2009 Nisan Anneleri buraya

napcan şenay diretip pazartesi doğuma gidecek misin yoksa salıyı bekleyecek misin?

valla ya doğurtur yada yatırır hastanede kendi bakar benim artık kendime bakacak mecalim kalmadı ne diye süründürüyo anlamadım 1 nisan zaten sezeryan tarihimizdi kendi pazartesiye çekti şimdi mırın kırın yapıyo

nerde bu kızlar ya.sultan çiçek şirvan aliye yüksel ............. kimseler yok

hehe ben geldim milleti kaçırdım... delikafadulden
özlemcim.. canım nasılsın özledim hepinizi yaa... kaç kilo oldum canım ay ben 80 in üzerindeyim.. off çok sinir yaaa... :mymeka:

o neymiş geda ya 5510 iyi bişey değilmiş gerçi ya merak ettim.

eda edanur evet canım ya çalışan arkadaşlara ben üzülüyorum.tadını çıkar evin.havalarda
güzelleşti.sıkılınca gezersin falan.

ah şenaycım o algı yetersizliği beni mahvediyo.kocişin bir numaralı espiri kaynağı oldum

demek o yüzden her an pıtlıyo benim kıs:):):) maşallah deyim o zaman çünkü çooook hıçkırıyo....

geda ve megulcum ben hemen verdım sıze puan,ya bı ışe yaramıyokı bu puan sıstemı hep aynı şeyler yazıyor gerçı vardır heralde bı hıkmetı ama bakalım

günaydın canım hoşgeldin... ben de veriyodum sonra verdiğim kişi de bişiy değişmiyodu şimdi geçmişi okurken gördüm şenay yazmışl saolsun 50 altı puan verse de etkilemiyo....

biz kocakarı laflarıyla mutlu oluyoz belki:):):) artık benimki reflünün bi üst şekli galibaç...

kızlar nasıl puan veriyoruz... bu arada benim puanım 117 olmuş ne ara olmuş hiç anlamadım bide ne işe yarıyor bu teşekkür gibi bişeymi.

kıs şenay valla sana hayranım ha sektırmeden gırdın ya valla helal olsun sana,ya ne bu puan olayı dıcem ama sonra öğrenmek ıstemeyecem sende yorma kendını anacım varsın acemı görüneyım heee,geçmışıde okıım dedım ya gıdıp gelırım böle arada hoş çokta bışı yazılmamış,şenay onu beşı bırakta heyecan varmı anacım heyecan sen ondan bahset,benım elım çantaya gıtmıyor hazırlamak ıçın bı çantanın ıçıne gırecek ama sankı o hazır olunca doğuma gıdecez gıbı gelıyor kocam gelmeden gıtmeyelım ya,edanur canımcım sen o mınık karnınla 80 oldusan benım 90 olmam normal ozaman demı göstermıyosun dıyolar ama tam bır fılım fııııllll

rumelının bebeğıne kırkbır kere maşallahdarısı başımıza zamanlıca ınşallah,ay ınanamıyorum belkıde haftaya çoğumuzun kucağında olacak bebışlerımız demı,ben korkmayamı başladım heyecanla bılmemkı

hehe sen o minik karnı bide şimdi gör. koccaman oldum. size yetiştim yani.. bir ara resimde eklerim.. napalım aldık kiloları ama bebeişelrimiz doğsun incecik oluruz yine.

ya bende hazırlamadım daha bebek çantasını. ama bugün yarın halledicem. heran herşey olabilir. hazır olsun da...

canım 5510 yeni devlet memurları yasası gibi bişey... 1 ekim 2008den sonra işe başyan devlem memurları arık 657 değil 5510-4C diye adlandırılıyomuş... ve artık eskisi gibi emekli sandığı değil SGK lı oluyomuş... SGKnın emekli sandığı sicilini alıyo... karne verilmiyo istediğin yerden ilaç alabiliyosun dediler... bana karne vermediler ilçede... sonra ist. geldimkimse bööle bişiy bilmiyo... sakarya il mem mi aradım aa olmaz onlar yanlış biliyo geş biz verelim sana karne dediler gittim eşimle sonra ordaki görevli benim ilçe me müdürünü aradı haşaladı... sonra karneyi hazırlarken biri geldi valilikten yazı geldi karne verilmiyo diye...
meğer bizim mem müdürü valiyi aramış ve yeni yasayı söylemiş... işte o gün sakarya merkez de öğrendi bu yasayı ve dağıttığı tüm karneleri geri toplaı benim yüzümden:):):)

ama hala türkiye geneli ve ist. eski sistemi işliyo... özelleri geçtim GÖZTEPE ssk yı aradım bakalım devlet hastanseisinin gaberi var mı diye HAYIR KARNESıZ işlem yapmayız diyolar...

