canım çok şeker olmuş kızının yatağı. biz de az önce kızımın park yatağını kurduk yatak odasına. oda iyice küçüldü ama idare edicez bi süre böyle. kızımın odasının da artık herşeyi tamam ama resimleri koymaya üşeniyorum
selinay ben senden de umutluyum ha gayret canım
kızlar cuma doktordaydım ya bebeğim baş aşağı ama yüzü önüne dönük yani yüzü arka tarafa bakması gerekirken ön tarafa bakıyor
doktorum bu şekilde normal doğumun çok zor olacağını söyledi
sezeryan olurmuş böyle olursa
ilk başlarda zaten bebği çok zor görüyorduk rahmimin duruşu tersmiş hep öyle diyordu
şimdide o yüzden normal doğum olmayabilirmiş(
benim çok kötü ağrım tuttu yine tuvalete gidemedimoff çıkıom ben kızlar yaaa.
kabızmı oldun çiçek şimdide............................
şenay sana bi öneri canım iç çamaşırımda lekelenme oldu de bak nasıl yarın doğurtuyo doktor seni heheh...................................
Şenaycııımm Allah yardımcın olsun bitanem herşey yolunda gitsin yarın hayatının en güzel günlerinden biri olsun inşallah canım benim.
çokkkk güzel ya prenses yatağı.
İçinde mışıl mışıl uyusun tatlı bebişin inşallah.
Özlem beşik çok güzel olmuş.Güzel güzel uyuyup, gülücükler saçar inşallah beşiğnde kızın.
cnm güle güle kullanın çok güzel süslü püslü
senin şimdi kesin kız dimi
öziiiiiiiiiiiiiii beşik çok şekeeeeeeeeeeeer
canım çok şeker olmuş kızının yatağı. biz de az önce kızımın park yatağını kurduk yatak odasına. oda iyice küçüldü ama idare edicez bi süre böyle. kızımın odasının da artık herşeyi tamam ama resimleri koymaya üşeniyorum
Şenaycııımm Allah yardımcın olsun bitanem herşey yolunda gitsin yarın hayatının en güzel günlerinden biri olsun inşallah canım benim.
he bende ümitliyim valla heheh..............................benanber,selinay,aliye ha gayret kim doğuracak önce bakalım.............................
hayırlısı nasılsa öle olsun canım.....................................
kabızmı oldun çiçek şimdide............................
şenay sana bi öneri canım iç çamaşırımda lekelenme oldu de bak nasıl yarın doğurtuyo doktor seni heheh...................................
yemez onu oooo dr bakar ultrasonla bişey yok iyisin der rezil olurum
öslemcim çok güselmiş bebişinin beşiği
güle güle kullansın uyusunda büyüsün içinde meleğin
oooooyyyyyyyyy ter bastı beni heeeee sabah bi duş daha almam gerekicek gecede böyle geçsinde
sağol bitanemmmmmma.s.Kızlar ben çıkıyorum.Hepinize güzel bir uyku diliyorum.Özellikle de sana Şenaycım.Yarın sağıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini.Dualarımız seninle.Heyecanla aberlerini bekliyor olacağız.
belli olmaz benanber o iş canım birden geliyomuş bu sancı .............................
kıs şenay nişanı ultrasonda göremiyo bacım alttan muayene etmesi gerekiy sana cesaret edemez heheh.....................
öslem bende bayıldım beşiğine canım güle güle kullanın..............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?