iyüksel altun koymakta kararlısın sanırım hehehh..........................................
hee hacışenayyy açıldı mı kız hesabın
yes sarsıldım yaniiiiçiçek ve selinay sizi çok doğurgan gördüm :))
şenayım senin nie canın sıkkın bakem doktordan dolayımı
bursasu maşallah bebişimize ...ne oldu ismine karar verebldin mi?
Allah hayra cıkarsın ne oldu bu gece yahu....senay nerdesin doğurdun mu yoksa ...cicek ??? ay korkmaya başladım yahu
selnay doğrma valla yolarım seniiikaydirigubbakcemilekıslar ben yulaf flnda yemedim valla aaaaaaaaaaa,olabilir valla doğurganlık................................
maşallaaaaaaaaaaahhhhh sıpaya kurban olsun teyzesi o kibrit çöplerinehihoyyytkızlar bu arada benim bebiş 3066 gram olmuş maşallah
yanlız 200 gram eksik olabilr yanlış hesaplama sonucu dedi
boyuda baya uzun dedi maşallah oğluşuma ama sıpacaığım yüzünü giç göstermedi,doktor teysesi onu video çekti kalp atışlarını ve elini göğsüne koymuş parmaklar kibrit çöpü gibi
ay millet asi dizisini izliyordum...şu asinin kızı asya var bayıldım bıcırığa oldum olası asya ismine bayılırım..acaba asya mı koysam kızımın adını altun asya -tatlicadiarzu-
kızlar bu arada benim bebiş 3066 gram olmuş maşallah
boyuda baya uzun dedi maşallah oğluşuma ama sıpacaığım yüzünü giç göstermedi,doktor teysesi onu video çekti kalp atışlarını ve elini göğsüne koymuş parmaklar kibrit çöpü gibi
KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
ben geldim kıslar doktordan
bebiş 2500 olmuş boyu da 45 cm
suyu filan ii dedi bundan sonra hareketlerine çok dikkat et dedi.
kanım yine biraz düşüktü senin kan grubundan tanıdığınız biri varsa doğumda nolur nolmaz bulunursa ii olur dedi
şu meşhur nst ye ben de bağlandım sonunda benim de elime bişi vermediler basmam için. sadece belime bişi bağladı sola doğru yatırdı 20 dk filan bağlı kaldım. kociş vardı yanımda muhabbet ettik.yoksa öle yatmak çok sıkıcı.
maşallahhh bi bebiş daha olmuş Rabbim nazarlardan korusun uzun ömürlü analı babalı büyüsün inşallah
benim prensesim de 2800gr olmuş yarın 36 haftamızı dolduracağız artık herşey çok zor olmaya başladı oturmak kalkmak yürümek nefes almak bile...Rabbim bizleride böyle hayırlısıyla kuzularımıza kavuştursun..aminn :1closedeyes:
kızlar az önce dr la görüştüm pazartesi kesin dimi annem çalışıyor izin alıcak ona göre dedim
adam kesin değil ultrason yapıcam nst yapıcam gözetim altında ttucam salıda olabilir demezmi bu adam kafayı yedircek bana yaaaa
aman oğlum buldu hatunları merhaba demiş heheh..................
kızlar ben ishal gibiyim niyeki acaba.....................................
kızlar bu arada benim bebiş 3066 gram olmuş maşallah
şirvan sen nerelerdeydin bütün gün
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/265724-kocam-maca-gidiyorum-dedi.html
yahu bu kadınlar kulubünde neler var yahuuuuuuuuuuuuuuuu
ya sen tırnaklardasın ben bebişi nasıl yıkıcam nasıl tutacam onu meral ediyorum walla ben hiç yeni doğmuş bebekl tutumadımkikızlar ben bebeğimin tırnaklarını nasıl keseceğimi düşünüp duruyorum.cesaret edemem heralde.yiğenim burdayken kardeşim kesiyodu da bakmaya dayanamıyordum.ben çok panik bi insanım ya
Kızlar Şenay bana attı msn den biraz yüklüce açında msn leri atim bende size. Kızlara at dedi, sonra kızar valla zaten patlamak üzere göbüşükaydirigubbakcemile3
KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
ben geldim kıslar doktordan
bebiş 2500 olmuş boyu da 45 cm
suyu filan ii dedi bundan sonra hareketlerine çok dikkat et dedi.
kanım yine biraz düşüktü senin kan grubundan tanıdığınız biri varsa doğumda nolur nolmaz bulunursa ii olur dedi
şu meşhur nst ye ben de bağlandım sonunda benim de elime bişi vermediler basmam için. sadece belime bişi bağladı sola doğru yatırdı 20 dk filan bağlı kaldım. kociş vardı yanımda muhabbet ettik.yoksa öle yatmak çok sıkıcı.
ya senin bebişin kafası kasıklarında benim bebişin kafası ayakları kasıklarımda walla korkuyorum ayaklarını vajinadan çıkartıcak diye kafamçokkarıştıcanım çok yanıyo bazenalmadım kuzucum
bu arada bişey sorucam kızlar benim 3 gündür bebek korkunç bi şekilde alt tarafı zorluo alttan patliicak gibi hissediorum bazen acaba sizde böyle bişey var mı sanırım bu doğum yoluna girio. sizce suyu patlatma şansı faln varmı çünkü rsmen vajinamın orda hissediorum artık bebeği
kızlar az önce dr la görüştüm pazartesi kesin dimi annem çalışıyor izin alıcak ona göre dedim
adam kesin değil ultrason yapıcam nst yapıcam gözetim altında ttucam salıda olabilir demezmi bu adam kafayı yedircek bana yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?