2009 Nisan Anneleri buraya

ay geldinmi kıs yarın bekliyoz valla haberlerini,heyecandan bi kaçımız daha gece giderse doğuma bilemem heheh........................................

yok cnm faydalı die biliyorum kabak çekirdeğini bol miktarda e vitamini var

ya kızlar poseidon deniz napıyor acaba kıza bişey olmsın Allah korusun
didemde hiç girmedi

didem gene doğumdan sonra girdi,, bişeyler yazdı...,

deniz akıllısı hiç girmedi... girmediği ayrı bir konu telefonlarımızada bakmadı..

bide burdayken ben girmeden yapamama babamı kandıramasan bile,, ,internet siteye gider girerim diyordu....

aydında nerde oturuyor acaba?
adresini bilsen benim kuzenleri göndertirim vallla....

ohhhh mersı şekerler,yıyım garııı rahat rahat ne yapıım yoksa patlayacam anacım,ıshal yapsın ya bışı olmaz,ya valla herkes ıyı olsun doğum arefesı ha,hasta masta olmayın ona göre,allahım ne güsel ne kalabalığız maşallah gunduz gıbı

kızlar cuma doktordaydım ya bebeğim baş aşağı ama yüzü önüne dönük yani yüzü arka tarafa bakması gerekirken ön tarafa bakıyor
doktorum bu şekilde normal doğumun çok zor olacağını söyledi
sezeryan olurmuş böyle olursa
ilk başlarda zaten bebği çok zor görüyorduk rahmimin duruşu tersmiş hep öyle diyordu
şimdide o yüzden normal doğum olmayabilirmiş(

canım benim artık gecemiz gündüzümüz karışmaya başladı yakında hepimiz gece kuşu oluruz.-tatlicadiarzu-

kalabalığızda kimse doğru dürüst bişey yazmıyor...

kızlar ben müsadenizi isteyeceğim...

benim oğlan durmuyor.. ....karnım sertleşiyor.......

şenaydan önce doğurmam gerek ..
şaka bir yanada ...ben gidip yatayım . yarın işe gideceğim......

kafana takma şekerim ..
daha zamanımız var..

allahtan hayırlısı dile ....

öyle yada böyle çıkacaklar...
hepimiz için hakkımızda hayırlısı...

bebekleirmiz sağlıklı olsunda sezeryan - normal fark yapmaz....

şenaycım sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..

sağlıkla iki çoçuğunuda kucağına alırsın inşallah... tüm dualarımız senin iiçin ...

seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz

.
amanya biz normal doğum hikayesi dinleyemeyecekmiyiz zaten çok azdınız normal isteyen seninde sezeryan olursa oo kim kaldı yahu.

ay bende sana hayranım hala çalışıyosun süpersin valla. snde izne ayrılır haftayı tamamlamadan doğurursun rumelili gibi valla.kaydirigubbakcemile

kızlar kusura bakmayın ben kaçar.....

bu arada kıskanmayın sizleride seviyorum....

yarın 8:30 mesaide görüşmek üzere

valla duygulandm yaaaaaaaaaa şenay kurtuluosunnnnnnnnnnnnnnnnnn ağrılardannnnnnnnn meleklerini de kucağına alacaksın oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy

şenaycım sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..

sağlıkla iki çoçuğunuda kucağına alırsın inşallah... tüm dualarımız senin iiçin ...

seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz
sağol bitanemmmmm bende sizi seviyorummmmmmmmmmmmm
kızlar kusura bakmayın ben kaçar.....

bu arada kıskanmayın sizleride seviyorum....

yarın 8:30 mesaide görüşmek üzere

bekle haberlerimiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…