günaydın arkadaşlar.
bursasu bebişinin fotoları çok hoş.maşallah ona.
galatea dualrım seninle inşallah.şimdi kollarındadır miniğin zaten.
edacım yoktun bayadır hoşgeldin.maşallah bebeğine.
geda geçmiş olsun.üşütmüşsündür dikkat et.
aklımda bunlar kalmış.az kişiyiz yine.istanbulda hava çok güzel eşim dışarda.gelince atacam kendimi dışarıya.ama doktorum da artık kendini yorma.istirahat et dedi.neyse oksijene de ihityacımız var ama di mi?
burda olanlara puan dağıtayım ben biraz.
geda seninle benim mide yanmamız en baştan beri devam ediyo.anacım rapunzel çıkacak bizim içimzeden sanırım.-tatlicadiarzu-
geda ve megulcum ben hemen verdım sıze puan,ya bı ışe yaramıyokı bu puan sıstemı hep aynı şeyler yazıyor gerçı vardır heralde bı hıkmetı ama bakalım
gedacım ben sana puan vermem mi hiç.verdim merak etme.hallolmadı mı daha işler.resmi olarak başladın di mi sakaryada.
ben de ilaç alıyorum.şurup içemiyorum.rennie de artık mide mi bulandırıyo o kadar çok içtim ki.senin kullandığın ilacı da hep alacam diye çıkıyorum.adını unutuyorum.sonra mecburen al bi rennie daha.-tatlicadiarzu-
saol canım evet bayadır yoktum artık eskisi gibi girerim.. işten ayrıldım internet bağlatım evde keyif yapıyorum evde olmak gibisi yokmuş valla ben sıkılırım zannediyordum hiç sıkılmadım valla.. bebeğimi büyütmeye çalışıyorum inşallah toparlar kilosu düşük oğluşumun neyse sağlıklı olsun önemli olan o..günaydın arkadaşlar.
bursasu bebişinin fotoları çok hoş.maşallah ona.
galatea dualrım seninle inşallah.şimdi kollarındadır miniğin zaten.
edacım yoktun bayadır hoşgeldin.maşallah bebeğine.
geda geçmiş olsun.üşütmüşsündür dikkat et.
aklımda bunlar kalmış.az kişiyiz yine.istanbulda hava çok güzel eşim dışarda.gelince atacam kendimi dışarıya.ama doktorum da artık kendini yorma.istirahat et dedi.neyse oksijene de ihityacımız var ama di mi?
burda olanlara puan dağıtayım ben biraz.
evet gedacım ayrıldım izne.. daha doğrusu işi bıraktım. yeni elemandanda memnun değiller patronum 6/7 ay sonra çağırıım diyor. hiç düşünmüyorum gerçi çalışmayı ya kısmet.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy güldürdün beni... galiba öyle olcak... sen artık evdesin de mi.. yani izne ayrıldın... bi aralar giremiyodun yoğunluktan.
sakın canım yaa az kaldı sabret sayılı gün çabuk geçer. zaten gebelik şekeri doğumla birlikte sıfırlanıyormuş accık daha sabır canım..:Saruboceq:offffffffffffff kızlar offffffffffffff.ne kadar dikkat etsem de bu aralar şu şeker zıkkımı 120 üstü çıkıyo.stresten sanrım bi türlü dengelenmiyo.16 gün kaldı içimden bi ses salla gitsin diyo ama gülfemime zarar veririm diye korkuyorum.
hehe eskiler öle derler ya biliyom doktorlar kabul etmiyor ama. amaannn ne varsa eskilerde var. :smiley-cool:ulennnn saçla başla ne alakası var yanmanın gebelikte yüksek lisans yaptınız öğrenemedinizmisırnaşık şey
reflü o reflüü ağzımıza ....... bu sıpalar ben size diyim artıkın hiç bişey eskisi gibi olmıcak
kız şenay işin espirisi kızım o.hani büyüklerimiz derler ya.hele benim babannem en baştan beri aynı şeyi sayıklıyo.saçı çıkıyo diyip duruyo canım.ben de dedim çıkar çıkmaz öreriz artık bu kızın saçlarını.9 aydır canıma okudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?