bi acayip hal çöktü bana yaaa düşünsenize aylardır onlar içimizde biz kk da yazışıyoruz yeri geliyo dertlerimizi paylaşıp birbirimizden destek alıyoruz yeri geliyo geyiğin alasını çeviriyoruz ve içimizdeki mucizeler yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı yakında hepimiz onları kucağımıza alıp öpüp koklıcaz o mis gibi bebek kokusuu içimize çekicez biz artık anne olucaz kimimiz aylarca kimimiz yıllarca bekledik kimimiz ilk geceden süpriz dedik ama hepimizin içi aynı özlemle yandı yüce rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın onlarla beraber mutlu huzurlu bi hayat sürelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oyyy yavrum,maşallah,Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah!
tşk.cnm da ben çalışıyorum ayağımda tabure var ama yeterli gelmiyor demek ki.....iyice tembel oldum karnım aç ama kalkamıyorum oturduğum yerden yaa
pazara çıkmam lazım evimin önündeki pazaara inmeye üşeniyorum
sevrey sırt ağrıların içinde oturduğun şekli değiştir uzan biraz
kızlar merak edenlere teşekkür ederim.....daha sonra ayrıntılı doğum hikayemi yazmak isterim ama vermekle mükellef olduğum bilgiler olduğunu bildiğim için geldim:))
23.03 te sabah sancılarla başlayan serüvenim aynı gün saat 5 te nişanımın gelmesiyle hastanede devam etti...ebeler kontrolden sonra nstye bağladılar ve benim sancılarım 6 dakikada bire düşmüştü....doktorum yola çıkmışken geri döndü ve olabildiğnce en erken ameliyata alındım...kızım 8.20 geçe dünyaya gelmiş.....3.250.gr ağırlığında 49 cm bir bebek ana kuzusu.......hastanede elden ele dolaşan bir bebek oldu ne zaman hemşire odasına gidipte geç gelmediği olmadı zillimin:)).......kızlar içinizde iken kıymet bilin....inanın doğum yaptığım günden beri uyuma saatim 6-7 saati geçmemiştir.....yani 5 gündeki toplam uyumam günlük değil:)) hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah fırsat buldukça gelirim.......hepinizi seviyorum.....
Tm cnm onuda deneyeyim....o zaman sevrey dik otur omuzlarını salam ve beliinden yastıkla destekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?