2009 Nisan Anneleri buraya

ulannnnnnnnnnn şişkoooooooooooooo karıııııııııııııı

gelseneeeeeeeeeee

burda tüm ahali toplanmış seni bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

Evde beşiğe konsun diye annem 2 tane yastık yapmış zaten. Ben bunu sepet ve kapı süsü ile beraber netten aldım. Çok süslü birşey. Benimki park yatak zaten.

biliyorum süslü yastığıda bebeğin başına değil beşikte bi yere koyuyosun hani takı takacak olan ne yapacağını şaşırmasın gerine gerine ona taksın diye.delikafaduldendelikafadulden

Önerilerinize teşekkür ederim. ıyi geceler. Ben çıkıyorum. Şenay'a da tekrar kolaylıklar diliyorum. Ve tabi hepimize sonrasında.

yok okuyo ama yazmıyo sanırsam heheh............................çatlatacak bizi

şenaycım kız napıyon heyecan varmı heyecan....................................................

var cnm var çatlağın çeşidi var bende
salla artık yaaa

meral hadi gözün aydın cnm

kız bebeklerle yatılırmı Allah kourusun

şenyım yarın doğuma giriyor he bakalım deli, doktor alacakmı

şirvan nerelerdesin cnm 2gündür özledik seni
baran beyin odasıda hayırlı olsun cnm

oley oley oley oley şenayyyyyyyyyyyyyyy,şenay buraya yumruk havaya oleeeeeeeeeeeeyyyyyyy,kıs daha nasıl tezahürat yapacaz yahu

ya sıze bışey soracam kabak çekırdeğı bışey yaparmı bı zararı olmaz demı,ben can sıkıntısından kendımı çekırdeğe verdım ıkısınıde çıtleyıp duruyorum ama korkuyorumda sankı ha

canım dün ev kalabalıktı...
baran paşanın odasın hazırlanıyor diye....

bugünle biraz akraba ziyareti yaptık...

ayy şenay son talimatları veren çete reisi gibisin saatleri ayarlayalım heyecan doruktaaaaaaaa.delikafadulden

sanmam canım bişi yapacağını. hatta normalde faydalıdır kabak çekirdeği solucana filan ama hiçbişiyi abartmamakta da fayda var diyorum .
örnek: çiçek ve yulaf:)

sabahtan beri yeryerim ağrıyo okuyorum ama yazma şevkim gelemedi
şenaycım inş yarın sağlıcakla kuzuları alırsın kucağına
ne acayip bi duygu yarın bebişleri alıcak olmak Allah yardımcın olsun

oley oley oley oley şenayyyyyyyyyyyyyyy,şenay buraya yumruk havaya oleeeeeeeeeeeeyyyyyyy,kıs daha nasıl tezahürat yapacaz yahu

asker uğurlaması gibi oldu......

9 aylık askerlik sonuçunda yarın teskeresini alıyor inşallah ..

hem bu torpilli karı.... 2 adet teskere veriyorlar....

yok cnm faydalı die biliyorum kabak çekirdeğini bol miktarda e vitamini var

ya kızlar poseidon deniz napıyor acaba kıza bişey olmsın Allah korusun
didemde hiç girmedi

özlem kabakçekirdeği bebeğin boyunu uzatıyomuş çinkomu ne varmış içinde biri yazmıştı ama unuttum kim olduğunu

ayy şenay son talimatları veren çete reisi gibisin saatleri ayarlayalım heyecan doruktaaaaaaaa.delikafadulden
hhe kız bana bakın çok konuşmayın valla okumam geri gelince

sağol kuzummmmmmmm hepimizi sağlıkla kurtarsın bebişlerle beraber yüce rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…