler naptınız ?

kızlar ben bebeğimin tırnaklarını nasıl keseceğimi düşünüp duruyorum.cesaret edemem heralde.yiğenim burdayken kardeşim kesiyodu da bakmaya dayanamıyordum.ben çok panik bi insanım ya

haydaaaaaa ne demekmiş o kesicende tutucanda yıkıcanda hadiii hadiii cesaret kızlarrrÇok üzgünüm çoook

ben şu an burdaki herkese vermeye çalışıyorum ama
her seferinde bu mesajı değerlendirebilmeniz için başka kullanıcılarıda değerlerndirmeniz gerekiyor diyor
sinir oldum

hava güneşli ne güzel.yanımda biri olsa atardım kendimi dışarıya.pazar günü hava 18 derece oalcakmış.oy verdikten sonra gezerim hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…