kıs nerden duydunuz be ishal olunca doğum olacağını heheh hepiniz aynı şeyi söylüyonus..............................
kızlar bu arada benim bebiş 3066 gram olmuş maşallah
yanlız 200 gram eksik olabilr yanlış hesaplama sonucu dedi
boyuda baya uzun dedi maşallah oğluşuma ama sıpacaığım yüzünü giç göstermedi,doktor teysesi onu video çekti kalp atışlarını ve elini göğsüne koymuş parmaklar kibrit çöpü gibi
ulan varya halim olsa alışveriş merkezlerini bir bir dolaşacam doğurana kadar anasını satayım
kıs nerden duydunuz be ishal olunca doğum olacağını heheh hepiniz aynı şeyi söylüyonus..............................
ayy ne güzel ben o telaşı atlattım ama bida olsa bida yaparım hadi canım hayırlı olsun sağlıkla kullan :1hug:ıkızlar yarın bizim evde tatlı bir telaş olacak...
oğlumun odası düzeltilecek...
annem ve kardeşim geliyor,,,
ananesi oğlumun ceğizleriniide getşrecek...
bittikten sonra resim çekerim artık....
amanda amannnn maşallah kıssss ayyy parmaklarını yerim onun bennnnn
walla senin halin olsa hepimize taş çıkartıcan haaaa sende iki tane var ondan halin olmuyoookaydirigubbakcemile3
anaaa öle bişeymi var kılzlarrrr yani gerççekmi oooooo:uhm:
ayy ne güzel ben o telaşı atlattım ama bida olsa bida yaparım hadi canım hayırlı olsun sağlıkla kullan :1hug:
enerji iyi bu aralar valla hafif hafif sancıda var hayırlısı bakalım..............................
biraz önce vücuduma baktımda selülit şişlikler çok çirkin oldum ben ya bu ne böle bir an önce eski halimize döner,z inşallah.............................
ay ne bilim ben yaaaa doğuracak olursam haber veririm napimşenay gerçekten yaa..sen şimdi pazartesi doğurmayacanmı
bize stress oldu,,sen kimbilir nasılsın...,
gelip hep birlikte şu doktora dövelim...
hep öyle diyolar ya ishal olunuyomuş enerjik olunuyomuşkıs nerden duydunuz be ishal olunca doğum olacağını heheh hepiniz aynı şeyi söylüyonus..............................
ya kızlar aslında bugün moralim çok bozuk yaa benim canım kayınvalidem yine arkamdan bir sürü şey sölemiş şimdi anlatmak isterdim ama çok uzun hikayeee walla bu kadın beni doğurtacakkk senağlama
yav kızceler mıhtara hiç puan vermemişiz
ay ne bilim ben yaaaa doğuracak olursam haber veririm napim
hep öyle diyolar ya ishal olunuyomuş enerjik olunuyomuş
sen esas sancın başlayınca ne yapacağına karar verdinmi hangi hastaneye gideceksin
sen esas sancın başlayınca ne yapacağına karar verdinmi hangi hastaneye gideceksin
aman ne takıyonus ya benimkide sölüyo hiç takmıyom artık.........................................
allaha havale et güzelim takma kafanı;
kendi kendine söylensin dursunçç allahından bulsunlar......
sen minik meleğini düşün.. moralin yerine gelsin....
ssultancım oğluna maşallah.. sende kontrolden sorunsuz geldin ne güzellll
çok tatlı telaşlar cnm hadi kolay gelsinıkızlar yarın bizim evde tatlı bir telaş olacak...
oğlumun odası düzeltilecek...
annem ve kardeşim geliyor,,,
ananesi oğlumun ceğizleriniide getşrecek...
bittikten sonra resim çekerim artık....
sağol teyzesiiia.s.amanda amannnn maşallah kıssss ayyy parmaklarını yerim onun bennnnn
walla senin halin olsa hepimize taş çıkartıcan haaaa sende iki tane var ondan halin olmuyoookaydirigubbakcemile3
anaaa öle bişeymi var kılzlarrrr yani gerççekmi oooooo:uhm:
ayy ne güzel ben o telaşı atlattım ama bida olsa bida yaparım hadi canım hayırlı olsun sağlıkla kullan :1hug:
ya kızlar aslında bugün moralim çok bozuk yaa benim canım kayınvalidem yine arkamdan bir sürü şey sölemiş şimdi anlatmak isterdim ama çok uzun hikayeee walla bu kadın beni doğurtacakkk senağlama
ceyo senin b ebiş kaç kilo nsted e sancı fln çıkıyomu kısım 40. haftaya girmişsin sen yav.....................
ya hadi kayınvaliden söylemişteee sana bu kız gebe demeden laf taşıyan özürlü kimya kızlar aslında bugün moralim çok bozuk yaa benim canım kayınvalidem yine arkamdan bir sürü şey sölemiş şimdi anlatmak isterdim ama çok uzun hikayeee walla bu kadın beni doğurtacakkk senağlama
ben verdim muhtara
yüreğimin götürdüğü yere gidecem heheh,zekai tahir burak doğumevi....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?