.
amanya biz normal doğum hikayesi dinleyemeyecekmiyiz zaten çok azdınız normal isteyen seninde sezeryan olursa oo kim kaldı yahu.
ay bende sana hayranım hala çalışıyosun süpersin valla. snde izne ayrılır haftayı tamamlamadan doğurursun rumelili gibi valla.kaydirigubbakcemile
.
amanya biz normal doğum hikayesi dinleyemeyecekmiyiz zaten çok azdınız normal isteyen seninde sezeryan olursa oo kim kaldı yahu.
ben varım bi de canım ısrarla normal isteyen
inş. istediğimiz gibi olur sorunsuz bi şekilde
ya oslem cnm çekirdek çekti kızzzzzz
kocayı gönderiyorum şu an :))
ehe özlem söleyince benim de canım çekti çekirdek evde vardı Allahtan yiyorum şimdi
Ben şu belirsiz yavrucağı çoooook merak ediyorum.Ben erkek diyenlerdenim.
Ben varım, bendelikafadulden
.
[B .!.:ben varım bi de canım ısrarla normal isteyen
inş. istediğimiz gibi olur sorunsuz bi şekilde[/B]
ehe özlem söleyince benim de canım çekti çekirdek evde vardı Allahtan yiyorum şimdi
Hadi kızlar umarım sizinki istediğiniz gibi normal olur ve güzel bir doğum hikayesiyle normal isteyenlere güç verirsiniz.kaydirigubbakcemile2
ay ne kadar kalabalık burası hala. gündüz gibi valla.
sultancım hayırlısı olsun canım. şirvanın dediği gibi bebişler sağlıkla doğsun da o bize yeter.
kız burdayım evede talimat yağdırıyorum kalkıp yapamıyorum ya kudurdumuleeeeeeeeeen şenay nerdesiiiinn
senağlamasenağlamavalla duygulandm yaaaaaaaaaa şenay kurtuluosunnnnnnnnnnnnnnnnnn ağrılardannnnnnnnn meleklerini de kucağına alacaksın oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy
Ben şu belirsiz yavrucağı çoooook merak ediyorum.Ben erkek diyenlerdenim.
valla bende merak ediyom sıpayıben kız diyorum.
bakalım sayılı saat kaldı şurda yarın öğrences:)
heeee olmuş,yatağınıda yorgancıda yaptırdık valla ama ben korkmaya başlamıştım bebek gelse koltukta yatacak dıye,gazeteden kalıp kesıp verdım valla he,adamda ıyı yapmış pamuktan,eksık zaten bıtmez hayırlısıyla kucaklarımıza gelsınlerde dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?