2009 Nisan Anneleri buraya

çok sağol canım.ilaç kullanıyorum cildiyeye de gittim. azaldı gibi ellemezsem sorun yok ama unutup bi ellersem durduramıyorum kendimi

KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
ay ne güzel.sorunlu bi hamilelikti. çok şükür kurtulmuş.Allah analı babalı büyütsün inşallah.

maşallah bebişine

aliyecim geçmiş olsun canıımm
hoşgeldin diyen cadılarrrrr hoşbulduklülülülülülü

maşallahhhhhhhhhhh yeni bi sıpa gelmiş hoşgelmiş

milli olmuşun aferim bebiş iyi maşallahhhhh
canım çok sağol

maşallah benimki de 36 da o kadardı

Aliyekayınvaldene geçmiş olsun canım.Dilerim kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Aaaaaaaa!!!!!Süper bir haber.Elif Sena'ya maşallah.
çok sağol canım. amin inşallah

doğurmak istiom ben yaaaa oğlumu özledimmm koklamak istiorum minik kuzucuumu

aynen canım ben de var bazen öyle ani oluyoki bağırıyorum bile

ay delirtçek bu doktor ya. ucuna kadar gelmişken 1 gün daha beklemek çok zor valla

ben yemek yedim de şimdi geldim kocişin de morali bozuk işler kötüymüş amaaaaaaaaaaaaaan off şu bebekler bi krizi düzeltse
evet canım ya beinim eşim de işler yüzünden bunalmış durumda inşallah bebişler değiştirir bişeyleri

aman oğlum buldu hatunları merhaba demiş heheh..................
kızlar ben ishal gibiyim niyeki acaba.....................................

çiçek ve selinay sizi çok doğurgan gördüm :))
şenayım senin nie canın sıkkın bakem doktordan dolayımı

ay millet asi dizisini izliyordum...şu asinin kızı asya var bayıldım bıcırığa oldum olası asya ismine bayılırım..acaba asya mı koysam kızımın adını altun asya -tatlicadiarzu-

kıslar ben yulaf flnda yemedim valla aaaaaaaaaaa,olabilir valla doğurganlık................................

iyüksel altun koymakta kararlısın sanırım hehehh..........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…