2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu arada benim bebiş 3066 gram olmuş maşallah
yanlız 200 gram eksik olabilr yanlış hesaplama sonucu dedi
boyuda baya uzun dedi maşallah oğluşuma ama sıpacaığım yüzünü giç göstermedi,doktor teysesi onu video çekti kalp atışlarını ve elini göğsüne koymuş parmaklar kibrit çöpü gibi

Allah hayra cıkarsın ne oldu bu gece yahu....senay nerdesin doğurdun mu yoksa ...cicek ??? ay korkmaya başladım yahu

bursasu maşallah bebişimize ...ne oldu ismine karar verebldin mi?

Allah hayra cıkarsın ne oldu bu gece yahu....senay nerdesin doğurdun mu yoksa ...cicek ??? ay korkmaya başladım yahu

saol teyzesi
isim de hala kararsızım şimdilik oğlum oğlum diye seviyorum:))
onu kucağıma alınca karar verebilicem ismine sanırım

evet bu gece neden burası boş öğlende böyleydi
benimde ağrım var ama nerem ağrıyo çözemiyorum,:uhm:
nerdesiniz kızlaarrrr toptan doğurmaya mı gittinizCADIARZU

kıslar ben yulaf flnda yemedim valla aaaaaaaaaaa,olabilir valla doğurganlık................................
selnay doğrma valla yolarım seniiikaydirigubbakcemile
maşallaaaaaaaaaaahhhhh sıpaya kurban olsun teyzesi o kibrit çöplerinehihoyyyt

yok şenay senden önce doğurmam anacım bekliyom seni sıranı sav bir an önce heeee................

bursasu maşallah bebişine canım................................

ay millet asi dizisini izliyordum...şu asinin kızı asya var bayıldım bıcırığa oldum olası asya ismine bayılırım..acaba asya mı koysam kızımın adını altun asya -tatlicadiarzu-

sizin isim konusunu ben de çok merak ediyorum!inşallah içine sinen bir isim koyabilirsiniz.

Maşallah oğluşuna
Siz ne kadarda bir gideceksiniz kontrole bundan sonra?

ceyo senin b ebiş kaç kilo nsted e sancı fln çıkıyomu kısım 40. haftaya girmişsin sen yav.....................

KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa

süper ya.tuğçenin sıkıntılıydı hamileliği kurtuldu inşallah.

sen de mi girdin şu nst ye bi ben kaldım ha..maşallah bebbişine.aynı gidiyor bizim bıcırıklar hemne hemen.

maşallah canım bebişine.

strese sokarak doğum yaptırma gibi bi metod uyguluyo sanırım senin doktor.

aman oğlum buldu hatunları merhaba demiş heheh..................
kızlar ben ishal gibiyim niyeki acaba.....................................

doğum mu geliyor selinay amanın.

maşallah sultan.bizimki de göstermedi bu son kontrolde.artık doğumda görürüz ancak heralde.

şirvan sen nerelerdeydin bütün gün

canım işteydim...haftaya ayrılacağım diye.. işlerimi toparşayım dedim...
malum haftaya bu sitede olmam gerekiyor...

doğumlar çok... o yğzden şimdi herkes beklemedeyken ben çalışım dedim...
yarında bşraz işim var..

pazartesinden sonra tkılıcam artık......

ay okudumdaa walla neler varmış yaadelikafadulden ama merak ettim soncu acaba adam nereeye gittti CADIARZU

kızlar ben bebeğimin tırnaklarını nasıl keseceğimi düşünüp duruyorum.cesaret edemem heralde.yiğenim burdayken kardeşim kesiyodu da bakmaya dayanamıyordum.ben çok panik bi insanım ya
ya sen tırnaklardasın ben bebişi nasıl yıkıcam nasıl tutacam onu meral ediyorum walla ben hiç yeni doğmuş bebekl tutumadımki

Kızlar Şenay bana attı msn den biraz yüklüce açında msn leri atim bende size. Kızlara at dedi, sonra kızar valla zaten patlamak üzere göbüşükaydirigubbakcemile3

yaaa nedir o anlamdım biri banada anlatsınnnnhihoyyyt

KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa

aaaaa hadi hayırlı olsun bi bebiş daha gelmiş acaba sancılandımıda gitti merakl ettim yaaab bende artık doğurmak istiyorum ama yaaaaaaa walla kıskanıyorum :dance:

canım maşallah bebişe

ya senin bebişin kafası kasıklarında benim bebişin kafası ayakları kasıklarımda walla korkuyorum ayaklarını vajinadan çıkartıcak diye kafamçokkarıştıcanım çok yanıyo bazen
ama çok güsel bi duygu yaaa:dance:

aaaaa sen şimdi pazartesi doğurmucanmı kızzzzzz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…