Selinay'ın söylediği hareketi hala yapamıyor musun?
ayyyyyyy son b banyo yaptım geldim amaaan hiç konuşmamışınız beee nerde bu millet nerde bu devlet
millet devlete oyvermeye gitti heralde mıhtarda yokkkk
benim oy verdiğim sınıf aşırı kalabalıktı sabah sıraya girdik biraz bekledik sonra offf sıkıldım die bi bağırdım ama istemeden yaptım:) insanlar aaa buyrun hanımefendi gfalan dediler yol verdiler öne geçip oyumu kullandım ve çıktım
selinay nasıl bi hareket sölemişti ?
günaydın kıslar... biraz dün akşamı okudum çiçek doğurmamışın iyi ki.. iyi olmana sevindim...
daha oy kullanmaya gitmedik biz.... birazdan inşallah.... herkes iyi okuduum kadarıyla...Allah daha iyi etsin....
canım yere otur sırtını biyere düz bi şekilde yasla sonra ayağının birinin topuğuyla diğerinin ucuna dokunmayı dene yapabiliosan doğuma daha var ama yapamıosan doğum yakın demekmiş. kocakarı şeyi ama çok kişide tutuo büyüklerin hepsi bilioı bunu.
bööle göbeğini gere gere geç öne oy ver
jeandark arkadaşım ballı süt ıç yumuşatsın bornşlarını çoook azda karabıber serp,çok az ha bellı belırsız
jeandark gözümsünnnnnnnnnn helal olsun hem bu halde gidip oy verdiğin için hemde öne geçme hakkını aradığın için bayılıyorum böyle kadınlara yahuuuuuuuuuu:lepi: öksürük için süper reçetemi veriyorum siyah turp alıyosunuz ortadan 2 ye bölüyosunuz ortasını kaşıkla oyuyosunuz biraz oyduğun çukuru balla doldurup kasenin içinde bir gece bekletiyosun sabah aç karnına kasede biriken suyu içiyorsun bunu öksürük gecene kadar yap ayrıca bu reçete çocuklar içinde bire bir denenmiş ve olumlu sonuç alınmıştır :lepi:Herkese merhaba,
-her ne kadar burada kendi kendime konuşur gibi hissetsem de yazdığım herşeyden sonra- paylaşmak yine de güzel şey. Benim doğuma 3 gün kaldı. Sezaryen tarihi 1 nisan. Ellerim hala çok ağrıyor. Dün gece benim de çok kötü geçti.
Yine de sabah oy vermeye gittim. İnsanların nereye demesine aldırmadan girdim kapıdan. Gebeler öncelik verileceğini söylüyordu YSK reklamı TRT'de. Onu söyledim. 1-2 kişi mırın kırın etti. Ama dinlemedim. Eşimi sıraya sokmaya kalktılar bu kez de. Ben de ha ben beklemişim ha onu beklemişim aynı şey dedim. İkimiz de verip geldik. Yoksa daha bekliyorduk.
Bir de 2 gündür çok öksürüyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. Ihlamur dışında önerisi olan varsa çok sevinirim.
kıs çıçek anacım yere oturdum kalkamadım allah canını almasın senın emı,ayağımın bırını kaldıramadımkı değsın sınır krızı geçırıyodum be ya,bacağımın ıç kısmı bıle kırmızı kırmızı yol yol damar çatlaması oldu benım sızdede vardır demı,büyük ıhtımal yatarken oldu bunlar yastık kullanmadım bacaklarımın arasına çünkü tabıkı olur kendımede sınır yapıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?