Herkese iyi geceler.
Herkese iyi geceler.
hahaha yok gitmicem son noktaya kadar kimseyi ayağa kaldırmak kendimi de kalndırmak istemiorum. beklerim ağrı sızı artarsa o zaman giderim ben:)
Çiçek biliyosun bende AVM kuşu olduğum için dolanıp dolanıp geliyorum sonra alttaraftan tekme yemiş diğer yerlerden yumruk yemiş gibi ağrı çekiyorum ama bunlar çok dolanmaktan oluyo.Tabi sonuçta yormak herşeyi tetikleyebilir ama sanmıyorum ya biz ayın 8 ini görürüz gibi geliyo bana.
hadi sen bi magnezyum iç git yat bakalım nasıl olacaksın.çok oturma bilgisayarın karşısında.kaydirigubbakcemile
valla bende doğuriim doğuriim diorum da yok yani korktum şimdi beklesin 8 ini ayın. ya ama dilek ben yavaş yavaş yorulmadım 2 saat önceye kadar koşacak kadar enerjiktim bi anda böyle oldum
şu türkiye maçı bitsinde bizim fanatik maçı izlio:)
arkadaşlar biberon ve diğer urunlerinin temizliği için sterilizasyon makinasını önerdiler siz ne yaptınız
Canım inşallah tansiyonun düzene girer ve bebeğin de suyuyla biraz daha idare eder:)
cnm çok geçmiş olsun hem sana hem kardeşine ...a.s.
yuh diyorum fabrika gibi bu ne doğurganlık yaaa:1shok:
canım rabbim şifa versin inşallah.moralini bozma lütfen.dualarımız seninle.çok az kaldı artık .bu kadar oldu bundan sonrası da olur inşallah.Allah korusun ne sana bişey olsun ne meleğine
ya kızlar bana bi akılverin şimdi kız kardeşimin bebeği kırmızı kırmızı kabarcık olmuştu dün dr götürmüş dr alerji bu kızamık değil demiş az önce telde konuştuk yarın size gelicez diyo bende bak çocuk hasta beni riske atma dedim diye bana küsüyo ya ben güvenmiyorumki dr milletine ya kızamıksa geçti kalmadı kabarcık falan diyo ama ben ne bileyim yaaa annemi aradım bak böyle böyle diye annemde bana paranoyak muamelesi yapmazmı sinirlerim oynadı akşam akşam haksızmıyım ben yaaa napıcam şimdi
benim rengim de sapsarı.bi de leke mi ne oluyomuşya yanaklarımın iki yanında o lekelerden oldu.iğrencim yani.aynalara küstüm amaaaaaaaaan napalım nasılsa eski günler çok yakın
arkadaşlar biberon ve diğer urunlerinin temizliği için sterilizasyon makinasını önerdiler siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?