2009 Nisan Anneleri buraya

KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
çiçek nerdesin kız özledim seni Şeniz
tuğçe de doğurmuş demek süper yaaa darısı bazşımıza :teytey:

cnm maşallah bebişine
benede birazdan gidicem doktora bakalım benim afacan ne yapmış

ya bende alt tarafta zorlanmak yok ama alt tarafım sanki parmaklanıyor yani tam onun üstünde gıdıklayıcı bişeyler oluyor hiç orda böle hareketler hissetmemiştim

yok cnm hiç zor olmuyo daha da ii oluyo
hasta olmuyo
rahat rahat hade ben kaçtım gelince haberleri, yazarım

kızlar az önce dr la görüştüm pazartesi kesin dimi annem çalışıyor izin alıcak ona göre dedim
adam kesin değil ultrason yapıcam nst yapıcam gözetim altında ttucam salıda olabilir demezmi bu adam kafayı yedircek bana yaaaa

senay ciddi olamazsın...cidden bu dr. bi alemdelikafadulden ..ne senin sıpların gelemey ne de senin dr. onları almaya niyeti var.... canım ne diyeyim dayan hayırlısı

senay ciddi olamazsın...cidden bu dr. bi alemdelikafadulden ..ne senin sıpların gelemey ne de senin dr. onları almaya niyeti var.... canım ne diyeyim dayan hayırlısı

ayy sorma kafayı yicem yaaa yok böyle bişey psikolojim bozuluyo ya insan sonuçta kendini ameliyat gününe hazırlıyo psikolojik olarak sonra kalk tak diye iptal:mymeka:

KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa

ay maşallah darısı başımıza

maşallah bebişe canım........................................

ay aynen bende patlayacam sanırım yakında..................................

hehe bu doktor bizi psikopat yaptı heeeeeeeeeeee...........................

şenay baskı yap adama
kolaysa siz katlanın de senin yaşadıın şey kolay deil ve bebekler ele avuca gelir durumda çin işkencesiş mi yapıo sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben yemek yedim de şimdi geldim kocişin de morali bozuk işler kötüymüş amaaaaaaaaaaaaaan off şu bebekler bi krizi düzeltse
üzmeyin kendinizi hayırlı gelicek bebişler

sormaya adama kalsa seni bu gün kesecek ben umrunda diilim
şenay baskı yap adama
kolaysa siz katlanın de senin yaşadıın şey kolay deil ve bebekler ele avuca gelir durumda çin işkencesiş mi yapıo sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok ağlıcam bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…