günaydın kızlar.......................
çiçek naptın bacı gece merak ettim seni................................,,
bende hamile kaldığımdan beri seçim günü giderim diyodum doğuma hani daha tık yok heheh..................
hadi şenaycım hayırlısı inşallah doğum sancılarıdır.. bu arada doktoruna kızma belki ciğer gelişimleri için biraz daha kalmasını istiyordur elbete bi bildiği vardır. sen şimdi başka bişey olmazsa salı günü kesin gidiyormusun doğuma kız son 2 maşallahh... az kaldı.. delikafaduldenbende herkese seçim günü doğurcam dedim psikolojikmidir nedir dün gece ince ince sancılarım oldu belimde şimdide karnıma doğru ara ara hafif hafif vuruyo ama hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı
günaydın kızlar... çiçek umarım iyisindir. bahsettiğin ağrıların aynısı bende de oluyor.. yürürken tam kasıklarımda hissediyorum oraya baskı yapıyor. kasılmalar ve uykumdan uyandıracak şekilde karın ağrıları var adet sancısı gibi .. doktor düzensiz olduğu için kaileye alma düzenli olursa mutlaka gel dedi. bu doğuma hazırlık sacıları bazısında çok fazla bazısında hiç olmazmış yani aynı bulantı gibi bu belirtiler kişiden kişiye farklılık gösteriyor.bende had safhada orası kesin bazen ağrım çok olunca ılık duş yapıyorum geçiyor. allah verede erken doğum yapmasam zaten bebeişim küçük... :çok üzgünüm:
hadi şenaycım hayırlısı inşallah doğum sancılarıdır.. bu arada doktoruna kızma belki ciğer gelişimleri için biraz daha kalmasını istiyordur elbete bi bildiği vardır. sen şimdi başka bişey olmazsa salı günü kesin gidiyormusun doğuma kız son 2 maşallahh... az kaldı.. delikafadulden
günaydın kızlar.......................
çiçek naptın bacı gece merak ettim seni................................,,
bende hamile kaldığımdan beri seçim günü giderim diyodum doğuma hani daha tık yok heheh..................
günaydın. Allahım ne güzel bi gün. güneş açmış kuşlar cıvıldıyor. İnşallaha artık hep böyle gidecek havalar ve bebişlerde bu güzel havalarda gelecekler. Onları parklara bahçelere götüreceğiz :). bakayım dün neler yapmışsınız.
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRR.
Şenay ya senin bu doktor bi ağız tadıyla şafakta saydırmadı sana haa.
Şimdi senin şafak doğan güneş di mi?
yarın sabah gidiyom bacım aldı aldı almadı hastaneye yatırır zaten yani bu burda doğurmadan önceki son günümmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Diğerini karanlık soğuk kasım ayında doğurmuştum valla sırf onun için bunalıma girmiştim.
Bu sefer böyle güzel bir havada doğuracağım için çok mutluyum sanki daha güzel bir lohusalık geçiricem gibi geliyo aydınlık aydınlık ohhhhh.gamyoncuiremsu
bende herkese seçim günü doğurcam dedim psikolojikmidir nedir dün gece ince ince sancılarım oldu belimde şimdide karnıma doğru ara ara hafif hafif vuruyo ama hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı[/QUOTE
ay bendede var ama ince ince,önce bu sancının kalınlaşması lazım heheh.....................
sen yarın doğurursun kesin bacım......................................
Dur bakalım daha gün akşam olmadı.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
evet dozkan acitye gidecez yoracam kendimi biraz valla heheh.........................................
oyumu kime şimdikine değil tabiki heheheh........................................
bende herkese seçim günü doğurcam dedim psikolojikmidir nedir dün gece ince ince sancılarım oldu belimde şimdide karnıma doğru ara ara hafif hafif vuruyo ama hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı[/QUOTE
ay bendede var ama ince ince,önce bu sancının kalınlaşması lazım heheh.....................
sen yarın doğurursun kesin bacım......................................
evet dozkan acitye gidecez yoracam kendimi biraz valla heheh.........................................
oyumu kime şimdikine değil tabiki heheheh........................................
Selinay bu AVM lerde bebek bakım odaları varya yanına bide doğum odaları yapsalar gideriz doğurana kadar turlarız valladelikafadulden
Selinay bu AVM lerde bebek bakım odaları varya yanına bide doğum odaları yapsalar gideriz doğurana kadar turlarız valladelikafadulden
öyle bi hizmet olsa sen üçüncüyüde beşinciyide doğurursun heeeekaydirigubbakcemile3
Merhabalar kıslar gene formunuzdasınız bugÜn nazar deĞmesİn Şenay allah yard.olsun bacım benİmde yarın son 7 olcak İnŞ İyİyİm ama dÜn 2 gÖrÜmcem ve 3 ÇocuĞu geldİ bİde yemeklİ ve haber vermedİler ÇÜnkÜ ben yorulmayım dİyeymİŞ ne alaka ya kudurdum heberlİ olsa yavaŞ yavaŞ yaperdım bÖyle olunca daha beter napsam nasıl yapsam vs bİz yapalım dİolar bİde ben nasıl oturcam onlar yaparken uyuz oldum eŞİmde kızdı ama İyİkİ sİnİrden doĞurmadım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?