napcan şenay diretip pazartesi doğuma gidecek misin yoksa salıyı bekleyecek misin?
nerde bu kızlar ya.sultan çiçek şirvan aliye yüksel ............. kimseler yok
benim kzım da dün yeniden hıçkırıklarına başladı.sanki bizimle konuşuyo gibihissediyorum hıçkırınca çok hoşuma gidiyo.yanlış hatırlamıyorsam hıçkırınca ciğerleri gelişyormuş.bu haftalarda en fazla ihtiyacımız olan şey ciğer gelişimi.
geda ve megulcum ben hemen verdım sıze puan,ya bı ışe yaramıyokı bu puan sıstemı hep aynı şeyler yazıyor gerçı vardır heralde bı hıkmetı ama bakalım
ulennnn saçla başla ne alakası var yanmanın gebelikte yüksek lisans yaptınız öğrenemedinizmisırnaşık şey
reflü o reflüü ağzımıza ....... bu sıpalar ben size diyim artıkın hiç bişey eskisi gibi olmıcak
hehe sen o minik karnı bide şimdi gör. koccaman oldum. size yetiştim yani.. bir ara resimde eklerim.. napalım aldık kiloları ama bebeişelrimiz doğsun incecik oluruz yine.kıs şenay valla sana hayranım ha sektırmeden gırdın ya valla helal olsun sana,ya ne bu puan olayı dıcem ama sonra öğrenmek ıstemeyecem sende yorma kendını anacım varsın acemı görüneyım heee,geçmışıde okıım dedım ya gıdıp gelırım böle arada hoş çokta bışı yazılmamış,şenay onu beşı bırakta heyecan varmı anacım heyecan sen ondan bahset,benım elım çantaya gıtmıyor hazırlamak ıçın bı çantanın ıçıne gırecek ama sankı o hazır olunca doğuma gıdecez gıbı gelıyor kocam gelmeden gıtmeyelım ya,edanur canımcım sen o mınık karnınla 80 oldusan benım 90 olmam normal ozaman demı göstermıyosun dıyolar ama tam bır fılım fııııllll
ya bende hazırlamadım daha bebek çantasını. ama bugün yarın halledicem. heran herşey olabilir. hazır olsun da...rumelının bebeğıne kırkbır kere maşallahdarısı başımıza zamanlıca ınşallah,ay ınanamıyorum belkıde haftaya çoğumuzun kucağında olacak bebışlerımız demı,ben korkmayamı başladım heyecanla bılmemkı
o neymiş geda ya 5510 iyi bişey değilmiş gerçi ya merak ettim.
eda edanur evet canım ya çalışan arkadaşlara ben üzülüyorum.tadını çıkar evin.havalarda
güzelleşti.sıkılınca gezersin falan.
ah şenaycım o algı yetersizliği beni mahvediyo.kocişin bir numaralı espiri kaynağı oldum
hehe sen o minik karnı bide şimdi gör. koccaman oldum. size yetiştim yani.. bir ara resimde eklerim.. napalım aldık kiloları ama bebeişelrimiz doğsun incecik oluruz yine.
ya bende hazırlamadım daha bebek çantasını. ama bugün yarın halledicem. heran herşey olabilir. hazır olsun da...
valla ben abartıp 1 ay boyunca haftada 5 kere yedim en sonunda baktım kusacam vazgeçtim çiçeğin dediği gibi hiç bişeyi abartmamak lazım cokacimcoook
geçen gittiğimde dr anlattı
bi hastası gece 4 de aramış benim suyum geldi 4 saattirde sancı çekiyorum demiş ama kadın fısıldayarak konuşuyormuş dr da neden fıısıldıyosun demiş kocam uyuyorda demiş kadın uyandırmamak için demiş :))) neyse bu arada farklı şehirdeler dr ulaşması için 1,5 saat yol gitmesi lazım dr da hemen kocanı uyandır ama sakın buraya gelme yolda doğurursun orda bi hastaneye git demiş dr yatmış 1 saat sonra bi telefon daha kocası biz izmire girdik hangi hastaneye gidelim demiş ama arkadan kadını öldürüyolar gibi bağırıyodu diyo.dr hastaneyi aramış dışarı sedyeyi çıkarın ebede çıksın falan diye,kadını arabadan çıkarmışlar acilin önünde sedyede doğurmuş :)))) bana sende bööle olma demek için anlatmıştı delikafadulden
edacım evet ya normalde iyi bişeymiş ama senin için biraz vakitsiz bi iylik olmuş.ben daha salı günü hastanedeydim sağlık karnesiz işlem yapmadılar.peki bu biz eski memurları kapsamayacak mı acaba?
