2009 Nisan Anneleri buraya

çatlak şenay anket açmış dün çiçek mi dilek mi önce dourur die deli
bu arada dün ben çok kötü ldum ağlayarak uyudum. bi ağrı bi ağrı. neyse bugün dsaha az

ŞıRVAN, chveneburi, cicekcicek+, köfte:)), oslem1907, roseberry

herkes geçmişimi okuyor
yoksa ekran karşısında uyudunuz mu ?

gördüm ben sezeyan dedimm

bu arada nasıl bir ağrı,,
gezmekten mi oldu...

sancılandınmı yoksa

dün yürüyemedim bile ööle garip bi ağrı vajinamda korkunç bi baskı. dedim bu çıkıo heralde. bide üşüme geldi tirtir titriorum yürüyemiorum ağrıo karnımın heryeri. hastaneye gitmicem dieyede tutturdum bi de. sabaha doğru uyudum bugünde iyi değilimbi oy atmaya gittik kocikle. şimdi uzanıorum hala ağrım var sanki büyük tuvaleti gelir insanın çok sıkışır ya arada ööle oluo ama tuvaletim falan yok.

doktorla konuştun mu ?

fazla yulaf yemedin dimi ...,

belki oda yapmıştır..

oydan sonra market alşıverişine gittik sonra yemekti işti derken ancak gelebildim ama oturamıcam sanki... belim ağrıyo... ama okurum sizi:):):) iyisiniz inşallah... şirvan odanız yerleşti mi... daha bakamadım geçen 3 sayfaya:) bittiyse hayırlı olsun güle güle kullansın BARAN...

kızlar iyi akşamlar ...

son günlerde yeni kuzularımız gelmiş,bebeklerine kavuşan arkadaşlara hayırlı olsun allah analı babalı büyütün hayırlı uzun ömürlü bol rızıklı bebekleriniz olsun,şenaycım sanada hayırlı bir doğum diliyorum güzel haberler bekliyoruz allah yardımcın olsun darısı başımıza ...

dünden beri adet öncesi ara ara giren bir ağrı giriyor karnıma ama ne ağrısı olduğunu bilemiyorum çok şükür hafta sonunu geçirdik en korktuğum şey gece ve haftasonu sancılanmak ve doğurmak daha benim doğuma çok var 10 nisan demişti doktorum yarın eşimin çalıştığı hastanedeki doktoro gideceğiz çünkü annemdeyim sizinde buna benzer ağrılarınız var mı?

yerleşti sonunda canım .teşekkür ederim..

fotoğraf makinesi arabada kaldı...

en kısa zamanda resim çeker koyarım buraya

canım bende ağrı değilde..karnımda 5-10 dak sertleşme oluyor..kasılma herhaldeç....,

yada bey efendi içerde rahat durmuyor

benim ağrım geçmioki ara ara girmio

şenaycım kız napıyon heyecan varmı heyecan....................................................

hani şenay yok ortalarda bacım.............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…