gezio mudur acaba mesaj atiim mi zilliye?
herşey tamam koçişlede açtık tekrar kontrol ettik akşama annem gelir bide onla bakarız bende kontrol manyaklığı varya anestezide hiç bişey kontrolümde olmıca için çok gıcık oluyorum çantadakileri defalarca anlatıyorum millete o şunu gicek bu bunu sakın o tulumu ötekine giydirmeyin falan kendi kendimi yoruyorum işte yılan hikayesine dönen dolabımızda bu gün nihayet geldi kuruldu çok şükür banyomuda yaptım delikafadulden
herşey tamam koçişlede açtık tekrar kontrol ettik akşama annem gelir bide onla bakarız bende kontrol manyaklığı varya anestezide hiç bişey kontrolümde olmıca için çok gıcık oluyorum çantadakileri defalarca anlatıyorum millete o şunu gicek bu bunu sakın o tulumu ötekine giydirmeyin falan kendi kendimi yoruyorum işte yılan hikayesine dönen dolabımızda bu gün nihayet geldi kuruldu çok şükür banyomuda yaptım delikafadulden
yapsın valla çiçekçim razıyım. geçmiyo son günler baksana. ama çok mutlu kendisi sanırım. tekmeleri savurup duruyo hala valla.
bu arada meral de kavuşmuş kızına. Allah analı babalı büyütsün. Sağlık mutlulukla inşallah.
Bakalım sıra kimdehihoyyyt
dün için pazartesinden itibaren daha çok topiğe vakit ayırmak adına sıkı çalışıcam giremem dedi ama bu günde çıt yok hazırlıkları falan vardı annesi gelecekti odayı falan hazırlıcaklardı bilmiyoruki uğrardı boş bırakmazdı
zeynep en başta kendini belli ettiği için herşeyleri pembe hastane çıkışı battaniyesi tulumu şapkası patiğiayyy zeynepe ne giydireceksin dierine ne giydireceksin çok heyecanlı ya
oh herşey hazır desene. tamam daha fazla stres olma artık. hayırlısıyla yarın sıpaların kucağında olacak inşallah.salıya kalmayacak bence canım
ya kızlar iştah açıklığımızdan sürekli bahsediyoruz. benim çok bariz bi değişiklik yoktu. bi dönem doyma hissim yoktu o kadar. ama bu bi kaç gündür özellikle canım çok tatlı istiyo. hep ne yesem diye düşünüyorum. ama böyle dolu dolu bişeyler yemek istiyorum. ne kadar ev yemeği istesemde canım şöyle dolu dolu fast food tarzı şeyler yemek istiyo. Allahtan çıkıp alamadığım için yiyemiyorum
zeynep en başta kendini belli ettiği için herşeyleri pembe hastane çıkışı battaniyesi tulumu şapkası patiği
öbür sıpa beni ilk günden beri deli edip bi halt göstermedi bi ara dr erkek dedi o gün çıkıp koşa koşa mavi hastane çıkışı aldım sonra kızda olabilir diyince geri kalan eşyalarını kahve sarı yeşil aldım ama her ihtimale karşı bi pembe taımda ona koydum
inşalllllllllllaaaaaaahhhhhhh kalmaz a.s.
ya şu senin dier bebişi nasıl merak ediorum bi bilsen resmen 9 ay belli olmadı cinsiyeti
galiba. bi de son zamanda doğum için de enerji depolamak gerekiyoya ondan da olabilir.o his bendede var sormasanırım bebişlerin enerji ihtiyacı arttığından ööleyiz
valla ya nasıl göstermedi kendini. ben de çok merak ediyorum şenaycım. hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versinheyaaaa manyak velet dalga geçti durdu bizimle annemle kayınpederim erkek umutlarını hiç kaybetmedi kayınvalidem 2 kız olsun diyo koçiş fark etmez bide oğlan yaparım modunda ben olmadan nasıl yapacaksa ben tamamen nötr durumdayım sanki bi tercih yaparsam üzülecekmiş bebiş gibi geliyo
ay anca bitirdim geldim geçmişi
ne çok konuşuyonuz be ya. ağrılar çenenize vuruyo heralde
çiçek ben dedim bu kıs bu gece doğurur diye ama yırtmışın hadi
şenayy seni de gönderiyoz yarın bakalım nolcek halin
heyaaaa manyak velet dalga geçti durdu bizimle annemle kayınpederim erkek umutlarını hiç kaybetmedi kayınvalidem 2 kız olsun diyo koçiş fark etmez bide oğlan yaparım modunda ben olmadan nasıl yapacaksa ben tamamen nötr durumdayım sanki bi tercih yaparsam üzülecekmiş bebiş gibi geliyo
sandıklar açılıyo çok merak ediyorum sonuçları
ay anca bitirdim geldim geçmişi
ne çok konuşuyonuz be ya. ağrılar çenenize vuruyo heralde
çiçek ben dedim bu kıs bu gece doğurur diye ama yırtmışın hadi
şenayy seni de gönderiyoz yarın bakalım nolcek halin
kızkardeşımın arkadaşını acıl sezeryana almışlar öyle tuhafkı,kız kendı sancısı var zannetmış meğerse bebekte problem olmuş salı günü alacaklardı ama acılen almışlar şımdı,allah yardım etsın,tuğbayada bızede hemen haber ver dedım annemde bebek hırsız gıbıdır ne zaman geleceğı bellı olmaz ışte deyıp duruyor yoktan yere kırdım kalbını annecığımınde hemde gereksız yere,ılla kırmızı örtü örtecek bebeğı al basmasınmış hepımıze örtmüşler, bır ben söyledım bır o söyledı sonra o sustu ben suçlandım,ben bu dılıme hıç sahıp olamam zaten hemen kalp kırarım çok kızıyorum kendıme çok ılk torunu ışte heveslı ne dıye kırıyosun kalbını ama hep bana ters olan şeyler
bende merak ediyorum
benim için 9 ay süren uykusuz geceler bitip 1 sene sğrecek uykusuz geceler başlıcakdelikafadulden
kızkardeşımın arkadaşını acıl sezeryana almışlar öyle tuhafkı,kız kendı sancısı var zannetmış meğerse bebekte problem olmuş salı günü alacaklardı ama acılen almışlar şımdı,allah yardım etsın,tuğbayada bızede hemen haber ver dedım annemde bebek hırsız gıbıdır ne zaman geleceğı bellı olmaz ışte deyıp duruyor yoktan yere kırdım kalbını annecığımınde hemde gereksız yere,ılla kırmızı örtü örtecek bebeğı al basmasınmış hepımıze örtmüşler, bır ben söyledım bır o söyledı sonra o sustu ben suçlandım,ben bu dılıme hıç sahıp olamam zaten hemen kalp kırarım çok kızıyorum kendıme çok ılk torunu ışte heveslı ne dıye kırıyosun kalbını ama hep bana ters olan şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?