2009 Nisan Anneleri buraya

offffffffffffff kızlar offffffffffffff.ne kadar dikkat etsem de bu aralar şu şeker zıkkımı 120 üstü çıkıyo.stresten sanrım bi türlü dengelenmiyo.16 gün kaldı içimden bi ses salla gitsin diyo ama gülfemime zarar veririm diye korkuyorum.

ayy megulcüm sorma... sanırım üşüttüm bi de biliyosun ben mide ilacı kullanıyodum yanmalar için bi kaç gündür alamamıştım eşim dün yazdırdı kendine ööle aldık...
bu gün biras daha iyiyim... sen nasılsın... beni baya sormuşun şimdi geçmişi okuyom da... geçen hafta zaten gene sakarya git gellerimiz vardı bizim....
yeni kanun başıma bela oldu benim de... her neyse ama şimdi düne göre daha iyiyim...

yaaa bana da puannnn.... ben size veriyom ama şenayın verdiği bilgilerden sonra etkilemediğimi öğrendim... 50nin altı.. o yüzden 50 olsun teşekkür gibi puanlar gözüksünsırnaşık şey

doğum listelerine baktım kız ve sezeryn ağırlıklı.zaten kızlar erken gelir diyo herkesler.aslı varmış demekki.gerçi benim yiğen 41. haftaya kadar bekletti bizi.

geda seninle benim mide yanmamız en baştan beri devam ediyo.anacım rapunzel çıkacak bizim içimzeden sanırım.-tatlicadiarzu-

valla ööyle megul yaaa.... ialç olmasa ben bittim... yaa su bile içince yanar mı.... dün ööle bişiydi... bi de hani su içerken boğazına durur da midenin üstünde bi ağrı olur çok kötü ya işte ööle ağrıdı hep...
ayyy kıslar benim kıs dün hiç durmadı yerinde kımıl kımıl.....
bi de çok hıçkırıyo......

gedacım ben sana puan vermem mi hiç.verdim merak etme.hallolmadı mı daha işler.resmi olarak başladın di mi sakaryada.

ben de ilaç alıyorum.şurup içemiyorum.rennie de artık mide mi bulandırıyo o kadar çok içtim ki.senin kullandığın ilacı da hep alacam diye çıkıyorum.adını unutuyorum.sonra mecburen al bi rennie daha.-tatlicadiarzu-

kızlar günaydın,tünaydın vb.. karışık bır buket çıçek gönderıyorum sızeeee,bakalım neler olmuş dun hıç gırmedım yahu mıllet ıpını koparmış bıze hucum ettı dun maşallah görende doğum yaptım zannetmış mısafır ustune mısafır allah eksıklığını göstermesınde annecığıme üzülüyorum,öğleden sonra burada pazar var hem yeşıllık felan alırız hemde bıraz gezmış olurum,bı geçmışe bakıım gelıyorum

benim kzım da dün yeniden hıçkırıklarına başladı.sanki bizimle konuşuyo gibihissediyorum hıçkırınca çok hoşuma gidiyo.yanlış hatırlamıyorsam hıçkırınca ciğerleri gelişyormuş.bu haftalarda en fazla ihtiyacımız olan şey ciğer gelişimi.

geda ve megulcum ben hemen verdım sıze puan,ya bı ışe yaramıyokı bu puan sıstemı hep aynı şeyler yazıyor gerçı vardır heralde bı hıkmetı ama bakalım

ulennnn saçla başla ne alakası var yanmanın gebelikte yüksek lisans yaptınız öğrenemedinizmisırnaşık şey
reflü o reflüü ağzımıza ....... bu sıpalar ben size diyim artıkın hiç bişey eskisi gibi olmıcak

ben sana veremiyorum özlem.daha önce vermişi kabul etmiyo gıcık şey.aman bi işe yaradığından değil eğlence olsun işte..kaydirigubbakcemile2

kız şenay işin espirisi kızım o.hani büyüklerimiz derler ya.hele benim babannem en baştan beri aynı şeyi sayıklıyo.saçı çıkıyo diyip duruyo canım.ben de dedim çıkar çıkmaz öreriz artık bu kızın saçlarını.9 aydır canıma okudu.

geda ve megulcum ben hemen verdım sıze puan,ya bı ışe yaramıyokı bu puan sıstemı hep aynı şeyler yazıyor gerçı vardır heralde bı hıkmetı ama bakalım

neyine senin kız puan vermek pis acemiiiii önce 50 puan al öylelülülülülülü
bu arada site benle kafa buluyo heralde 24 saat için çok değerlendirme yaptınız biraz dinlenin öyle devam edin diyo yaaaasırnaşık şey

dün de bana öyle diyodu.sanki taş attım da elim ağrıdı.herşey kısıtlı anacım nerde özgür irade

gedacım ben sana puan vermem mi hiç.verdim merak etme.hallolmadı mı daha işler.resmi olarak başladın di mi sakaryada.

canım başladım hem de doğum izinim gecikmesin acil bişiy olursa diye 14 marttan önce feshettim sözleşmeyi 6 martta başladım ama 5510 diye bikanun çıkmış ve bundan sadece sakarya nın haberi olduğu için sağlık karnesi sevk ilaç alımında sorunlar yaşadım ki hala yaşıyorum... artık uğraşmıyorum... çünkü sizirlerim alt üst oldu o sorunlarla uğraşmaktan....hani derler ya başıma gelen pişmiş tavuun başına gelmedi... benim de aynı ööle oldu...

caım ben de şurup tarzı şeyler içemiyorum renni talcid ağzıma koyunca bulantılarım tavan yapıyo dr. PULCET yazdı 4 aydır nerdeyse kullanıyom... 5 gündür yoktu önemsememiştim perşembeden beri mahvoldum...

saol canım evet bayadır yoktum artık eskisi gibi girerim.. işten ayrıldım internet bağlatım evde keyif yapıyorum evde olmak gibisi yokmuş valla ben sıkılırım zannediyordum hiç sıkılmadım valla.. bebeğimi büyütmeye çalışıyorum inşallah toparlar kilosu düşük oğluşumun neyse sağlıklı olsun önemli olan o..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy güldürdün beni... galiba öyle olcak... sen artık evdesin de mi.. yani izne ayrıldın... bi aralar giremiyodun yoğunluktan.
evet gedacım ayrıldım izne.. daha doğrusu işi bıraktım. yeni elemandanda memnun değiller patronum 6/7 ay sonra çağırıım diyor. hiç düşünmüyorum gerçi çalışmayı ya kısmet.

sakın canım yaa az kaldı sabret sayılı gün çabuk geçer. zaten gebelik şekeri doğumla birlikte sıfırlanıyormuş accık daha sabır canım..:Saruboceq:
hehe eskiler öle derler ya biliyom doktorlar kabul etmiyor ama. amaannn ne varsa eskilerde var. :smiley-cool:

amaaaaaaaan algılarım iyice azalmış işte benim :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…