2009 Nisan Anneleri buraya

ya hadi kayınvaliden söylemişteee sana bu kız gebe demeden laf taşıyan özürlü kim

hadi hayırlısı bakalım

laf taşımadı aslında öle muhabbet arasında ağzından az bişey kaçırdı gerisini sölemesi için ben ısrar ettim iyi oldu ama sölediği kız kayınvalidemin ilk kez yaptığı bişey değil en azından bende ona göre davranırım ama nasıl oynuyo insanlar ya nasıl da dansözlee ben ona kızıyorum ayyyy sinir oldummmmm
klava:

ben yatar kızlar iyi geceler..........................................

amannn sadece paylaşmak istedim kızlar sizinle yoksa herkeze haddini bildiririm ben bide bugün yanlızım kociş yok ne bilim öle yanlız hissettimki kendimi gerçi kızım yanımda ama daha doğrusu göbişde ama işde bazen kendini yanlız hissedersin ya öle oldu galiba ama iyiki sizler varsınız
senağlama

senin verdiğin geçmiyo çömezzzzzz:dilcikar: önce 50 puanın olmalı sonra başkasına verirsin

he hacı hoşbulduk:teytey:

mıhtar bende oy verdim sana.

bu akşam pek ilgilenemiom forumla niyeye tv ye dalıp gidiorum

selinay bana niye vermedin pis cadı
ayrıca ceza alınca 20 puan cezasıda almışım(((((

benimde 5 ceza puanım var:)

zaten azcık puanımız var onu da alıolar

yaa şu puan lar ne işe yarıyor.....

bir anlatsanız diyorummmmmmmmmmmm

Bu adam seni çıldırtmadan doğurtmayacak anladım da neyse artık yüzdün yüzdün kuruğuna geldin.Takma kafayı diyeceğim ama o da olmayacak:))

ben yemek yedim de şimdi geldim kocişin de morali bozuk işler kötüymüş amaaaaaaaaaaaaaan off şu bebekler bi krizi düzeltse

Üzme kendini Can uğurl gelecek.

aman oğlum buldu hatunları merhaba demiş heheh..................
kızlar ben ishal gibiyim niyeki acaba.....................................

Arkadaşlar en büyük ihtimali yazmışlar zatendelikafadulden

normal kişilerde doum belirtisi olabilir ama bende çok yulaf yemiş salak belirtisi

:roflol::roflol::roflol:

İsimsiz bebeğimize maşalah, kocaman olmuş

ıkızlar yarın bizim evde tatlı bir telaş olacak...

oğlumun odası düzeltilecek...

annem ve kardeşim geliyor,,,

ananesi oğlumun ceğizleriniide getşrecek...

bittikten sonra resim çekerim artık....

Bekliyoruz resimleri.

ayyyy galatea yarın bebişine kavuşacak ne heyecanlıdır şimdi

teşekkürler benanber sonunda sanada verebildim pıan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…