çiçek nerdesin kız özledim seni ŞenizKIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
ben geldim kıslar doktordan
bebiş 2500 olmuş boyu da 45 cm
suyu filan ii dedi bundan sonra hareketlerine çok dikkat et dedi.
kanım yine biraz düşüktü senin kan grubundan tanıdığınız biri varsa doğumda nolur nolmaz bulunursa ii olur dedi
şu meşhur nst ye ben de bağlandım sonunda benim de elime bişi vermediler basmam için. sadece belime bişi bağladı sola doğru yatırdı 20 dk filan bağlı kaldım. kociş vardı yanımda muhabbet ettik.yoksa öle yatmak çok sıkıcı.
almadım kuzucum
bu arada bişey sorucam kızlar benim 3 gündür bebek korkunç bi şekilde alt tarafı zorluo alttan patliicak gibi hissediorum bazen acaba sizde böyle bişey var mı sanırım bu doğum yoluna girio. sizce suyu patlatma şansı faln varmı çünkü rsmen vajinamın orda hissediorum artık bebeği
kızlar az önce dr la görüştüm pazartesi kesin dimi annem çalışıyor izin alıcak ona göre dedim
adam kesin değil ultrason yapıcam nst yapıcam gözetim altında ttucam salıda olabilir demezmi bu adam kafayı yedircek bana yaaaa
senay ciddi olamazsın...cidden bu dr. bi alemdelikafadulden ..ne senin sıpların gelemey ne de senin dr. onları almaya niyeti var.... canım ne diyeyim dayan hayırlısı
KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
ben geldim kıslar doktordan
bebiş 2500 olmuş boyu da 45 cm
suyu filan ii dedi bundan sonra hareketlerine çok dikkat et dedi.
kanım yine biraz düşüktü senin kan grubundan tanıdığınız biri varsa doğumda nolur nolmaz bulunursa ii olur dedi
şu meşhur nst ye ben de bağlandım sonunda benim de elime bişi vermediler basmam için. sadece belime bişi bağladı sola doğru yatırdı 20 dk filan bağlı kaldım. kociş vardı yanımda muhabbet ettik.yoksa öle yatmak çok sıkıcı.
almadım kuzucum
bu arada bişey sorucam kızlar benim 3 gündür bebek korkunç bi şekilde alt tarafı zorluo alttan patliicak gibi hissediorum bazen acaba sizde böyle bişey var mı sanırım bu doğum yoluna girio. sizce suyu patlatma şansı faln varmı çünkü rsmen vajinamın orda hissediorum artık bebeği
kızlar az önce dr la görüştüm pazartesi kesin dimi annem çalışıyor izin alıcak ona göre dedim
adam kesin değil ultrason yapıcam nst yapıcam gözetim altında ttucam salıda olabilir demezmi bu adam kafayı yedircek bana yaaaa
üzmeyin kendinizi hayırlı gelicek bebişlerben yemek yedim de şimdi geldim kocişin de morali bozuk işler kötüymüş amaaaaaaaaaaaaaan off şu bebekler bi krizi düzeltse
sormaya adama kalsa seni bu gün kesecek ben umrunda diilimay maşallah darısı başımıza
maşallah bebişe canım........................................
ay aynen bende patlayacam sanırım yakında..................................
hehe bu doktor bizi psikopat yaptı heeeeeeeeeeee...........................
şenay baskı yap adama
kolaysa siz katlanın de senin yaşadıın şey kolay deil ve bebekler ele avuca gelir durumda çin işkencesiş mi yapıo sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?