sultan bi garip hissediyorum heyecan var ama daha çok kurbanlık psikolojisi varşenay duyguların nasıl yaa
neler hisssediyosun
selam kıslar...
şenay Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız..
çiçeeeekkk dikkat et kendine... Allah yard. olsun..
özlemcim beşiğiniz güsel olmuş güle güle kullanın....
hatırladıklarım bu kadar.... hamileyim artık idare edin....
bu arada ben de normal istiyom... ama epidural normal....
çıkanlara iyi geceler tatlı uykular....
sabaha kadar burda olmak istiyorum ama evde kıyamet kopuyo yeter artık yatıcaksın diye hepinizi öpüyorum mutlaka haber vericem aklımda dualarımdasınız mucccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkksss
sağol bitanemmmmmma.s.
harbi görünmüyomu
ama adam benim ne kadar pimpirik olduğumu biliyo öyle bişey olduysa neden aramadın der
sabaha kadar burda olmak istiyorum ama evde kıyamet kopuyo yeter artık yatıcaksın diye hepinizi öpüyorum mutlaka haber vericem aklımda dualarımdasınız mucccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkksss
he bende ümitliyim valla heheh..............................benanber,selinay,aliye ha gayret kim doğuracak önce bakalım.............................
hayırlısı nasılsa öle olsun canım.....................................
benim çok kötü ağrım tuttu yine tuvalete gidemedimoff çıkıom ben kızlar yaaa.
kabızmı oldun çiçek şimdide............................
şenay sana bi öneri canım iç çamaşırımda lekelenme oldu de bak nasıl yarın doğurtuyo doktor seni heheh...................................
az değilsin selinay heee.
bence de artık 39. haftanın hakkını verip birimizin doğurması lazım.
kıslar konserve mısır zararlı mıdır... ay bu gün aldım pilava koyayım diye ööle kaşık kaşık yiyesim geldi... ne diyosunuz?
napam aliye ya millet sürekli arıyo doğuramadınmı daha diye psikolojim bozuldu valla ya bir an önce hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artık.............................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?