2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy zeynepe ne giydireceksin dierine ne giydireceksin çok heyecanlı ya

oh herşey hazır desene. tamam daha fazla stres olma artık. hayırlısıyla yarın sıpaların kucağında olacak inşallah.salıya kalmayacak bence canım

sıra şenayda hohoyt

hımmm ben bi mesaj atiim merak ettim şimdi sen sööleyince

bence de şirvan hazırlıklarla uğraştığı için yok. akşam girip bugünkü tatlı telaşını bizimle paylaşacak

ya kızlar iştah açıklığımızdan sürekli bahsediyoruz. benim çok bariz bi değişiklik yoktu. bi dönem doyma hissim yoktu o kadar. ama bu bi kaç gündür özellikle canım çok tatlı istiyo. hep ne yesem diye düşünüyorum. ama böyle dolu dolu bişeyler yemek istiyorum. ne kadar ev yemeği istesemde canım şöyle dolu dolu fast food tarzı şeyler yemek istiyo. Allahtan çıkıp alamadığım için yiyemiyorum

ayyy zeynepe ne giydireceksin dierine ne giydireceksin çok heyecanlı ya
zeynep en başta kendini belli ettiği için herşeyleri pembe hastane çıkışı battaniyesi tulumu şapkası patiği
öbür sıpa beni ilk günden beri deli edip bi halt göstermedi bi ara dr erkek dedi o gün çıkıp koşa koşa mavi hastane çıkışı aldım sonra kızda olabilir diyince geri kalan eşyalarını kahve sarı yeşil aldım ama her ihtimale karşı bi pembe taımda ona koydum

oh herşey hazır desene. tamam daha fazla stres olma artık. hayırlısıyla yarın sıpaların kucağında olacak inşallah.salıya kalmayacak bence canım

inşalllllllllllaaaaaaahhhhhhh kalmaz a.s.

o his bendede var sorma sanırım bebişlerin enerji ihtiyacı arttığından ööleyiz

ya şu senin dier bebişi nasıl merak ediorum bi bilsen resmen 9 ay belli olmadı cinsiyeti

ya şu senin dier bebişi nasıl merak ediorum bi bilsen resmen 9 ay belli olmadı cinsiyeti

heyaaaa manyak velet dalga geçti durdu bizimle annemle kayınpederim erkek umutlarını hiç kaybetmedi kayınvalidem 2 kız olsun diyo koçiş fark etmez bide oğlan yaparım modunda ben olmadan nasıl yapacaksa ben tamamen nötr durumdayım sanki bi tercih yaparsam üzülecekmiş bebiş gibi geliyo

o his bendede var sorma sanırım bebişlerin enerji ihtiyacı arttığından ööleyiz
galiba. bi de son zamanda doğum için de enerji depolamak gerekiyoya ondan da olabilir.

valla ya nasıl göstermedi kendini. ben de çok merak ediyorum şenaycım. hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin

ay anca bitirdim geldim geçmişi
ne çok konuşuyonuz be ya. ağrılar çenenize vuruyo heralde
çiçek ben dedim bu kıs bu gece doğurur diye ama yırtmışın hadi
şenayy seni de gönderiyoz yarın bakalım nolcek halin

bende merak ediyorum
benim için 9 ay süren uykusuz geceler bitip 1 sene sğrecek uykusuz geceler başlıcakdelikafadulden

kızkardeşımın arkadaşını acıl sezeryana almışlar öyle tuhafkı,kız kendı sancısı var zannetmış meğerse bebekte problem olmuş salı günü alacaklardı ama acılen almışlar şımdı,allah yardım etsın,tuğbayada bızede hemen haber ver dedım annemde bebek hırsız gıbıdır ne zaman geleceğı bellı olmaz ışte deyıp duruyor yoktan yere kırdım kalbını annecığımınde hemde gereksız yere,ılla kırmızı örtü örtecek bebeğı al basmasınmış hepımıze örtmüşler, bır ben söyledım bır o söyledı sonra o sustu ben suçlandım,ben bu dılıme hıç sahıp olamam zaten hemen kalp kırarım çok kızıyorum kendıme çok ılk torunu ışte heveslı ne dıye kırıyosun kalbını ama hep bana ters olan şeyler

hahah herkes hayaller kurmuş süper yaaaaaaaaaa! Allah evladın hayırlısını sağlıklısını ve akıllısını versin kızmış erkekmiş evlat evlattır.

sandıklar açılıyo çok merak ediyorum sonuçları

bende merak ediom hadi hayırlısı olsun

evet kız doğuramadım veleti

benim annede dün benim kalbimi kırdı sabah bişey olmamış gibi devam üzülme anne kız arasında küslük olmaz affeder seni merak etme pek anlamıyolar tabi streste olduğumuzu

bende merak ediyorum
benim için 9 ay süren uykusuz geceler bitip 1 sene sğrecek uykusuz geceler başlıcakdelikafadulden

valla o konuda haklısın. şimdi sabırsızlanıyoruz gelsinler diye ama asıl sıkıntılar o zaman başlıcak. arkadaşım doğumdan beri uykuya hasretim tuvalete bile gidemiyorum diyo. ama bana nedense uslu sorunsuz bi kızım olucak gibi geliyo. çünkü hamileliğim boyunca çok usluydu hiç sorun çıkarmadı kızım

canım allah yardımcısı olsun arkadaşınızın
ya anneni ne diye kırıyosun ki kadıncaazı
hani çocuğa zararlı olabilcek bişi değil. alt tarafı kırmızı örtü örtücekmiş.
şunu yedircem şöle uyutcam filan dese neyse kızardın karıştırmazdın da bu masum bişi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…