2009 Nisan Anneleri buraya

selinay ben senden de umutluyum ha gayret canım

he bende ümitliyim valla heheh..............................benanber,selinay,aliye ha gayret kim doğuracak önce bakalım.............................

hayırlısı nasılsa öle olsun canım.....................................

çokkkk güzel ya prenses yatağı.
İçinde mışıl mışıl uyusun tatlı bebişin inşallah.

Özlem beşik çok güzel olmuş.Güzel güzel uyuyup, gülücükler saçar inşallah beşiğnde kızın.

cnm güle güle kullanın çok güzel süslü püslü
senin şimdi kesin kız dimi

öziiiiiiiiiiiiiii beşik çok şekeeeeeeeeeeeer

sağolun teyzelerı ınşallah hepımızın bebeklerı yataklarında güzel güzel büyüsünler ınşallah,sultan kesın kız anacım ece bebek gelıyor nasıpse,kuku fotoları var artık elımde hahahaha :teytey::teytey::teytey:

senin neyin var çiçek ya sende gidicisin son günlerde çok şikayetlenmeye başladın
çok fazla bekleyemicen sende :))

Adım mı geçti ne?Ben sizden sonra doğuracağım söyleyeim.O bahsettiğiniz sancıların hiçbiri yok bende.Benimki son güne kadar bekleyecek gibi.delikafadulden

ya zaten yarın sol ayağımı görünce ya alır bebekleri yada kesin hastaneye yatırır ayağımın durumu çok fena ayağa kalkınca morarıyo

Kızlar ben çıkıyorum.Hepinize güzel bir uyku diliyorum.Özellikle de sana Şenaycım.Yarın sağıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini.Dualarımız seninle.Heyecanla aberlerini bekliyor olacağız.

belli olmaz benanber o iş canım birden geliyomuş bu sancı .............................

kıs şenay nişanı ultrasonda göremiyo bacım alttan muayene etmesi gerekiy sana cesaret edemez heheh.....................

öslem bende bayıldım beşiğine canım güle güle kullanın..............................

oooooyyyyyyyyy ter bastı beni heeeee sabah bi duş daha almam gerekicek gecede böyle geçsinde

şenay ya senin jübilen ama istersen seni çok yormayalım artık .hem yarına enerjin olsun dinlen hemde yapacakların vardır.Evde hallettirmen gerekenlerde var tabi.
Yarının hayatının en güzel hediyelerini alacağın rahat bir doğum yaşayacağın günün olacağını düşünerek mışıl mışıl uyursun inşallah.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Bende çıkıyorum öpüldünüzzzzzz.kaydirigubbakcemile5

teşekkürler teyzelerı çok sevındık beğendığınıze,bugün kızkardeşımın arkadaşını doğum haberını vermıştım,şımdı konuştum yenı yenı kendıne gelmış hangısı sence dedım bılerek yanı ağrısı varken sormak ıstedım yınede sezeryan dedı,hayret ettım valla,kokla dedım bol bol

sağol bitanemmmmmma.s.

harbi görünmüyomu
ama adam benim ne kadar pimpirik olduğumu biliyo öyle bişey olduysa neden aramadın der

selam kıslar...
şenay Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız..

çiçeeeekkk dikkat et kendine... Allah yard. olsun..

özlemcim beşiğiniz güsel olmuş güle güle kullanın....

hatırladıklarım bu kadar.... hamileyim artık idare edin....
bu arada ben de normal istiyom... ama epidural normal....
çıkanlara iyi geceler tatlı uykular....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…