Peki bu hareketi yaparken ellerimzle yerden falan destek alacak mıyız?
kıs çıçek anacım yere oturdum kalkamadım allah canını almasın senın emı,ayağımın bırını kaldıramadımkı değsın sınır krızı geçırıyodum be ya,bacağımın ıç kısmı bıle kırmızı kırmızı yol yol damar çatlaması oldu benım sızdede vardır demı,büyük ıhtımal yatarken oldu bunlar yastık kullanmadım bacaklarımın arasına çünkü tabıkı olur kendımede sınır yapıyorum valla
Bu arada Şenay arkadaşıma yarın kolaylıklar diliyorum. Tabi sonrasında da.
jeandark gözümsünnnnnnnnnn helal olsun hem bu halde gidip oy verdiğin için hemde öne geçme hakkını aradığın için bayılıyorum böyle kadınlara yahuuuuuuuuuu:lepi: öksürük için süper reçetemi veriyorum siyah turp alıyosunuz ortadan 2 ye bölüyosunuz ortasını kaşıkla oyuyosunuz biraz oyduğun çukuru balla doldurup kasenin içinde bir gece bekletiyosun sabah aç karnına kasede biriken suyu içiyorsun bunu öksürük gecene kadar yap ayrıca bu reçete çocuklar içinde bire bir denenmiş ve olumlu sonuç alınmıştır :lepi:
Teşekkür ederim deneyeceğim. Bu arada eşim bebek arabamızı aldı getiriyor inşallah güzeldir. Doğum ve sonrası başlığında bir topik açıp yeni annelere sordum. En çok Pie. Card. Enigma öneriliyordu. Onu aldırdım. Bakalım Kadınlar Kulübü uğurlu ve hayırlı gelecek mi oğluşuma:ecrin_bebek::teytey:
ıyı olacak şenaycım merak etme bız bol dua edecez sana tabı sende bıze hehehehehe şaka şaka edersın zaten sölememe gerek yok,kıs senın kocış hemen haber versın ha tembıhle bugünden,bızı merakta koma hemı,jeandark arkıdeşım bende öyle dıyorum valla sezeryan olacaksa genel olsun anasını satayım hıç bılmıım madem uyuşturulacam öyle olsun demı,ama çok kolay oluyo dıyolar dığerlerı ıçınde benım dr.ayağa kaldırırım ben senı hemen merak etme dedı ama baş ağrısı olursa kahve sevıyorsundur ınşallah deyınce dıcektımkı ver yanına bana bı sıgara bak nasıl güzel olur demedım tabıkı arada sadece operasyon olduğu gelıyor aklıma yanı ışın bebek kısmı çıkıyor aklımdan ne kötü ılk olması dımı ne olacağını bılmemek tahmın etmek halbukı bebeğı almak ıçın yapılıyor yanı ama kaç saat gıdıyor bu arada ışte kendıne gel gazınla uğraş arada dıkış ağrısı olursa ınşallah hıçbırımızde olmazda,sonra çış derdı hele bıde büyük çış gelırse ne olacak amaaaaaaaannnn he,bu kadar dedığıme bakmayın ha kocam yanımda olsun bebışım kucağımda olsun herşey vızzzzzzzzz gelır tırıs gıder vallaaaaaaaaaa
merhabaa annişler...oylarınızı kullanmışsınız memleketimiz için hayırlısı ne ise o olsun.ben oy kullanamadım oy pusulam adapazarına baba evine gitmiş.
çiçek dediğin şeyi denedim topuğumu ayağımın ucuna değdirmem mümkün olmadı heyecanlandım çok gerçekten tutuyormu bu yöntem yaa delikafadulden
sağol şekercim belki yarın ikimiz birden doğururuzdelikafaduldenİyi pazarlar annecikler...Öncelikle dualarım Şenayla, umarım yarın hayırlı haberini alırız.
Benim bebek iyi hala yerinde duruyo, ama gece sol bacağıma giren kıramp nedeniyle hala ağrı içindeyim. Yarın dr. kontrolümüz var bakalım var mı değişiklik. Ama bu bebek 1 hafta daha kalır gibime geliyo, hayırlısı.. Kocişe dedim belki bu son başbaşa pazar kahvaltımız. Ay ne garip hala inanamıyoruz, anne-baba olacağımızakaydirigubbakcemile2
Biraz geçmişe bakiim, yazarım yine
kızlar ben geldim dualarınız için çok teşekkür ederim Allaha şükürler olsun çok güzel bir doğum oldu dün geldik evimize biraz dikişlerim ağrıyor o kadar kızım 3100 gr doğdu..çok güzel bir duyguymuş doğum hikayemi daha sonra paylaşırım sizlerle şimdi çıkmak zorundayım..herkese sevgiler
kızlar ben geldim dualarınız için çok teşekkür ederim Allaha şükürler olsun çok güzel bir doğum oldu dün geldik evimize biraz dikişlerim ağrıyor o kadar kızım 3100 gr doğdu..çok güzel bir duyguymuş doğum hikayemi daha sonra paylaşırım sizlerle şimdi çıkmak zorundayım..herkese sevgiler
allah analı babalı büyütsün ınşallah meral,kuzunada maşallah sen daha bayağı bır süre gırmezsın dığerlerı gıbı ama anlıyoruz büyük ıhtımal bızde öyle olacaz bellı bır süre,bebışler ıyı olsunda bellı bır düzene gırene kadar tüm ılgı onlara olacak tabıkı,hııı bu arada dıyolarkı emzırme saatı 2 saatte 1,uyanmazsa küçük dokunuşlarla uyandırılacak ve emdırılecek
kız etmezmiyim duaa benim koca beni bırakıp haytta buraya haber vermez ben dr alıyoz derse mesaj atıcam size çıkıp kendime gelincede haber veririm merak etmeyin
heyecanlı falan değilim çiçek yaaa neden bilmiyorum kurbanlık gibi hissediyorum kendimi
anlayabiliom ama sonuçta yarın hafiflemiş olacaksın en az 10 kg
artııııııııııııııı 2 dünya tatlısı eşantiyon bebiş:)
kısım kıymak zorundasın allah allah yoksa nasıl beslenıp büyüyecekler zannedıyosun,aç kalıp uyumalarındansa zamansız yeterlı uykuyla tok kalsınlar akıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?