2009 Nisan Anneleri buraya

bende geldim kızlar. ben iflah olmam bugünde yine her tarafım ağrıyana kadar ankara forumda dolandım.
ama alışveriş yapmadım sadece yeni sezona falan bakıp kendimi gaza getirmeye çalıştım kilo verme konusunda.
Ya kızlar benim oğlan dünden beri çok az oynuyo ya. şimdi yattım oynasın diye bekliyorum. bilgisayarıda sehpaya koydum yandan yandan tek parmak yazmaya çalışıyorum.
Şenay yamulmuş olsamda jübileni kaçıramazdım.

nerde bu çatlak karı..

tel yanında olan bir çaldırsın...

beni şimdi ayağa kaldırmayın...... tel diğer odada

canımmm sende mi yamuldunnnnnnnnnnnnnn:) yazık bize yaa valla
nerde bu çatlak karı..

tel yanında olan bir çaldırsın...

beni şimdi ayağa kaldırmayın...... tel diğer odada

akşam anası gelcekti son ayarlamaları yapcaklardı az daha bekleyelim ararız

Bir de sabah Şen-ay turp ile bal önermişti öksürük için. Bal mı sulanıyor onu anlamadım. Dediğini yaptım . Turpun içini oyup bal doldurdum.

valla yalan olmasın bende şenayın son akşamı kk da (enazından bır sürelığıne)dıyerek gırdım,bıde arada bakınıyorum neler var sıtede dıye değışık yada yenı

Dilek sana hayranım ben evden dışarı ıkacak enerjiyi bulamıyorum.1 gün çıksam gün evdeyim.Sen hergün dışardasın.Helal sana.

ıyı yapmışın babamada ondan yapmıştı annem ışe yarıyor,hoş babam sıgaraya devam ettığı ıçın bır süre sonra etkısını kaybettı ama olsun,göğsü yumuşatmakta üstüne yok

hani jübile demişiz ama jübilesi yapılcak kıs yok ortalarda
neyse az bekleyelim eksikleri hallediyodur şimdi o.

[
Dilek sana hayranım ben evden dışarı ıkacak enerjiyi bulamıyorum.1 gün çıksam gün evdeyim.Sen hergün dışardasın.Helal sana.

bigün yine gezmeye diye çıkıp dönemeyeceği o olacak bu gidişle.kaydirigubbakcemile
sonra gözleri açıcam bebiş kucağımdahihoyyyt

ŞıRVAN, benanber, bursasu+, chveneburi, cicekcicek+, dozkan, jeandark, mirage78, oslem1907, Ruveydax+, şen_ay+

oooo şenay hanım da gelmişler....,

kız kaçta gidiyorsun hastaneye....

seni kaç gibi arayalım .. yada sen bize haber verirmisin...

en azından sezeryana giriyorum yada girmiyorum diye....

merak tan çatlarız biz.....

Evde beşiğe konsun diye annem 2 tane yastık yapmış zaten. Ben bunu sepet ve kapı süsü ile beraber netten aldım. Çok süslü birşey. Benimki park yatak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…