çok sağol canım.ilaç kullanıyorum cildiyeye de gittim. azaldı gibi ellemezsem sorun yok ama unutup bi ellersem durduramıyorum kendimigeçmiş olsun aliye.inaşllah üst üste gelmez.kaşıntılar ne alemde.
sırt ağrısı uzun süre bilgisayarın başında oturduğumda oluyor.biraz dolaşınca haifiliyor.az lkaldı asya biraz daha sabretcez.
ay ne güzel.sorunlu bi hamilelikti. çok şükür kurtulmuş.Allah analı babalı büyütsün inşallah.KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
maşallah bebişineben geldim kıslar doktordan
bebiş 2500 olmuş boyu da 45 cm
suyu filan ii dedi bundan sonra hareketlerine çok dikkat et dedi.
kanım yine biraz düşüktü senin kan grubundan tanıdığınız biri varsa doğumda nolur nolmaz bulunursa ii olur dedi
şu meşhur nst ye ben de bağlandım sonunda benim de elime bişi vermediler basmam için. sadece belime bişi bağladı sola doğru yatırdı 20 dk filan bağlı kaldım. kociş vardı yanımda muhabbet ettik.yoksa öle yatmak çok sıkıcı.
canım çok sağolaliyecim geçmiş olsun canıımm
hoşgeldin diyen cadılarrrrr hoşbulduklülülülülülü
maşallahhhhhhhhhhh yeni bi sıpa gelmiş hoşgelmiş
milli olmuşun aferim bebiş iyi maşallahhhhh
maşallah benimki de 36 da o kadardımaşallahhh bi bebiş daha olmuş Rabbim nazarlardan korusun uzun ömürlü analı babalı büyüsün inşallah
benim prensesim de 2800gr olmuş yarın 36 haftamızı dolduracağız artık herşey çok zor olmaya başladı oturmak kalkmak yürümek nefes almak bile...Rabbim bizleride böyle hayırlısıyla kuzularımıza kavuştursun..aminn :1closedeyes:
çok sağol canım. amin inşallahAliyekayınvaldene geçmiş olsun canım.Dilerim kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Aaaaaaaa!!!!!Süper bir haber.Elif Sena'ya maşallah.
doğurmak istiom ben yaaaa oğlumu özledimmm koklamak istiorum minik kuzucuumu
aynen canım ben de var bazen öyle ani oluyoki bağırıyorum bilealmadım kuzucum
bu arada bişey sorucam kızlar benim 3 gündür bebek korkunç bi şekilde alt tarafı zorluo alttan patliicak gibi hissediorum bazen acaba sizde böyle bişey var mı sanırım bu doğum yoluna girio. sizce suyu patlatma şansı faln varmı çünkü rsmen vajinamın orda hissediorum artık bebeği
ay delirtçek bu doktor ya. ucuna kadar gelmişken 1 gün daha beklemek çok zor vallakızlar az önce dr la görüştüm pazartesi kesin dimi annem çalışıyor izin alıcak ona göre dedim
adam kesin değil ultrason yapıcam nst yapıcam gözetim altında ttucam salıda olabilir demezmi bu adam kafayı yedircek bana yaaaa
evet canım ya beinim eşim de işler yüzünden bunalmış durumda inşallah bebişler değiştirir bişeyleriben yemek yedim de şimdi geldim kocişin de morali bozuk işler kötüymüş amaaaaaaaaaaaaaan off şu bebekler bi krizi düzeltse