2009 Nisan Anneleri buraya

ya ama artık misafir istemiom ya 1 ayı geçti izine çıkalı 1 gün evde sıkılarak turamadım hep bişeyler ya bu hafta kuluçkaya yatıcam yoks ya yollarda gezmede yada misafirin yanında doğurcam ya allah allah

ama kuzum sende van a gelin gitmişin yaniiiiiiiiii biliyosun bende o bölgede çok çalıştım asla misafirin eksik olmaz ve oralarda öyle hamile kadınlar normal hayatlarına devam ederler hamile değilmiş gibi her işi yaparlar sendende öyle bekliyo olabilirler gelinlik oralarda her daim bakidir sen koçişin gönlünü yap tayin isteyin kanımca

allahtan onların ailesinin oturduğu mahalleden uzaktayımda bana öyle çok kimse gelemiyo bide çalıştığım için yırtıyom çoğu zaman eşim hala kadrolu değil geçince gidicez zaten kaynanam ve kayınbabamda vefat etti bizi bağlayan pek yok eşim kadro alınca karadenizi düşünüoz inş.ama dediğin doğru yazın eltim doğum yaptı doğumdan 1 günce bile elinde birsürü çamaşır yıkadı gözümle gördüm 9 kışın onların suları dondu bütün kış su taşıdı maşşallh çocuğuda bi avzda doğurdu anlayamıyom nasıl yapıyolar sakınan göze çöp mü batar yoksa şartlardanmı anlamdım 1 kerede dr a gitmedi hamleyken bu arada anlamadım valla ben olamam öyle görmedim tuhaf geliyo ama gördüklerimde gercek

şimdilik çıkcam kıslarr oy veripte gelelim bakem şu halimizle odanda eksik kalmıyoz ya maşşallh öptm şekerler dönene kadar bekleyin doğurmayın anacım

çalıştığım 6 sene boyunca öyle eziyetli kadınlar gördümki anlyorum yani şahit olduğun şeyleri ay neler yaptım oralarda gençlik cesareti işteee kahraman şenayyyyyyyyy:roflol::roflol::roflol: ama becerdim onca erkek eğemen bi yerde ilk kadın idareci olmayıda herkese çatır çatır söz geçirmeyide başardım canavarmıyım neyim ama o zor şartlara rağmen 10. senesini yaşadığım meslek hayatımın manevi açıdan en tatmin edici yıllarıydıa.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyyyy selinayyyyy aferim kıııııııııızzzz imdiki olmaması konusunda yaneeee anladın sen onuuu

zaten ben kullanamıyom kudurcam

yani neyse bundan sonrakine inşallah canım..................................

çiçek ben aslında çoktan dalacamda dr a doğumdan sonra 1 ay açığım kalıyo rapor almam lazım yoksa sıpaları bırakıp okula gitmem gerekecek o yüzden alttan alıyom birazda yarın duygu sömürüsü moduna geçicem

ya evet bnana acımıosan el kdr bebelere acı de. yalnız mı kalsın yavrucaklar de ağla bi de:) bence işe yarıcak

bebek kafayı dayadı demekki çiçek..........................

ayyyyyyy son b banyo yaptım geldim amaaan hiç konuşmamışınız beee nerde bu millet nerde bu devlet
millet devlete oyvermeye gitti heralde mıhtarda yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…