2009 Nisan Anneleri buraya

bu saatlerde çok uyku bastırıyo ama yatıyorum uyuyamıyorum.siniir olup geri kalkıyorum.gece 4 5 kere uyanıyorum.çok gaz sancısı oluyor.gerçi gaz diyorum ama ne olduğunu tam da bilmiyorum.ama gündüz sancı neyim yok.

Çok feci boynum tutulmuş ya. senağlama Ekrana bakmak da azap oluyor benim için.Şımdi çıkıyorum.Akşam falan görüşürüz tekrar.

selam arkadaslar bugun anca gelebildim bir sürü iş hallettim...nasılsınız...ben gecmişi okuyup bir geleyim bakalım yeni bir bebiş gelmiş mi

amiiiiiiiiiin:Saruboceq:

Şenaycım HOŞGELDİİİİNNNN....İşallah bidaha gitmezsin!:teytey:
Rumelili, lana, didem bebekleriniz hayırlı olsun. Sağlıklı uzun ömürler dilerim...Çok şekerler, insan resimlere bakınca inanamıyo, acaba diyo benim içimdeki canavarda böylemi? Hala hayal gibi herşey...:asigim:
Urla bak çok yorma kendini sakın temizlik falanda yapma. Ben sabah bi banyoyu temizledim, çamaşır koydum makinaya fenalık geçirdim sonra.
Akşamada kayınvalidem geicek, yemek istedim bu akşamda yırttık yani. Yarın da kısmet doğurmazsam annemlere gideriz. Aklımda ananemde belki onuda görürüm aradan..
Çiçek yok ya sayfalar fazla ilerlemiyo, bu vesileyle geçmişi biraz okuyabldimdelikafadulden

iyice tembel oldum karnım aç ama kalkamıyorum oturduğum yerden yaa
pazara çıkmam lazım evimin önündeki pazaara inmeye üşeniyorum

sevrey sırt ağrıların içinde oturduğun şekli değiştir uzan biraz

tşk.cnm da ben çalışıyorum ayağımda tabure var ama yeterli gelmiyor demek ki.....

rumelili gozun aydın canım...cok tatlı pamuk prenses..Allah analı babalı buyutsun inşallah

şenay hoşgeldin bacım heheheh:.....................

batıkente geldimde giremedm annemlere..............................................

bebiş resimleri gelmeye başlamış maşallah hepsi birbirinden tatlı......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…