2009 Nisan Anneleri buraya

Herkese mutlu akşamlar iyi hafta sonları. Hft sonu fırsat bulursam gelirim.
Galeta şimdiden allah kolaylık versin sana bir avazda kurtulmak nasip etsin, son gece çok güzel uyu canım sonra fırsat bulamayabilirsin........

Herkese mutlu akşamlar iyi hafta sonları. Hft sonu fırsat bulursam gelirim.
Galeta şimdiden allah kolaylık versin sana bir avazda kurtulmak nasip etsin, son gece çok güzel uyu canım sonra fırsat bulamayabilirsin........
iyi akşamlar canım. bi hafta sonu daha geldi dimi. bakalım bu hafta sonunu da yalnız mı geçiricez

KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa

ben geldim kıslar doktordan
bebiş 2500 olmuş boyu da 45 cm
suyu filan ii dedi bundan sonra hareketlerine çok dikkat et dedi.
kanım yine biraz düşüktü senin kan grubundan tanıdığınız biri varsa doğumda nolur nolmaz bulunursa ii olur dedi
şu meşhur nst ye ben de bağlandım sonunda benim de elime bişi vermediler basmam için. sadece belime bişi bağladı sola doğru yatırdı 20 dk filan bağlı kaldım. kociş vardı yanımda muhabbet ettik.yoksa öle yatmak çok sıkıcı.

masallah bebişine .... nst konusunda sende mi milli oldun canımdelikafadulden

maşallahhh bi bebiş daha olmuş Rabbim nazarlardan korusun uzun ömürlü analı babalı büyüsün inşallah

benim prensesim de 2800gr olmuş yarın 36 haftamızı dolduracağız artık herşey çok zor olmaya başladı oturmak kalkmak yürümek nefes almak bile...Rabbim bizleride böyle hayırlısıyla kuzularımıza kavuştursun..aminn :1closedeyes:

aliyecim geçmiş olsun canıımm
hoşgeldin diyen cadılarrrrr hoşbulduklülülülülülü
KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
maşallahhhhhhhhhhh yeni bi sıpa gelmiş hoşgelmiş

milli olmuşun aferim bebiş iyi maşallahhhhh

oyyyyyyyyy onada maşallahhhhhhhhhhhh

Aliyekayınvaldene geçmiş olsun canım.Dilerim kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Aaaaaaaa!!!!!Süper bir haber.Elif Sena'ya maşallah.

kızlar topuk kanı alma yönergesi demiştim aldınızmı

almadım kuzucum

bu arada bişey sorucam kızlar benim 3 gündür bebek korkunç bi şekilde alt tarafı zorluo alttan patliicak gibi hissediorum bazen acaba sizde böyle bişey var mı sanırım bu doğum yoluna girio. sizce suyu patlatma şansı faln varmı çünkü rsmen vajinamın orda hissediorum artık bebeği

tamam mail attım herkese en azından mail adresi olanlara
benimde basınç oluyo ama senin dediğin kadar fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…