2009 Nisan Anneleri buraya

Profil Mesajlari ve Site kullanimi hk. Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

1- Teşekkür mesajlarınız teknik bir sebepten solayı silinmek zorunda kaldı.
2- Ziyaretci mesajları geri geldi sorun kalmadı değil. Editör ile konuscam belli aralıklarla silinmesini isteyeceğim.

Ayrıca

Sitedeki bazı alanlardan bahsetmek isterim.

1- Forum : Bilgi paylaşımı için kullandığımız alan. (Sohbet, selam sabah, teşekkür olamaz,)
2- Blog : Kendi şiir, yazı günlük tarzı yazılarımız (sohbet selam sabah, teşekkür olamaz)
3- Sohbet Odası : (SOhbet odası adı üstünde burada sohbet edilir. ıstediğinize selam verin istediğinize sabah verin, istediğinize teşekkür edin)
4- Ziyaretci mesajları : kullanıcı hakkındaki mesajlarımız. (sohbet selam sabah, teşekkür olamaz)
5- Özel mesajlar : o üye ile özel mesajlaşma yapabilirsiniz. (sohbetten farkı üye online olmasa bile mesajınızı gönderebilirsiniz. ıster iyi günler dileyin ister günaydın diyin.)

şimdi bu açıklamalar ışığında ziyaretci mesajlarını nasıl kullanacağınız hakkında sorun kalmamıştır umarım.

Birisine hayırlı cumalar diyecekseniz bunu özel mesaj veya sohbet odasında yapabilirsiniz. Dedikodunuzu da orda yapabilirsiniz.

Şımdilik bu kadar....
Not: Yukarıda bahsi gecen veya geçmeyen bütün alanlarda e-posta paylaşımı, telefon paylaşımı yasaktır.

ulen amma kural var heee

Rütbeler ve Kullanıcı Başlıkları... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Kullanıcı Başlıkları :
Papatya 0
Nilüfer 150 mesaj
Nergis 250 mesaj
Menekşe 500 mesaj
Gül 750 mesaj
Lilyum 1000 mesaj
Krizantem 1500 mesaj
Lale 2000 mesaj
Orkide 2500 mesaj

Kullanıcı Rütbeleri :
50 mesaj
500 mesaj 2 adet kalp
1.000 mesaj 3 adet kalp
2.500 mesaj 4 adet kalp
5.000 mesaj 5 adet kalp

Son düzenleyen: Moderatör:
nazar etme ne olur çalış seninde olur
ne bileyim kız tanımadıklarımda vermiş puan öncelerden
bilgisayarı kapatmıştım yine açtım
eşim yatmaya gitti
içimdeki afacanı uyutamadım hala kıpır kıpır

bende uyumucam bu akşam
beyaz show var ama konukları beğenmedim

bebişin bu zmana kadar olan ultrason fotolarına bakıyorumda ne kadar çok fotosu var bir kaç tanesini göstericem size

ben geldim
şenayyy kızım bence sen doğurma içinde büyüt bu bebişleri.
söylenip duruyon ama doğurunca görcem ben seni valla öle zor kii
ikiz bebişleri olan arkidişe gittik geldik ay kadın iki dakka oturamadı bizle. ki o kadar insan vardık bakıyoduk sallıyoduk bebişleri filan
bi onu emzir bi bunu. bi onun altını değiştir bi bunun gazını çıkar ayyy bunaldım valla
görümcesi vardı yanında yeni gelmiş. şimdiye kadar da annesi varmış hiç yalnız kalmamış ama uyku nedir unuttum diyo
artık ben sadece uyuyabilme ümidiyle yaşıyorum diyo kız:)

ben bugün az daha pisi pisine alttan muayene olcaktım zaten strese sokuyo beni
nstden sonra hemşire doğumhaneye aldı beni kapının önünde doktor nst sonuçlarına filan baktı soora ben içeriye dooru giriyodum dr nereye dedi hemşire çağırdı dedim. yok alttan muayene edicem zannetti heralde onun için çağırdı ama istiyosan gelmişken bi bakiim dedi gülerek ben de yok yok aman kalsın dedim.
ama 38de bakıcam haberin olsun dedi

işte teyzelerim benim büyüme maceramm
burda 12+4 günlüğüm başım hala üçgen çok küçüğüm:ecrin_bebek:

bu resmimde 18+2 daha çok zayıfımmm

burdada 20+3 günlük olmuşum suratıma bakın gülüyor muyum nelülülülülülü

22+2 mışıl mışıl uyuyorum annemin karnında nede olsa yerim geniş öyle rahatki...

24+3 yavaş yavaş kilo almaya başladım burnum minnacık :ecrin_bebek:

26+2 günlük oldum büyüdüm burnumda çıktı hokkacık çok yakışıklıyım dimi teyzelerimm

bu haftadan sonra öyle büyüdümki yüzümü hiç göstermedim hep sakladım
artık devamını doğunca görürsünüz
bana maşallah demeyi unutmayın olurmua.s.

maşallaaah yakışıklıyaaa ne güzel pozlar vermiş benim kızımın hiç böyle ultrason resimleri yok hele son zamanlarda hiç göstermiyor kendini nazlı kızım. fisfisfis

Bakiim bi dedim napıyosunuz? Bu saat olmuş hala kaynatıyosunuz, bu ne enerji maşallah size. Bende daha uyumadım kayınvalidem bizde ona internet öğretiyorum, kociş aldı kitabını yatmaya gitti, bebek kıpır kıpır uyursa eğer anneside uyuycak...
Bakiim bi dedim bir sürü bebek olmuş listede:) Tuğçede mi doğurmuş yaaa, çook sevindim. Darısı biz kalanların başına:asigim:

günaydın kızlar, valla bu gece o kadar uzun oldu ki benim için, heyecandan uyuyamadım hiç... bir saat sonra evden çıkıyoruz ve çıkmadan size haber vereyim istedim.. tuğçe doğum yapmış sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin benden ve kızımdan... sizin için de dua etmeyi unutmayacam... akşama eşim girip size haber vericek becerebilirse tabi.... sizi de allah bir an evvel sağlıcakla kurtarsın inşallah... belki bir kaç gün giremeyebilirim ama ilk fırsatta size hikayemi ve resimleri yolluycam... hepinizi öpüyorum şekerler...

canım beniiiiiiim. Allah yardımcın olsun. sağlıkla al bebişini kucağına inşallah. dualarım seninle. bende haftaya bugün bu saatlerde senin gibi olacağım.:lepi:

güaydın ilk bendeb olsun ddim zaten nickimide horoz diye değiştirecem uyuyamıom heyecenlıyım 9 günüm kaldı kzıma kavuşmaya son geceyi düşünemiom zaten uyuyamaaammm

aman merak etme dr la dün yaptığım konuşmadan sonra aynen dediğin gibi olacak içimde büyüyecekler ben şimdide uyuyabilme ümidiyle yaşıyorum zaten:çok üzgünüm:

maşallaaaah oğluşa Allah onu nazarlardan saklasın inşallahhh artis pozlara bak
ah canım yaaaa aklımızda kalbimizde seninle minik prensesinin kokusunu hepimiz için çek taaa içlerine yaprak dökümü herkes sırayla dökülüyor Allah sağlıklı ağrısız sancısız geçirmeyi nasip etsin:1hug:
güaydın ilk bendeb olsun ddim zaten nickimide horoz diye değiştirecem uyuyamıom heyecenlıyım 9 günüm kaldı kzıma kavuşmaya son geceyi düşünemiom zaten uyuyamaaammm
naber kız delüüüüŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…