büyük geçmiş olsun cnm inş.çabucak atlatır, benim annemde kalp ameliyatı olmuştu senin doğuma kadar olur biter inşallah.merhaba kızlar. bugün de evdeki işleri halledip ancak gelebildim.
öncelikle şenaycım hoşgeldin demek istiyorum.
doğuran kimse de yok anladığım kadarıyla.
bugünlerde kayınvalidemin ciddi kalp hastalığı ortaya çıktı kızlar. bikaç gün onun telaşıyla geçti.o yüzden doğru düzgün giremedim. ben evdeyim tabi ama yine de sıkıntısı yetiyo. büyük ihtimalle ameliyat olucak.dualarınıza onu da eklerseniz sevinirim.
büyük geçmiş olsun cnm inş.çabucak atlatır, benim annemde kalp ameliyatı olmuştu senin doğuma kadar olur biter inşallah.
merhaba kızlar. bugün de evdeki işleri halledip ancak gelebildim.
bugünlerde kayınvalidemin ciddi kalp hastalığı ortaya çıktı kızlar. bikaç gün onun telaşıyla geçti.o yüzden doğru düzgün giremedim. ben evdeyim tabi ama yine de sıkıntısı yetiyo. büyük ihtimalle ameliyat olucak.dualarınıza onu da eklerseniz sevinirim.
slm herkese kızlar hergün daha zor oluyo annelik nekadar kutsal dimi ama ???
sırtım ağrıyo oturamıyom kalkamıyom yürüyemiyom midem fena az kaldı ama en zoru en sonuymuş.
öyle oldu canım. size de geçmiş olsun. Allah tüm darda olanların yardımcısı olsun.evet bizim bebişler de gelsin artık. Ama bu belirsizlikte de gelirlerse herşey karmakarışık olucak gibiCanım geçmiş olsun. Senin kayınvalide benim anane tam da bizim doğumlara denk geldi. İşallah herkes tez vakitte iyileşir bizde şu sıpaları doğururuz:Saruboceq:
canımçok sağol. Allah bütün hastalara bize de şifa versinaliye canım cok gecmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah....
çiçek halasına gidicekti bugünbu arada cicek nerde?
merhaba kızlar. bugün de evdeki işleri halledip ancak gelebildim.
slm herkese kızlar hergün daha zor oluyo annelik nekadar kutsal dimi ama ???
sırtım ağrıyo oturamıyom kalkamıyom yürüyemiyom midem fena az kaldı ama en zoru en sonuymuş.
Ay evet bende aynı fikirdeyim 8 ay su gibi geçiyo ama son 1 ay çok zormuş. Bide biz 1 taneyle patlıyoruz Şenay ne yapsın yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?