ya ben puan veriyororum siz benim verdğim puanları görebiliyormusunuz??
sen çömezsin özi sen verme boşuna 50 puanın olmadan başkasına veremiyon
günaydın kızlar, valla bu gece o kadar uzun oldu ki benim için, heyecandan uyuyamadım hiç... bir saat sonra evden çıkıyoruz ve çıkmadan size haber vereyim istedim.. tuğçe doğum yapmış sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin benden ve kızımdan... sizin için de dua etmeyi unutmayacam... akşama eşim girip size haber vericek becerebilirse tabi.... sizi de allah bir an evvel sağlıcakla kurtarsın inşallah... belki bir kaç gün giremeyebilirim ama ilk fırsatta size hikayemi ve resimleri yolluycam... hepinizi öpüyorum şekerler...
aman merak etme dr la dün yaptığım konuşmadan sonra aynen dediğin gibi olacak içimde büyüyecekler ben şimdide uyuyabilme ümidiyle yaşıyorum zaten:çok üzgünüm:ben geldim
şenayyy kızım bence sen doğurma içinde büyüt bu bebişleri.
söylenip duruyon ama doğurunca görcem ben seni valla öle zor kii
ikiz bebişleri olan arkidişe gittik geldik ay kadın iki dakka oturamadı bizle. ki o kadar insan vardık bakıyoduk sallıyoduk bebişleri filan
bi onu emzir bi bunu. bi onun altını değiştir bi bunun gazını çıkar ayyy bunaldım valla
görümcesi vardı yanında yeni gelmiş. şimdiye kadar da annesi varmış hiç yalnız kalmamış ama uyku nedir unuttum diyo
artık ben sadece uyuyabilme ümidiyle yaşıyorum diyo kız:)
maşallaaaah oğluşa Allah onu nazarlardan saklasın inşallahhh artis pozlara bakişte teyzelerim benim büyüme maceramm
burda 12+4 günlüğüm başım hala üçgen çok küçüğüm:ecrin_bebek:
bu resmimde 18+2 daha çok zayıfımmm
burdada 20+3 günlük olmuşum suratıma bakın gülüyor muyum nelülülülülülü
22+2 mışıl mışıl uyuyorum annemin karnında nede olsa yerim geniş öyle rahatki...
24+3 yavaş yavaş kilo almaya başladım burnum minnacık :ecrin_bebek:
26+2 günlük oldum büyüdüm burnumda çıktı hokkacık çok yakışıklıyım dimi teyzelerimm
bu haftadan sonra öyle büyüdümki yüzümü hiç göstermedim hep sakladım
artık devamını doğunca görürsünüz
bana maşallah demeyi unutmayın olurmua.s.
ah canım yaaaa aklımızda kalbimizde seninle minik prensesinin kokusunu hepimiz için çek taaa içlerine yaprak dökümü herkes sırayla dökülüyor Allah sağlıklı ağrısız sancısız geçirmeyi nasip etsin:1hug:günaydın kızlar, valla bu gece o kadar uzun oldu ki benim için, heyecandan uyuyamadım hiç... bir saat sonra evden çıkıyoruz ve çıkmadan size haber vereyim istedim.. tuğçe doğum yapmış sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin benden ve kızımdan... sizin için de dua etmeyi unutmayacam... akşama eşim girip size haber vericek becerebilirse tabi.... sizi de allah bir an evvel sağlıcakla kurtarsın inşallah... belki bir kaç gün giremeyebilirim ama ilk fırsatta size hikayemi ve resimleri yolluycam... hepinizi öpüyorum şekerler...
naber kız delüüüüŞenizgüaydın ilk bendeb olsun ddim zaten nickimide horoz diye değiştirecem uyuyamıom heyecenlıyım 9 günüm kaldı kzıma kavuşmaya son geceyi düşünemiom zaten uyuyamaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?