iyi akşamlar canım. bi hafta sonu daha geldi dimi. bakalım bu hafta sonunu da yalnız mı geçiricezHerkese mutlu akşamlar iyi hafta sonları. Hft sonu fırsat bulursam gelirim.
Galeta şimdiden allah kolaylık versin sana bir avazda kurtulmak nasip etsin, son gece çok güzel uyu canım sonra fırsat bulamayabilirsin........
KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
ben geldim kıslar doktordan
bebiş 2500 olmuş boyu da 45 cm
suyu filan ii dedi bundan sonra hareketlerine çok dikkat et dedi.
kanım yine biraz düşüktü senin kan grubundan tanıdığınız biri varsa doğumda nolur nolmaz bulunursa ii olur dedi
şu meşhur nst ye ben de bağlandım sonunda benim de elime bişi vermediler basmam için. sadece belime bişi bağladı sola doğru yatırdı 20 dk filan bağlı kaldım. kociş vardı yanımda muhabbet ettik.yoksa öle yatmak çok sıkıcı.
maşallahhhhhhhhhhh yeni bi sıpa gelmiş hoşgelmişKIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
milli olmuşun aferim bebiş iyi maşallahhhhhben geldim kıslar doktordan
bebiş 2500 olmuş boyu da 45 cm
suyu filan ii dedi bundan sonra hareketlerine çok dikkat et dedi.
kanım yine biraz düşüktü senin kan grubundan tanıdığınız biri varsa doğumda nolur nolmaz bulunursa ii olur dedi
şu meşhur nst ye ben de bağlandım sonunda benim de elime bişi vermediler basmam için. sadece belime bişi bağladı sola doğru yatırdı 20 dk filan bağlı kaldım. kociş vardı yanımda muhabbet ettik.yoksa öle yatmak çok sıkıcı.
maşallahhh bi bebiş daha olmuş Rabbim nazarlardan korusun uzun ömürlü analı babalı büyüsün inşallah
benim prensesim de 2800gr olmuş yarın 36 haftamızı dolduracağız artık herşey çok zor olmaya başladı oturmak kalkmak yürümek nefes almak bile...Rabbim bizleride böyle hayırlısıyla kuzularımıza kavuştursun..aminn :1closedeyes:
merhaba kızlar. bugün de evdeki işleri halledip ancak gelebildim.
öncelikle şenaycım hoşgeldin demek istiyorum.
doğuran kimse de yok anladığım kadarıyla.
bugünlerde kayınvalidemin ciddi kalp hastalığı ortaya çıktı kızlar. bikaç gün onun telaşıyla geçti.o yüzden doğru düzgün giremedim. ben evdeyim tabi ama yine de sıkıntısı yetiyo. büyük ihtimalle ameliyat olucak.dualarınıza onu da eklerseniz sevinirim.
KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
oyyyyyyyyy onada maşallahhhhhhhhhhhh
kızlar topuk kanı alma yönergesi demiştim aldınızmı
almadım kuzucum
bu arada bişey sorucam kızlar benim 3 gündür bebek korkunç bi şekilde alt tarafı zorluo alttan patliicak gibi hissediorum bazen acaba sizde böyle bişey var mı sanırım bu doğum yoluna girio. sizce suyu patlatma şansı faln varmı çünkü rsmen vajinamın orda hissediorum artık bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?