valla canım bitirdik..
benimki bugün kasıklarımdaaaaa sanki
otururken bile rahatsız ediyor...
doğuracakmıyım neeee ...
seninde öyle oluyormu ?
teşekkürler
maşallah demir bebegeeee
benımde migdem bulanıyor nedense şu bi kaç gündür
bide geceleri yatınca başım felaket dönüyorrr
KIZLAR KAÇ GÜNDÜR GEZİYORUZ KOCİŞLE Bİ YATMAYA GİDİOZ EVE YATAKLAR HEP AÇIK HER YER HERYERDE
bugun bi arkadaşım aradı agbımlerlede samimilerrr
size gelmek istıyoruz müsaştmisiniz diye
bitek ilk defa gelecek arkadaşlarım agbımler sorun degıldeee
ve benim ev dandiniiii
ikramlık ister yatakalar v.s
ah ah
tabi müsaitiz dedim kappatım tutuştummmmmmmmmmmmm
kocişi aradım
gelecekler diyeee
kıyamam anaaaaaaaaaa eve gıt ortalıgı topla diyor
adam alışık degıl dagınıklıga yaa 1 haftadır süpürmedim eve yataklar hep acık gece gelıyoz yatıoz sabah kalkıp gidiozzzzz
dedim gelırken yemek getır dışardan bişeyler
annemi aradım kek çırp dedim bende eve gidip saat 4 den sonra ortalık toplucammm
yaparım yaparım kimse gelmez
1 hafta evi saldım
misafir gelioooooooooooooooooooooooo
bebişin fotosunu nasıl ekleyeceğim bilmiyorum.daha zaten çok küçük.ayakları ve elleri benim baş parmağım kalınlığında.daha düzen oluşturamadı.doğduğundan beri yatma ve kalkma saatlari hep değişik.tek düzeni uyandıktan 2 saat sonra tekrar uyuyor.şenay sen nasıl başedeceksin.biri uyur biri uyanırmış.sen uykuyu unut.
bi acayip hal çöktü bana yaaa düşünsenize aylardır onlar içimizde biz kk da yazışıyoruz yeri geliyo dertlerimizi paylaşıp birbirimizden destek alıyoruz yeri geliyo geyiğin alasını çeviriyoruz ve içimizdeki mucizeler yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı yakında hepimiz onları kucağımıza alıp öpüp koklıcaz o mis gibi bebek kokusuu içimize çekicez biz artık anne olucaz kimimiz aylarca kimimiz yıllarca bekledik kimimiz ilk geceden süpriz dedik ama hepimizin içi aynı özlemle yandı yüce rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın onlarla beraber mutlu huzurlu bi hayat sürelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya ben kime diyorummmmmmm
şirvan nerdeeeeeeeeeee
deniz posedion 27.marttı dogumu öyle söylemiştiiiiiiiiiiiiii
ulaşamadık daha kıza yaaaaaaaaaaaa
kızım şirvan izne ayrılcak çalışıyo elleme
bende merak ediyorum denizi yaa
kızlar ben bebeğimin tırnaklarını nasıl keseceğimi düşünüp duruyorum.cesaret edemem heralde.yiğenim burdayken kardeşim kesiyodu da bakmaya dayanamıyordum.ben çok panik bi insanım ya
haydaaaaaa ne demekmiş o kesicende tutucanda yıkıcanda hadiii hadiii cesaret kızlarrrÇok üzgünüm çoook
tşk.cnm bende koydum ama hasta bezi al dediler banada sizlere bir danışayım dedimben orkidin gece boyundan koydum.sezeryanda heralde doğumdan sonra çok kanama olmaz.
şenay da gelmiş hihoyyyt
bana niye kimse vermiyo beeeee
ben denize küsüm okadar aradık açmadı netede girmiş yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?