canımmmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmm :1hug:Şenaycığım,
Allah'tan senin için hayırlı doğumlar diliyorum. Sıkıntısız atlarırsın umarım. .....Bebişlerine sağlıkla kavuşman dileğiyle....kaydirigubbakcemile2
Heyecan var mı hayacan ?.... :sm_cool:
sancı beklemiyozda dr keyfi bekliyoruz biz heyecandan heralde sancımda var sabahtan beri
selam kızlar bebışlerımı bır gun daha ıcerde tutmayı başardık bakalım kac gun dayancaklar ınsallah cok erkencı davranmazlar ya
bu arada kızlar bebışler dogduklarında nerde yatırcanız ılk zamanlar yanına alcak olan varmı ben cok korkuyroum bogarım dıye yataklarınamı koysam
bıde kızlar bebekler gece uyurken battanıyeymı sarıp yatırcaz yoksa yorganlarını falanmı ortcez
ıkı bebeış bırden gelıyor ama anaları olark hıcbırşey bılmıyorum ya
ben sana benimkileri söyleyim sen kendi şartlarına göre karar ver
ikisinin ayrı yatakları var odaları yatak odasının yanında kendi odalarında yatacaklar ama ilk hafta falan kendim için oraya yatak olan tek kişilik bi koltuk koyucam dikişlerle gece kalkıp gelmek zor olur diye kendi yatağıma almayı düşünmedim sağlıklı bulmuyorum ne olur ne olmaz üzerlerine genelde battaniye örtülüyomuş aldığımız yorganlar ilk günler için kullanışlı olmuyomuş bende battaniye aldım onu örtücem
hoşgeldin canımselam dostlarım..
nasılsınız.....
biz bugün oy kullandıktan sonra akrabaları gezdik biraz...
bana sen iiyice şişmişsin göbek aşağı inmiş,, ,
bugün yarın doğurursun dediler..
yok ded,im benim daha günüm var...
milllet doğurtacak beni....
amanda aman mıhtar hanım gelmiş
hoşgeldin canım
ayaklı ultrasonlar iş başında yine desene
selam kızlar bebışlerımı bır gun daha ıcerde tutmayı başardık bakalım kac gun dayancaklar ınsallah cok erkencı davranmazlar ya
bu arada kızlar bebışler dogduklarında nerde yatırcanız ılk zamanlar yanına alcak olan varmı ben cok korkuyroum bogarım dıye yataklarınamı koysam
bıde kızlar bebekler gece uyurken battanıyeymı sarıp yatırcaz yoksa yorganlarını falanmı ortcez
ıkı bebeış bırden gelıyor ama anaları olark hıcbırşey bılmıyorum ya
sagol canım benım
benımde bebklerın odası hemen yatak oadamın karsısında ıkısınınde ayrı ayrı yatakları var benım bırde orda tek kışılık yatagım var bende orda yanlarında kamayı duşunuyorum bır sure
ama kaynanam tutturdu yanlarında yatmak yetmez yatagına al dıye bende korkuyorum acıkcası bırşey olur dıye
bende battanıyeye sarıp yatırmayı duşunuyorum ama onunda tuylerı kacarmış agzına burnuna off herkes bırşey soylemeye başladı sımdıden benı maf edıcekler
amanda aman mıhtar hanım gelmiş
evet şeker biz geldik.....
dün malüm odamızı düzenledik. ev kalabalıktı giremedim. akşam da onlar gidince ben tekrar girdim düzenledim...,
sonra ytattım .yorulmuştum...
ya devamlı odaya girip girip duruyorum...
çok güzel bir şey yaa...
bugünde harf aldım.. baran diye.. odanın kapısına yapıştırdım....
allah acılarını göstermesin... çok tatlı telaşlar bunlar...
hiç sorma şeker yaa..,moral vereceklerine ,, insana telaşa sokuyorlar..
eşim bile çantanı hazrıladınmı sen demeye başladı...
belli etmiyor ama ..onuda telaş aldı herhalde...
geçmiş iokurken uyku bastırdı..uyuyacam şimdi yattığım yerde...
kocişte maça gitti..adam tek kale maç yapamıyor diye kendini halı saha maçlarına verdi bu arada....
:) boşver enerjisini harcasın deşarj olsun adamcağız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?