edacım evet ya normalde iyi bişeymiş ama senin için biraz vakitsiz bi iylik olmuş.ben daha salı günü hastanedeydim sağlık karnesiz işlem yapmadılar.peki bu biz eski memurları kapsamayacak mı acaba?
hehehe g yi yazmayınca gedacım olmuş edacım
ama medicalpark bu kanundan haberdardı perşembe sorum evet karnesiz kimlik sevk yeterli dedi...
benim karnım öyle çoooook büyümedi.görenler 6 aylık mı diye soruyorlar gıcık ediyorlar.iç karnım büyükmüş ondanmış.ama şu bi hafatdır farketti birazcık dah.zaten kaldı hayırlısı ile 16 güncük.ya 8 ay bitti şu son günler uzadı da uzadı
neye girdim kız anlamadım:uhm: bu arada heyecan yapacam yapmasınada dr müsade etmiyo bi alacam bi almıcam heyecanda kalmadı tıhandıııııımmmmmm haaaaaaa
ben girmem öle bilmediğim şeylere söle sakaryaya beni almasınlarsırnaşık şey
geda canım ben kaç yere gittim hiçbirinde karne istemediler. sana öyle denk gelmiş sanırım. çünkü ben de senin gibi hiç karne almayanlardanım. kimlik ve vizite kağıdıyla gidiyorum direk yeterli oluyor..
pazartesi çağırmıştı gidicem valla kendi bilir ya doğurtacak ya da doğurtacak artıkın kaçarı yokedanur megul haklı bebişin kilosu tam olmayabiliyo ve zaten zon 1 ayda daha çok alıyolarmış... ben 14 kilo aldım hem benden az almışın kafana takma.... bi de fındık badem ceviz yumurta et bebişe kilo oluyomuş...
şenayyyy evde yalnızsan ağzını hayra aç bacım.... yarın dr gidecen mi... mırın kırın ediyomuş ya neye karar verdin....
kıs şenay delüsün haaaa,kızım burda hep*mız hamıleyız haberın var demı,kk ya gırdın dıyodum son zaman kadar onun ıçın helal olsun dedım az once ama eksık yazmışım ışte anla,aksıyon kadını görcem senı 1 hafta sonra,ay ben doğumu ankarada yapıo olsaydım gelırdım kıs senı ve bebışlerı görmeye fotoları çeker dağıtırdım valla şış şış heeeeeeeee kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?