2009 Nisan Anneleri buraya

Şenaycığım,

Allah'tan senin için hayırlı doğumlar diliyorum. Sıkıntısız atlarırsın umarım. .....Bebişlerine sağlıkla kavuşman dileğiyle....kaydirigubbakcemile2

Heyecan var mı hayacan ?.... :sm_cool:

canımmmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmm :1hug:
valla ne bilimmmm hafif hafif başladı heyecan işin garibi sancımda devam ediyo sabahtan beri inceden

selam kızlar bebışlerımı bır gun daha ıcerde tutmayı başardık bakalım kac gun dayancaklar ınsallah cok erkencı davranmazlar ya
bu arada kızlar bebışler dogduklarında nerde yatırcanız ılk zamanlar yanına alcak olan varmı ben cok korkuyroum bogarım dıye yataklarınamı koysam
bıde kızlar bebekler gece uyurken battanıyeymı sarıp yatırcaz yoksa yorganlarını falanmı ortcez
ıkı bebeış bırden gelıyor ama anaları olark hıcbırşey bılmıyorum ya

ben sana benimkileri söyleyim sen kendi şartlarına göre karar ver
ikisinin ayrı yatakları var odaları yatak odasının yanında kendi odalarında yatacaklar ama ilk hafta falan kendim için oraya yatak olan tek kişilik bi koltuk koyucam dikişlerle gece kalkıp gelmek zor olur diye kendi yatağıma almayı düşünmedim sağlıklı bulmuyorum ne olur ne olmaz üzerlerine genelde battaniye örtülüyomuş aldığımız yorganlar ilk günler için kullanışlı olmuyomuş bende battaniye aldım onu örtücem

çünkü ben bu ara bomba gıbıyım ve herzamankı gıbı dengesızım hep lafım ağzımda bı düşünüp konuşmam ışte,küçükkende annem benı ağlatınca gıdıp özür dılerdımkı oda benle ağlasın dıye ağlardı ben tekrar ağlardım bu sefer o ağlıyor dıye ama çok sevıyorum ve öyle saygısız felan değılımdır annemde söyler hep ama bu ara cazgırım ışte öküzüm ben öküzzzzzzzzzzz

sagol canım benım
benımde bebklerın odası hemen yatak oadamın karsısında ıkısınınde ayrı ayrı yatakları var benım bırde orda tek kışılık yatagım var bende orda yanlarında kamayı duşunuyorum bır sure
ama kaynanam tutturdu yanlarında yatmak yetmez yatagına al dıye bende korkuyorum acıkcası bırşey olur dıye
bende battanıyeye sarıp yatırmayı duşunuyorum ama onunda tuylerı kacarmış agzına burnuna off herkes bırşey soylemeye başladı sımdıden benı maf edıcekler

valla kız kardeşimde görümcemde battaniye kullandılar hiç bi yererinede bişey kaçmadı yani öyle ortalara tüy saçan bi battaniye tabi uygun olmaz bebekler için ama bence yanına alma Allah korusun ne olur ne olmaz

selam dostlarım..
nasılsınız.....

biz bugün oy kullandıktan sonra akrabaları gezdik biraz...

bana sen iiyice şişmişsin göbek aşağı inmiş,, ,
bugün yarın doğurursun dediler..

yok ded,im benim daha günüm var...
milllet doğurtacak beni....

hoşgeldin canım
ayaklı ultrasonlar iş başında yine desene

slm herkese hava izmirde çokkk güzeldi ama kocacım nöbette olduğuişin evden çıkamadım yarın doktora gitcez eskiden ne çok gezerdik yarın alsancakta gezmek istiyorum bebeğim izin verirse

amanda aman mıhtar hanım gelmiş

evet şeker biz geldik.....
dün malüm odamızı düzenledik. ev kalabalıktı giremedim. akşam da onlar gidince ben tekrar girdim düzenledim...,
sonra ytattım .yorulmuştum...

ya devamlı odaya girip girip duruyorum...
çok güzel bir şey yaa...

bugünde harf aldım.. baran diye.. odanın kapısına yapıştırdım....
allah acılarını göstermesin... çok tatlı telaşlar bunlar...

hoşgeldin canım
ayaklı ultrasonlar iş başında yine desene

hiç sorma şeker yaa..,moral vereceklerine ,, insana telaşa sokuyorlar..
eşim bile çantanı hazrıladınmı sen demeye başladı...

belli etmiyor ama ..onuda telaş aldı herhalde...

şırvancım hoşgeldın ıyı yapmışın gezmışın ışte ne güzel,arkadaşın bebeğı olmuş kız daha kendıne gelmemış beklıyorlarmış bır problem yok çok şükür darısı bıze olsun ınşallah,kardeşım kalacak yanında,bakta ııce öğren dedım benımde yanımda o kalacak büyük ıhtımal önden hazırlık olsun

seherim yanına yatırma eziliverir nefessiz kalırlar şenayın çözümü mantıklı

amanda aman mıhtar hanım gelmiş

mıhtarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özledik yahuuu bebişin odasına mı giriosun sende canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizde oyuncağa bez bağladık oğlumuzun arkadaşı die onu sevioruz çaresizlikten

geçmiş iokurken uyku bastırdı..uyuyacam şimdi yattığım yerde...

kocişte maça gitti..adam tek kale maç yapamıyor diye kendini halı saha maçlarına verdi bu arada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…