2009 Nisan Anneleri buraya

hiç sorma güzelim herkes aynı şeyi söylüyor.. ,
iş yerinde doğuracan bu gidişle diyor...

37 hafta olmasını bekliyorum işte...

bu haftada çalışıcam . c.tesi ağdacıya gitcem pazartesi doktor 'a gitcem
o sırada kadın çağırıp evi temizleticem

ondan sonra bişeyim kalmıyor... doğurabilirim...

şekerler yapılmadı.. aman oda hazır olmayı versin...

bursasu, aliye83, benanber, chveneburi, cicekcicek+, dozkan, köfte:)), mirage78, oslem1907, Ruveydax, şen_ay+, şirine_, ŞİRVAN+

tvde de bişey yok ya bu ne be kardeşim her kanalda seçim seçim

ay ne kadar kalabalık burası hala. gündüz gibi valla.
sultancım hayırlısı olsun canım. şirvanın dediği gibi bebişler sağlıkla doğsun da o bize yeter.

ya yapma sultan be,ama gönder gönder valla benım aşkım gelse orda yapmadıklarımı burda yapacam ısteyecem ama adam oaraları halledemedı bır türlü bılıyorum ben neler ısteyecem ama yazmayacam buraya korkmayın zor bulunan şeyler değıl allahtankı ve gece bıle bulunur bızım buralarda rahatlıkla,ben şımdı becerıp kızımın beşığını koyacam yatak gıbı bıraz ama bağlasan üstünde çok durmaz bence onda,hoş darısı ıçınde görmeye ınşallah

valla sanki şenay bana yarın olmucakmış gibi geliyor
hani gittin geldin ya bi kaç kere yine doktorun yan çizecekmiş gibi geliyor

benim velette kaydırakta kayar gibi kayıyor içerde yaa sağ tarafıma yığıldı

bu arada rüyamda göbeğimden bir ayak çıktı yumoş yumoş beyaz minicik parmaklar tuttum o ayacığı öptüm sevdimm

Ben varım, bendelikafadulden

.

ay ne kadar kalabalık burası hala. gündüz gibi valla.
sultancım hayırlısı olsun canım. şirvanın dediği gibi bebişler sağlıkla doğsun da o bize yeter.

evet maşallah bu hafta doğuran olur gibi geliyor bana

ya sezeryandan korkuyorum ya
sanki kesilen yer tutmucakmış gbi gweliyor bana
normaldende korkuyorum gerçi
en iyisi ALLAH hayırlısını versin demek

uleeeeeeeeeen şenay nerdesiiiinn
kız burdayım evede talimat yağdırıyorum kalkıp yapamıyorum ya kudurdum
valla duygulandm yaaaaaaaaaa şenay kurtuluosunnnnnnnnnnnnnnnnnn ağrılardannnnnnnnn meleklerini de kucağına alacaksın oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy
senağlamasenağlama
Ben şu belirsiz yavrucağı çoooook merak ediyorum.Ben erkek diyenlerdenim.

ben kız diyorum.
bakalım sayılı saat kaldı şurda yarın öğrences:)
valla bende merak ediyom sıpayı

heeee olmuş,yatağınıda yorgancıda yaptırdık valla ama ben korkmaya başlamıştım bebek gelse koltukta yatacak dıye,gazeteden kalıp kesıp verdım valla he,adamda ıyı yapmış pamuktan,eksık zaten bıtmez hayırlısıyla kucaklarımıza gelsınlerde dımı

ben de varım normali bekleyen.
valla kabak çekirdeği de iyi olurdu şimdi.
şenaycım valla bu kadar moda girdik hep beraber yarın olması lazım bu doğumun. bi kız bi erkek olsa güzel olur tabi. bi defa da ikisi birden. ama iki kız da çok şeker olur ya. görümcemin ikiz kızları var şimdi 10 yaşındalar çok güzel oluyo büyüyyünce de. önemli olan Allah hayırlı evlat versin canım

çokkkk güzel ya prenses yatağı.
İçinde mışıl mışıl uyusun tatlı bebişin inşallah.

benim çok kötü ağrım tuttu yine tuvalete gidemedim off çıkıom ben kızlar yaaa.

Şenaycııımm Allah yardımcın olsun bitanem herşey yolunda gitsin yarın hayatının en güzel günlerinden biri olsun inşallah canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…