2009 Nisan Anneleri buraya

haha sultanın bebiş ultrasonda gülmüş çok tatlıı maşallah

şenayım sen açmışsın topiği bugün

ben açım kahvaltı etcem

ah canım yaa kurbanlık koyun gibiyiz neysew sen kurttulmuşsundur sıra bizde

sorma çiçekim bu gün sinirlerim çok bozuk bide peynir kutusunu elimden düşürdüm başladım ağlamaya ay artık inanılmaz derecede asabımı bozuyo bişey tutamamak ellerim çok acıyo sinirimden kahvaltı bile etmedimsenağlama

valla tam kurbanlık koyun gibiyiz,doğru dedin çiçek,ama en azından siz gününüzü biliyorsunuz,benimki kurbanlık ötesisırnaşık şey
Ama bende de bir rahatlık ki sormayın,gece hiç uykumdan uyanmıyorum,mışıl mışıl uyuyorum sabaha ,7:30 a kadar,bu neye işaret acaba?hani ishal olunca doğum yaklaşmış demekmiş ya..

günaydın. dün yemeğe görümcem falan geldi. biraz işim oldu ondan giremedim pek. artık çok daha fazla iş yapmaya çalışıyorum nasıl olsa sancı falan çıkmıyor nst de. yoksa böle giderse ben 40. haftayı rahat aşacağım 2-3 hafta

KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa

maşallah.Allh analı babalı büyütsün.

bende uyuyorum, arada wc ye kalkıyorum o kadar. senin iyice ilerledi zamanın ben bile artık doğsun diye bakıyorum. ama bende senin gibi sonuna kadar bekleyeceğim sanırım. ben de bursalıyım biz bursalılar geç doğuruyoruz herhalde -tatlicadiarzu-

şenay senin de iyice moralin bozulmuş. Alır bence artık pazartesi bebişlerini senin halini görünce. 1 gün daha bekletip senin psikolojini bozacağına 1 gün önce alsın dimi?

maşallah .. güzelim suratı belli yaa.. bende hiç böule resimler yok...
zibidinin elleri hep suratındaydı.. hiç suratı göremedim ben ....

allah hayırlı doğumlar nasip etsin güzelim.. dualarımız sen ve kızın için ..

selinay bana niye vermedin pis cadı
ayrıca ceza alınca 20 puan cezasıda almışım(((((

sanada verdim canım..........................................

ay pek tatlı çıkmış maşallah............................................

hadi hayırlsııyla kucağına al inşallah.......................................

aman bende ağlayıp duruyom be....................

bendede bi uyku sorma gece uyuyabiliyom artık..................................

günaydın kıslar.... dün bi girdim bi daa gelemedim.. çok hastaydım midem yandı kavruldu ağrıdı... hep yattım... şimdi de biras geçmişe takılıyodum.... Tuğçenin bebiş doğmuş Allah hayırlı etsin analı babalı büyütsün inşallah...

günaydın kızlar .. ayy neler olmuşş. accık geçmişi okudum tuğçe de doğum yapmış allah analı babalı büyütsün. galetacım inşallah güzel haberlerini alıcaz.
kızlar ben çarşamba günü gittim kontrole bebeğim 35. haftadayken 2200 gram çıktı protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi doktor. kilosunu düşük buldu. et yumurta türü yiyorum. inşallah kilosu yükselir. ve erken doğum olmazki son haftaya kadar iyice toparlasın. bunun haricinde bi problemimiz yok. yanlız sizde de varemı bilmiyorum ama geceleri beni uyandıracak kadar sancım oluyor. doktor 2 hafta daha sabret dedi sanki benim elimde 38 den önce ciğer gelişimi az olduğu için küvez gerekli oluormuş. neyse canlarım bundan sonra sık sık yanınızdayım. hepinizi öpüyorum.

bu arada bursasu canım bebişin çok tatlı resmen siması belli.. az kaldı kucağımıza alıcaz yavrularımızı hayırlısıyla inşallah..

gedacım geçimiş olsun canım.. bebeişin baya saçlı doğacak herhalde eskiler öyle derler ya.. miğde yanması saçtandır filan diye benim hiç olmadı. kel oğlum olucak benim. delikafadulden

Canım benim ya çok tatlı maşallah

Artık kavuşmuşsundur bebeğine sanırım.Ne güzel ya senden mutlusu yoktur şimdi.

Şenay bozma morani ya az kaldı işte.Pazartesi alır doktorun merak etme.

Ben de b gece harika bir uyku çektim.Daha uyuyacaktım da karnım acıkmış.Onun için kalktım:))

günaydın arkadaşlar.

bursasu bebişinin fotoları çok hoş.maşallah ona.
galatea dualrım seninle inşallah.şimdi kollarındadır miniğin zaten.
edacım yoktun bayadır hoşgeldin.maşallah bebeğine.
geda geçmiş olsun.üşütmüşsündür dikkat et.
aklımda bunlar kalmış.az kişiyiz yine.istanbulda hava çok güzel eşim dışarda.gelince atacam kendimi dışarıya.ama doktorum da artık kendini yorma.istirahat et dedi.neyse oksijene de ihityacımız var ama di mi?
burda olanlara puan dağıtayım ben biraz.

gedacım geçimiş olsun canım.. bebeişin baya saçlı doğacak herhalde eskiler öyle derler ya.. miğde yanması saçtandır filan diye benim hiç olmadı. kel oğlum olucak benim. delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy güldürdün beni... galiba öyle olcak... sen artık evdesin de mi.. yani izne ayrıldın... bi aralar giremiyodun yoğunluktan.

geda seninle benim mide yanmamız en baştan beri devam ediyo.anacım rapunzel çıkacak bizim içimzeden sanırım.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…