Evde beşiğe konsun diye annem 2 tane yastık yapmış zaten. Ben bunu sepet ve kapı süsü ile beraber netten aldım. Çok süslü birşey. Benimki park yatak zaten.
şenaycım kız napıyon heyecan varmı heyecan....................................................
canım aradım bizim dr biraz geniş bi adam yarına kadar geçmezse gel bi bakiim panik yapma en fazla doğurursun dedi:)
ayy şenayım yaa yazık onaaaaaaaaaaaa
kızlar yazsanıza hayırsızlar şenaya jübile yapalım bu gece
hani şenay yok ortalarda bacım.............................................
bende geldim kızlar. ben iflah olmam bugünde yine her tarafım ağrıyana kadar ankara forumda dolandım.
ama alışveriş yapmadım sadece yeni sezona falan bakıp kendimi gaza getirmeye çalıştım kilo verme konusunda.
Ya kızlar benim oğlan dünden beri çok az oynuyo ya. şimdi yattım oynasın diye bekliyorum. bilgisayarıda sehpaya koydum yandan yandan tek parmak yazmaya çalışıyorum.
Şenay yamulmuş olsamda jübileni kaçıramazdım.
nerde bu çatlak karı..
tel yanında olan bir çaldırsın...
beni şimdi ayağa kaldırmayın...... tel diğer odada
Bir de sabah Şen-ay turp ile bal önermişti öksürük için. Bal mı sulanıyor onu anlamadım. Dediğini yaptım . Turpun içini oyup bal doldurdum.
valla yalan olmasın bende şenayın son akşamı kk da (enazından bır sürelığıne)dıyerek gırdım,bıde arada bakınıyorum neler var sıtede dıye değışık yada yenı
hani jübile demişiz ama jübilesi yapılcak kıs yok ortalarda
neyse az bekleyelim eksikleri hallediyodur şimdi o.
ŞİRVAN, benanber, bursasu+, chveneburi, cicekcicek+, dozkan, jeandark, mirage78, oslem1907, Ruveydax+, şen_ay+
oooo şenay hanım da gelmişler....,
kız kaçta gidiyorsun hastaneye....
seni kaç gibi arayalım .. yada sen bize haber verirmisin...
en azından sezeryana giriyorum yada girmiyorum diye....
merak tan çatlarız biz.....
assolist ya sonradan geliyorrrrrrrrrrrrrrrr
işte geldim burdaaaaayımmmm secim mevzularını izliyodum(((((( ben meraklıyımdır memleket meselelerine ev kalabalık hazırlıklar falan filan derken sizinleyim şimdi şekerler
turp konusuna açıklık getireyim sabaha kadar bal eriyo turp bütün suyunu bırakıyo kasede sarı bi su bulacaksın sabahleyin onu içiyosun
haber verme mevzuna gelince randevum 9 15 de muayene nst falan olur 11 gibi sanırım durumum belli olur dr yapıcaz derse size sezeryan olacak diye msj atarım kaçta olcak falan söylerim Allah nasip ederde sağ sağlim çıkarsakta iyi haberleri veririm gerçi o ara ararsanızda koçişin bilgisi var teli duyarsa cevap verir ama ben kendime gelince mutlaka msj çekerim
kıs çıçek anacım yere oturdum kalkamadım allah canını almasın senın emı,ayağımın bırını kaldıramadımkı değsın sınır krızı geçırıyodum be ya,bacağımın ıç kısmı bıle kırmızı kırmızı yol yol damar çatlaması oldu benım sızdede vardır demı,büyük ıhtımal yatarken oldu bunlar yastık kullanmadım bacaklarımın arasına çünkü tabıkı olur kendımede sınır yapıyorum valla
kızlar ben geldim dualarınız için çok teşekkür ederim Allaha şükürler olsun çok güzel bir doğum oldu dün geldik evimize biraz dikişlerim ağrıyor o kadar kızım 3100 gr doğdu..çok güzel bir duyguymuş doğum hikayemi daha sonra paylaşırım sizlerle şimdi çıkmak zorundayım..herkese sevgiler
kız bebeklerle yatılırmı Allah kourusunsagol canım benım
benımde bebklerın odası hemen yatak oadamın karsısında ıkısınınde ayrı ayrı yatakları var benım bırde orda tek kışılık yatagım var bende orda yanlarında kamayı duşunuyorum bır sure
ama kaynanam tutturdu yanlarında yatmak yetmez yatagına al dıye bende korkuyorum acıkcası bırşey olur dıye
bende battanıyeye sarıp yatırmayı duşunuyorum ama onunda tuylerı kacarmış agzına burnuna off herkes bırşey soylemeye başladı sımdıden benı maf edıcekler
ya sıze bışey soracam kabak çekırdeğı bışey yaparmı bı zararı olmaz demı,ben can sıkıntısından kendımı çekırdeğe verdım ıkısınıde çıtleyıp duruyorum ama korkuyorumda sankı ha
var cnm var çatlağın çeşidi var bende
salla artık yaaa
meral hadi gözün aydın cnm
kız bebeklerle yatılırmı Allah kourusun
şenyım yarın doğuma giriyor he bakalım deli, doktor alacakmı
şirvan nerelerdesin cnm 2gündür özledik seni
baran beyin odasıda hayırlı olsun cnm
oley oley oley oley şenayyyyyyyyyyyyyyy,şenay buraya yumruk havaya oleeeeeeeeeeeeyyyyyyy,kıs daha nasıl tezahürat yapacaz yahu
ya sıze bışey soracam kabak çekırdeğı bışey yaparmı bı zararı olmaz demı,ben can sıkıntısından kendımı çekırdeğe verdım ıkısınıde çıtleyıp duruyorum ama korkuyorumda sankı ha
sanmam canım bişi yapacağını. hatta normalde faydalıdır kabak çekirdeği solucana filan ama hiçbişiyi abartmamakta da fayda var diyorum .
örnek: çiçek ve yulaf:)
hhe kız bana bakın çok konuşmayın valla okumam geri gelinceayy şenay son talimatları veren çete reisi gibisin saatleri ayarlayalım heyecan doruktaaaaaaaa.delikafadulden
sabahtan beri yeryerim ağrıyo okuyorum ama yazma şevkim gelemedi
şenaycım inş yarın sağlıcakla kuzuları alırsın kucağına
ne acayip bi duygu yarın bebişleri alıcak olmak Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?