kızlar ben geldim dualarınız için çok teşekkür ederim Allaha şükürler olsun çok güzel bir doğum oldu dün geldik evimize biraz dikişlerim ağrıyor o kadar kızım 3100 gr doğdu..çok güzel bir duyguymuş doğum hikayemi daha sonra paylaşırım sizlerle şimdi çıkmak zorundayım..herkese sevgiler
ben hastane çıkışında olanları koydum bide taburcu olurken giymek için ekstra tulumda koydumya sız bebek çantasına tulummu koydunuz yoksa alt üst ayrımı bn muallakta kaldım
ay aliye sende 39 un içindesin yadelikafaduldenselam kızlar. ben de geldim. eşim yok evde bugün yalnızım. ben de bebek şekerlerimi bitirmeye çalışıyorum. sizden ne haber. benim düzensiz bel karın ağrılarım kasılmalarım devam ediyor.yarın sabah kontrolüm var. bi gelişme olsa da doğsa artık diye geçiriyorum içimden. ben de merak ediyorum bebişin neye benzediğini
ya sız bebek çantasına tulummu koydunuz yoksa alt üst ayrımı bn muallakta kaldım
ay çiçekim ikimizden başka kimseler yokkkk
ben hastane çıkışında olanları koydum bide taburcu olurken giymek için ekstra tulumda koydum
ay aliye sende 39 un içindesin yadelikafadulden
ay çiçekim ikimizden başka kimseler yokkkk
ya sız bebek çantasına tulummu koydunuz yoksa alt üst ayrımı bn muallakta kaldım
evet şekerim. kızlar patır patır döküldüğü için ben de her an bekliyorum ama bizim kız gününü mü dolduracak ne
şirvanda dün sabahdan beri yok çiçek
akşam oluo ben yine üşümeye başladım :) sen napıosun tüüm hazırlıklar tamam mı hastane çantası faln filan
yapsın valla çiçekçim razıyım. geçmiyo son günler baksana. ama çok mutlu kendisi sanırım. tekmeleri savurup duruyo hala valla.bence senin sabırsız kız da bi sürpriz yapabilri artık annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?