2009 Nisan Anneleri buraya

bende herkese seçim günü doğurcam dedim psikolojikmidir nedir dün gece ince ince sancılarım oldu belimde şimdide karnıma doğru ara ara hafif hafif vuruyo ama hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı

günaydın kızlar... çiçek umarım iyisindir. bahsettiğin ağrıların aynısı bende de oluyor.. yürürken tam kasıklarımda hissediyorum oraya baskı yapıyor. kasılmalar ve uykumdan uyandıracak şekilde karın ağrıları var adet sancısı gibi .. doktor düzensiz olduğu için kaileye alma düzenli olursa mutlaka gel dedi. bu doğuma hazırlık sacıları bazısında çok fazla bazısında hiç olmazmış yani aynı bulantı gibi bu belirtiler kişiden kişiye farklılık gösteriyor.bende had safhada orası kesin bazen ağrım çok olunca ılık duş yapıyorum geçiyor. allah verede erken doğum yapmasam zaten bebeişim küçük... :çok üzgünüm:

bende herkese seçim günü doğurcam dedim psikolojikmidir nedir dün gece ince ince sancılarım oldu belimde şimdide karnıma doğru ara ara hafif hafif vuruyo ama hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı
hadi şenaycım hayırlısı inşallah doğum sancılarıdır.. bu arada doktoruna kızma belki ciğer gelişimleri için biraz daha kalmasını istiyordur elbete bi bildiği vardır. sen şimdi başka bişey olmazsa salı günü kesin gidiyormusun doğuma kız son 2 maşallahh... az kaldı.. delikafadulden

yarın sabah gidiyom bacım aldı aldı almadı hastaneye yatırır zaten yani bu burda doğurmadan önceki son günümmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRR.
Şenay ya senin bu doktor bi ağız tadıyla şafakta saydırmadı sana haa.
Şimdi senin şafak doğan güneş di mi?

Dur bakalım daha gün akşam olmadı.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Diğerini karanlık soğuk kasım ayında doğurmuştum valla sırf onun için bunalıma girmiştim.
Bu sefer böyle güzel bir havada doğuracağım için çok mutluyum sanki daha güzel bir lohusalık geçiricem gibi geliyo aydınlık aydınlık ohhhhh.gamyoncuiremsu

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRR.
Şenay ya senin bu doktor bi ağız tadıyla şafakta saydırmadı sana haa.
Şimdi senin şafak doğan güneş di mi?

doğan güneşşşş bacım bende şenaysam kendimi yarın doğurttururum bu adama bilemedin salı oda olmadı çarşamba kesinnnnnnnn daaaaaaaaadelikafadulden

yarın sabah gidiyom bacım aldı aldı almadı hastaneye yatırır zaten yani bu burda doğurmadan önceki son günümmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay ozaman senin şafakta doğan güneş saphire de pazartesi doğum yapacak. yani pazartesi en az 3 kuzumuz hayata merhaba diyecek hayırlısıyla..:teytey:

canım zaten herkes diyor hamileliğin doğumun çok güzel aylara geldi nisan bebekleri hızlı büyüor yaza geldikleri için diyorlar. gerçi ben martta istiyordum ama nisana kısmet oldu. yanlız bişey tahmin ediyorum yaz hamilelikleri zordur ben hava soğukken yanıyorum yazın çıldırırdım herhalde sıcaktan. kafamçokkarıştı

Merhabalar kıslar gene formunuzdasınız bugÜn nazar deĞmesın Şenay allah yard.olsun bacım benımde yarın son 7 olcak ınŞ ıyıyım ama dÜn 2 gÖrÜmcem ve 3 ÇocuĞu geldı bıde yemeklı ve haber vermedıler ÇÜnkÜ ben yorulmayım dıyeymıŞ ne alaka ya kudurdum heberlı olsa yavaŞ yavaŞ yaperdım bÖyle olunca daha beter napsam nasıl yapsam vs bız yapalım dıolar bıde ben nasıl oturcam onlar yaparken uyuz oldum eŞımde kızdı ama ıyıkı sınırden doĞurmadım yaaa

sakinnnnnn kuzummmmm relaxxxxxx derin derin nefes allllllll doğurmayın kızım daha ben doğuracamklava:

ya ama artık misafir istemiom ya 1 ayı geçti izine çıkalı 1 gün evde sıkılarak turamadım hep bişeyler ya bu hafta kuluçkaya yatıcam yoks ya yollarda gezmede yada misafirin yanında doğurcam ya allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…