ben de izne ayrılınca hazırlamıştım çantayı.. ama arık hemen hazırla bi yerde dursun 36olmuşun canım benim... toplam kaç kilo oldun edacık... benim de 7 aya kadar karnım yok gibiydi ayına göre ama şimdi gör ördek oldum resmen.... diyolardı zaten son ay birden büyür diye....
neye girdim kız anlamadım:uhm: bu arada heyecan yapacam yapmasınada dr müsade etmiyo bi alacam bi almıcam heyecanda kalmadı tıhandıııııımmmmmm haaaaaaakıs şenay valla sana hayranım ha sektırmeden gırdın ya valla helal olsun sana,ya ne bu puan olayı dıcem ama sonra öğrenmek ıstemeyecem sende yorma kendını anacım varsın acemı görüneyım heee,geçmışıde okıım dedım ya gıdıp gelırım böle arada hoş çokta bışı yazılmamış,şenay onu beşı bırakta heyecan varmı anacım heyecan sen ondan bahset,benım elım çantaya gıtmıyor hazırlamak ıçın bı çantanın ıçıne gırecek ama sankı o hazır olunca doğuma gıdecez gıbı gelıyor kocam gelmeden gıtmeyelım ya,edanur canımcım sen o mınık karnınla 80 oldusan benım 90 olmam normal ozaman demı göstermıyosun dıyolar ama tam bır fılım fııııllll
alt yapısı tam hazıl olmadığı i,çin 4 5 sene sonra eskiler de buna dahil olcaklarmış... SAKARYA dedi:):)
işte teyzelerim benim büyüme maceramm
burda 12+4 günlüğüm başım hala üçgen çok küçüğüm:ecrin_bebek:
bu resmimde 18+2 daha çok zayıfımmm
burdada 20+3 günlük olmuşum suratıma bakın gülüyor muyum nelülülülülülü
22+2 mışıl mışıl uyuyorum annemin karnında nede olsa yerim geniş öyle rahatki...
24+3 yavaş yavaş kilo almaya başladım burnum minnacık :ecrin_bebek:
26+2 günlük oldum büyüdüm burnumda çıktı hokkacık çok yakışıklıyım dimi teyzelerimm
bu haftadan sonra öyle büyüdümki yüzümü hiç göstermedim hep sakladım
artık devamını doğunca görürsünüz
bana maşallah demeyi unutmayın olurmua.s.
günaydın kızlar, valla bu gece o kadar uzun oldu ki benim için, heyecandan uyuyamadım hiç... bir saat sonra evden çıkıyoruz ve çıkmadan size haber vereyim istedim.. tuğçe doğum yapmış sanırım allah analı babalı büyütür inşallah... kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin benden ve kızımdan... sizin için de dua etmeyi unutmayacam... akşama eşim girip size haber vericek becerebilirse tabi.... sizi de allah bir an evvel sağlıcakla kurtarsın inşallah... belki bir kaç gün giremeyebilirim ama ilk fırsatta size hikayemi ve resimleri yolluycam... hepinizi öpüyorum şekerler...
günaydın kıslar.... dün bi girdim bi daa gelemedim.. çok hastaydım midem yandı kavruldu ağrıdı... hep yattım... şimdi de biras geçmişe takılıyodum.... Tuğçenin bebiş doğmuş Allah hayırlı etsin analı babalı büyütsün inşallah...
ya gerçekden bebeiş hışkırınca ciğerlerimi gelişiyorumuş ayy çok sevindim ben hıçkırınca sinir oluyordum çünkü kaydirigubbakcemile3benim kzım da dün yeniden hıçkırıklarına başladı.sanki bizimle konuşuyo gibihissediyorum hıçkırınca çok hoşuma gidiyo.yanlış hatırlamıyorsam hıçkırınca ciğerleri gelişyormuş.bu haftalarda en fazla ihtiyacımız olan şey ciğer gelişimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?