2009 Nisan Anneleri buraya

şenay gerçekten yaa..sen şimdi pazartesi doğurmayacanmı

bize stress oldu,,sen kimbilir nasılsın...,

gelip hep birlikte şu doktora dövelim...

kıs nerden duydunuz be ishal olunca doğum olacağını heheh hepiniz aynı şeyi söylüyonus..............................

ıkızlar yarın bizim evde tatlı bir telaş olacak...

oğlumun odası düzeltilecek...

annem ve kardeşim geliyor,,,

ananesi oğlumun ceğizleriniide getşrecek...

bittikten sonra resim çekerim artık....

ben kalkım süt ısıtım ,,sonrada yatım bariii

malüm yarın iş var...

iş giderken yollarda doğuracam bu gidişle......

amanda amannnn maşallah kıssss ayyy parmaklarını yerim onun bennnnn

ulan varya halim olsa alışveriş merkezlerini bir bir dolaşacam doğurana kadar anasını satayım

walla senin halin olsa hepimize taş çıkartıcan haaaa sende iki tane var ondan halin olmuyoookaydirigubbakcemile3

kıs nerden duydunuz be ishal olunca doğum olacağını heheh hepiniz aynı şeyi söylüyonus..............................

anaaa öle bişeymi var kılzlarrrr yani gerççekmi oooooo:uhm:

ayy ne güzel ben o telaşı atlattım ama bida olsa bida yaparım hadi canım hayırlı olsun sağlıkla kullan :1hug:

enerji iyi bu aralar valla hafif hafif sancıda var hayırlısı bakalım..............................
biraz önce vücuduma baktımda selülit şişlikler çok çirkin oldum ben ya bu ne böle bir an önce eski halimize döner,z inşallah.............................

ya kızlar aslında bugün moralim çok bozuk yaa benim canım kayınvalidem yine arkamdan bir sürü şey sölemiş şimdi anlatmak isterdim ama çok uzun hikayeee walla bu kadın beni doğurtacakkk senağlama

saol tatlım ..

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yav kızceler mıhtara hiç puan vermemişiz
şenay gerçekten yaa..sen şimdi pazartesi doğurmayacanmı

bize stress oldu,,sen kimbilir nasılsın...,

gelip hep birlikte şu doktora dövelim...
ay ne bilim ben yaaaa doğuracak olursam haber veririm napim

hep öyle diyolar ya ishal olunuyomuş enerjik olunuyomuş
sen esas sancın başlayınca ne yapacağına karar verdinmi hangi hastaneye gideceksin

aman ne takıyonus ya benimkide sölüyo hiç takmıyom artık.........................................

ya kızlar aslında bugün moralim çok bozuk yaa benim canım kayınvalidem yine arkamdan bir sürü şey sölemiş şimdi anlatmak isterdim ama çok uzun hikayeee walla bu kadın beni doğurtacakkk senağlama

allaha havale et güzelim takma kafanı;

kendi kendine söylensin dursunçç allahından bulsunlar......

sen minik meleğini düşün.. moralin yerine gelsin....

ben verdim muhtara

yüreğimin götürdüğü yere gidecem heheh,zekai tahir burak doğumevi....................

aman ne takıyonus ya benimkide sölüyo hiç takmıyom artık.........................................

ooo puan ne oluyorki ,, ,bende kimseye vermedim...

ne işe yarıyor...

allaha havale et güzelim takma kafanı;

kendi kendine söylensin dursunçç allahından bulsunlar......

sen minik meleğini düşün.. moralin yerine gelsin....

ya zaten allahından bulsun gıcık karı kaydirigubbakcemile3 daa arkamdan konuşması koyuyor adam gibi yüzüme sölese yaaa ama nerde onda o cesarett ah bi yüzüme sölese bide yarın doğumgünü ayyyyyy kötükedihüso

ssultancım oğluna maşallah.. sende kontrolden sorunsuz geldin ne güzellll

çok tatlı telaşlar cnm hadi kolay gelsin
bekliyoruz resimleri:)

sağol teyzesiiia.s.

ayy cnm yaa bu kaynanaları ne yapmalı yaa
boşver takma kafana üzme kendini

ben verdim cnm

ceyo senin b ebiş kaç kilo nsted e sancı fln çıkıyomu kısım 40. haftaya girmişsin sen yav.....................

Geçen çarşamba gitmiştik en son,o zaman 3000 gr dı,nst de de dr herşey normal dedi.yarın akşam gideceğim bir daha,bakalım ne kadar oldu?evet 40 a girdik bakalım,kızımın rahatı yerinde anlaşılan,bekliyoruz

ya hadi kayınvaliden söylemişteee sana bu kız gebe demeden laf taşıyan özürlü kim
ben verdim muhtara

yüreğimin götürdüğü yere gidecem heheh,zekai tahir burak doğumevi....................

hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…