ya ama artık misafir istemiom ya 1 ayı geçti izine çıkalı 1 gün evde sıkılarak turamadım hep bişeyler ya bu hafta kuluçkaya yatıcam yoks ya yollarda gezmede yada misafirin yanında doğurcam ya allah allah
allahtan onların ailesinin oturduğu mahalleden uzaktayımda bana öyle çok kimse gelemiyo bide çalıştığım için yırtıyom çoğu zaman eşim hala kadrolu değil geçince gidicez zaten kaynanam ve kayınbabamda vefat etti bizi bağlayan pek yok eşim kadro alınca karadenizi düşünüoz inş.ama dediğin doğru yazın eltim doğum yaptı doğumdan 1 günce bile elinde birsürü çamaşır yıkadı gözümle gördüm 9 kışın onların suları dondu bütün kış su taşıdı maşşallh çocuğuda bi avzda doğurdu anlayamıyom nasıl yapıyolar sakınan göze çöp mü batar yoksa şartlardanmı anlamdım 1 kerede dr a gitmedi hamleyken bu arada anlamadım valla ben olamam öyle görmedim tuhaf geliyo ama gördüklerimde gercek
ayyyyyy selinayyyyy aferim kıııııııııızzzz imdiki olmaması konusunda yaneeee anladın sen onuuu
zaten ben kullanamıyom kudurcam
Selinay bu AVM lerde bebek bakım odaları varya yanına bide doğum odaları yapsalar gideriz doğurana kadar turlarız valladelikafadulden
öyle bi hizmet olsa sen üçüncüyüde beşinciyide doğurursun heeeekaydirigubbakcemile3
valla şimdi dışarı çıkacam biraz hava çok güzel
doğurur valla şenay çok istekli gördüm dileği heheh...........................
ya ama artık misafir istemiom ya 1 ayı geçti izine çıkalı 1 gün evde sıkılarak turamadım hep bişeyler ya bu hafta kuluçkaya yatıcam yoks ya yollarda gezmede yada misafirin yanında doğurcam ya allah allah
bana misafir fln gelmiyo valla bizimkiler çok anlayışlı o konuda..............................
doğan güneşşşş bacım bende şenaysam kendimi yarın doğurttururum bu adama bilemedin salı oda olmadı çarşamba kesinnnnnnnn daaaaaaaaadelikafadulden
hoş geldin çiçek kadınıııııııııııı
çiçek ben aslında çoktan dalacamda dr a doğumdan sonra 1 ay açığım kalıyo rapor almam lazım yoksa sıpaları bırakıp okula gitmem gerekecek o yüzden alttan alıyom birazda yarın duygu sömürüsü moduna geçicem
bu alt taraftaki ağrı dediğiniz kemik ağrısımı yumuşak doku ağrısımıı
bebek kafayı dayadı demekki çiçek..........................
Selam kızlar
Oyumu kullandım geldim.
Ççek bugün daha iyi olmana sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?