2009 Nisan Anneleri buraya

şenay duyguların nasıl yaa
neler hisssediyosun
sultan bi garip hissediyorum heyecan var ama daha çok kurbanlık psikolojisi var

teşekkür ederim bitanemmmmmmma.s.

sabaha kadar burda olmak istiyorum ama evde kıyamet kopuyo yeter artık yatıcaksın diye hepinizi öpüyorum mutlaka haber vericem aklımda dualarımdasınız mucccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkksss

şenaycım allah yardımcın olsun sağlıkla kucakla bebişlerini

şenaycım allah yardımcın olsun sağlıkla kucakla bebişlerini

ii geceler canım yatman lazım tabi sabaha enerji dolu olmalısın.
bugün topic bana emanet bakarım ben tükana sen merak etme
sen de bizim dualarımızdasın hayırlı haberlerini bekliyoz

şenay ALLAh kurtaarsın cnm
dularımız seninle
hayırlı haberlerini bekliyoruz
çok öpüyorum seni cnm
yatta uyuyabilceğini hiç sanmıyorum dua et bol bol

sabaha kadar burda olmak istiyorum ama evde kıyamet kopuyo yeter artık yatıcaksın diye hepinizi öpüyorum mutlaka haber vericem aklımda dualarımdasınız mucccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkksss

Allah a emanet ol canımm... Yarın dualarımız seninle...

sağol bitanemmmmmma.s.

harbi görünmüyomu
ama adam benim ne kadar pimpirik olduğumu biliyo öyle bişey olduysa neden aramadın der

ay boşver o zaman bacım hayırlsı ne zamansa o zaman olsun,hadi öpüyoruz seni kendine çok iyi bak inşallah çok kolay bi şekilde alırsın bebişlerini kucağına.........................................

kıslar konserve mısır zararlı mıdır... ay bu gün aldım pilava koyayım diye ööle kaşık kaşık yiyesim geldi... ne diyosunuz?

şenaycım haklılar hadı gıt güzel güzel uyumaya bak lütfen,dualarımız senınle ve doğum yapacak arkadaşlarımızla tatlı rüyalar görün ınşallah,güzel haberlerle dön,bebeklerıde ne zaman kucağına alırsan al bızım yerımızede kokla annesı,kocaman öpüldün canım,bır süre görüşemeyız ben şımdıden yol arkadaşlığına çooook teşekkür ederım

çok sık yemede arada bende alıyom ya ............................................................

gedacım bır zararı olmaz ama tazesı benı cırcır yapıyor çok fazla olmamak kaydıyla ye ıstersen nefsın körelsın enazından

yaa
ne bu yaaa ayrılık sahneler vedalaşmalar üzülüyorum ama :a015:
buraya kadarmıydı üühühühühhühühü

kıslar konserve mısır zararlı mıdır... ay bu gün aldım pilava koyayım diye ööle kaşık kaşık yiyesim geldi... ne diyosunuz?

canım ben de çok seviyorum konserve mısırları. konserve sonuçta bi faydası yoktur ama zararı var mıdır bilmem.
iki üç kez ben de yedim öle kaşık kaşık hamilelikte. o kadarcıktan bişi olmaz heralde diyorum

napam aliye ya millet sürekli arıyo doğuramadınmı daha diye psikolojim bozuldu valla ya bir an önce hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artık.............................................

ya vaktı zamanı gelınce bebışlerı bağlasak durmaz şekerler,banada koca dr.ne dedı yazdım ya normalde nısan 20 yı bulur ama enazından 10 una kadar tutmalıymışım len nasıl tutacam allahım yarabbım kendı ınanmıyorkı benı ınandırsın

napam aliye ya millet sürekli arıyo doğuramadınmı daha diye psikolojim bozuldu valla ya bir an önce hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artık.............................................

aaynen canım herkes beni bekliyo.bi de normal doğurabilcemmi diye merak ediyolar.
Allah biliyo artık bakalım ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…