yani yeni bi yasa çıkartılıp yastık altına koyulmuş... tek sakarya didikleyerek gün yüzüne çıkartıp işliyo ben de bu yüzden mağdur oldum buralarda... Aslında uygulamaya geçse bir an önce çok iyi gibi görünüyo.. eskisi gibi sadece okulunun bulunduğu ilden almak zorunluluğu kalmıyo... istediğin yerden karnesiz ssk gibi ilaç alabiliyosun yani.....

arık 5 1 0 gibi rakamlar s g k harfleri sizinrlerimi zıplatıyo:):):)

ayy uzun oldu kusura bakmayın... megul sorunca biras yaşadıklarım da karıştı araya.....

Son düzenleme:

ben de izne ayrılınca hazırlamıştım çantayı.. ama arık hemen hazırla bi yerde dursun 36olmuşun canım benim... toplam kaç kilo oldun edacık... benim de 7 aya kadar karnım yok gibiydi ayına göre ama şimdi gör ördek oldum resmen.... diyolardı zaten son ay birden büyür diye....

kıs ben buna çok güldüm allah korusun ha ınat etmeyın dr.bulmak ıçın felan,koprum gülmekten ama çok zor bır durum ya

edacım evet ya normalde iyi bişeymiş ama senin için biraz vakitsiz bi iylik olmuş.ben daha salı günü hastanedeydim sağlık karnesiz işlem yapmadılar.peki bu biz eski memurları kapsamayacak mı acaba?

ayyyy ne komikkkk.. kocasını uyandırmayım diye fısıltı... çok güldüm yaaa.... kendimi düşündüm geçen bi kramp girdi azıcık ortalığı ayağa kaldırdım:):):):)

kızlar çantalarınızı hazır edin artık valla bu bebeklerin ne yapacağı belli olmuyor.
lana hoşgeldin nasıl gidiyor

edacım evet ya normalde iyi bişeymiş ama senin için biraz vakitsiz bi iylik olmuş.ben daha salı günü hastanedeydim sağlık karnesiz işlem yapmadılar.peki bu biz eski memurları kapsamayacak mı acaba?

alt yapısı tam hazıl olmadığı i,çin 4 5 sene sonra eskiler de buna dahil olcaklarmış... SAKARYA dedi:):)

offf ... kilo konusunu çok takıyorum bebeğimin kilosu düşük. az yesem acaba ona gitmiyormu diyorum çok yesem kendim kilo alıyorum. ay şu 1 ay geçsin 86 kiloya ulaştım gerçi hiç belli olmuyor diyorlar ama bilmiyorum 13 kilo aldım toplamda ama doğuma kadar 90 ı bulucam sanırım. klava:

benim karnım öyle çoooook büyümedi.görenler 6 aylık mı diye soruyorlar gıcık ediyorlar.iç karnım büyükmüş ondanmış.ama şu bi hafatdır farketti birazcık dah.zaten kaldı hayırlısı ile 16 güncük.ya 8 ay bitti şu son günler uzadı da uzadı

neye girdim kız anlamadım:uhm: bu arada heyecan yapacam yapmasınada dr müsade etmiyo bi alacam bi almıcam heyecanda kalmadı tıhandıııııımmmmmm haaaaaaa
alt yapısı tam hazıl olmadığı i,çin 4 5 sene sonra eskiler de buna dahil olcaklarmış... SAKARYA dedi:):)

ben girmem öle bilmediğim şeylere söle sakaryaya beni almasınlarsırnaşık şey

hepinize günaydın güzel annecikler a.s.

oyy maşallah bebişe ne güzelde çıkmış yaaaaaaa

canım dualarımız seninle :Saruboceq:hayırlı hberlerini bekliyoruz hadi bakalım bi bebiş daha geldi heraldehihoyyyt

canım geçmiş olsun :1hug:

ya gerçekden bebeiş hışkırınca ciğerlerimi gelişiyorumuş ayy çok sevindim ben hıçkırınca sinir oluyordum çünkü kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…