2009 Nisan Anneleri buraya

hahaha yok gitmicem son noktaya kadar kimseyi ayağa kaldırmak kendimi de kalndırmak istemiorum. beklerim ağrı sızı artarsa o zaman giderim ben:)

Çiçek biliyosun bende AVM kuşu olduğum için dolanıp dolanıp geliyorum sonra alttaraftan tekme yemiş diğer yerlerden yumruk yemiş gibi ağrı çekiyorum ama bunlar çok dolanmaktan oluyo.Tabi sonuçta yormak herşeyi tetikleyebilir ama sanmıyorum ya biz ayın 8 ini görürüz gibi geliyo bana.

hahaha yok gitmicem son noktaya kadar kimseyi ayağa kaldırmak kendimi de kalndırmak istemiorum. beklerim ağrı sızı artarsa o zaman giderim ben:)

hadi sen bi magnezyum iç git yat bakalım nasıl olacaksın.çok oturma bilgisayarın karşısında.kaydirigubbakcemile

valla bende doğuriim doğuriim diorum da yok yani korktum şimdi beklesin 8 ini ayın. ya ama dilek ben yavaş yavaş yorulmadım 2 saat önceye kadar koşacak kadar enerjiktim bi anda böyle oldum

valla bende doğuriim doğuriim diorum da yok yani korktum şimdi beklesin 8 ini ayın. ya ama dilek ben yavaş yavaş yorulmadım 2 saat önceye kadar koşacak kadar enerjiktim bi anda böyle oldum

eğer 2 saat öncesine kadar ortalıkta dolanıyodunda sonra oturduysan yada yattıysan yorgunluk anca belli etmiş olabilir kendini diye düşünüyorum. Ama bide şu üşüme meselesi kafamı karıştırmıyor desem yalan olur.

iyi geceler herkese..çiçek sana yazıyodum ama seni kaçıdım sanırım..
bende dün biraz sancılanıyor gibi oldum ama nasıl bişey olduğunu bilmeyincede insan anlamıyorki ..
sonuçta bunlar dogum sancılarıda olabilir.bende boyle sancılanınca dakıka tutmaya calısıyorum araları esıtmı dıye ama onuda anlayamıyorum..yapabılırsen o yontemı dene yanı sancılarının kac dakıkada bır geldıgıne bak..

arkadaşlar biberon ve diğer urunlerinin temizliği için sterilizasyon makinasını önerdiler siz ne yaptınız

cnm ben aldım hemde çok ucuza b.konun malı 2 tane biberon alıyor 20 lira bişey kaynatınca biberonların şekli şemali kayıyor çabuk bozuluyor

çiçek ne oldu kız sana
yarın seni burda görmeyi umut ediyorum

Canım inşallah tansiyonun düzene girer ve bebeğin de suyuyla biraz daha idare eder:)

sağol canım aminnnnnn

cnm çok geçmiş olsun hem sana hem kardeşine ...a.s.

yuh diyorum fabrika gibi bu ne doğurganlık yaaa:1shok:

teşekkür ederim canımcım sağolasın..
evet fabrika katılıyorum

canım rabbim şifa versin inşallah.moralini bozma lütfen.dualarımız seninle.çok az kaldı artık .bu kadar oldu bundan sonrası da olur inşallah.Allah korusun ne sana bişey olsun ne meleğine

amin canım çok sağol
Allah düşünen okuyan okumayan herkesten razı olsun..Allah ım herkese kolay doğumlar nasip etsin..

canım belki hatırlarsın benim eltimde batmandan geldi çocuğu sarılık diye ben evime davet etmedim hatta hiç görüşmedim.tabi sonuçta bana küstüler hatta arkamdan neler neler söylediler ama dr hadi sana bişey olmadı ama karnındaki bebeğin aşısı yok onu nasıl koruyacaksın dedi.isterse ömür boyu konuşmasın ben razıyım bazı şeyler hatır gönül dinlemiyor..ayrıca kardeşin neden seni ve yeğenlerini düşünmüyorki.bence yarın bi bahane bulamazsan gelmelerine yakın sancılanma numarası felan yap atlatmaya çalış zaten az kaldı doğar doğmaz aşı yapıyolar bebelere,rahat olursun..

benim rengim de sapsarı.bi de leke mi ne oluyomuşya yanaklarımın iki yanında o lekelerden oldu.iğrencim yani.aynalara küstüm amaaaaaaaaan napalım nasılsa eski günler çok yakın

canım bendede leke var kız çocuklar anneye böle leke yapıyomuş diye biliyorum
benimki kıpkırmızı lekeler bazen kaşınıyo ama kaşımıyom..

arkadaşlar biberon ve diğer urunlerinin temizliği için sterilizasyon makinasını önerdiler siz ne yaptınız

ben aldım sterilizatör,biberon ısıtıcı,buhar pişirme bir arada arzumdan
ne biliim benim çevremde yeni doğan bebek yok öle pek soramıyom kimseye internetten ne görürsem alıyom ama sterilize ediyo sonuçta iyi bişey yani..

gece mesaisine kalır gibiyim yaw benmi bitek uyuyamıyom nedir ?
kalk yüz kere lavaboya git,su iç,terle üst baş değiştir,bebeğin tekmelerinden bi sağ bi sol derken sabaha kadar talim..
bide diyolar bebek olunca uykuyu ararsın diye iyide şimdide 2 saati hiç geçemiyomki.
geçersem zaten altıma kaçırırım sanırsam hehhe
ayy bugün oy vercez nasıl sevinçliyim anlatamam dışarı çıkacam ya dr dan başka bi yere gidemiyom
çıkmışken marketede gideyim bari.avm ler beni aşıyo bana bunlar yeter

wayyy be şenay seçimleride gördünya bence dr aldı aldı yoksa 40 haftalık doğurcan sen bu bebeleri..
hehehe sabah sabah moralii bozayımda doğur diye uğraşıyom hem kızamık derdinde ortadan kalkar

günaydın. Allahım ne güzel bi gün. güneş açmış kuşlar cıvıldıyor. İnşallaha artık hep böyle gidecek havalar ve bebişlerde bu güzel havalarda gelecekler. Onları parklara bahçelere götüreceğiz :). bakayım dün neler yapmışsınız.

günaydın kızlar.......................

çiçek naptın bacı gece merak ettim seni................................,,

bende hamile kaldığımdan beri seçim günü giderim diyodum doğuma hani daha tık yok heheh..................

selin sende normal doğum yapacaktın demi canım.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…