2009 Nisan Anneleri buraya

Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün.

selam kızlar. ben de geldim. eşim yok evde bugün yalnızım. ben de bebek şekerlerimi bitirmeye çalışıyorum. sizden ne haber. benim düzensiz bel karın ağrılarım kasılmalarım devam ediyor.yarın sabah kontrolüm var. bi gelişme olsa da doğsa artık diye geçiriyorum içimden. ben de merak ediyorum bebişin neye benzediğini

ya sız bebek çantasına tulummu koydunuz yoksa alt üst ayrımı bn muallakta kaldım
ben hastane çıkışında olanları koydum bide taburcu olurken giymek için ekstra tulumda koydum

ay aliye sende 39 un içindesin yadelikafadulden

akşam oluo ben yine üşümeye başladım :) sen napıosun tüüm hazırlıklar tamam mı hastane çantası faln filan

herşey tamam koçişlede açtık tekrar kontrol ettik akşama annem gelir bide onla bakarız bende kontrol manyaklığı varya anestezide hiç bişey kontrolümde olmıca için çok gıcık oluyorum çantadakileri defalarca anlatıyorum millete o şunu gicek bu bunu sakın o tulumu ötekine giydirmeyin falan kendi kendimi yoruyorum işte yılan hikayesine dönen dolabımızda bu gün nihayet geldi kuruldu çok şükür banyomuda yaptım delikafadulden

bence senin sabırsız kız da bi sürpriz yapabilri artık annesi
yapsın valla çiçekçim razıyım. geçmiyo son günler baksana. ama çok mutlu kendisi sanırım. tekmeleri savurup duruyo hala valla.
bu arada meral de kavuşmuş kızına. Allah analı babalı büyütsün. Sağlık mutlulukla inşallah.
Bakalım sıra kimdehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…