2009 Nisan Anneleri buraya

ya çok yemek çok zararlı şişçek vücudmuz tuzdan fazla tuz bebeğin suyunu etkliyor ve doğumu tetikliyormuş haberin olsun

valla oslem ben bugün sana uydum cnm
ama çok yeme yaa
hemen bol bol su iç
iremcim kaçıncı haftadasın nasıl ağrıların

bursasu ben de bitirdim en sonunda battaniyeyi:) aslında annem örmüştü ama eni azdı (seninkinden fazla yapmama rağmen) ben biras daha ek yaptım.. kenarlarını tığladım.. iki tane de arma aldım onları da dikince resmini koyarım... konuya balıklama daldım ama.... heyecanlandım:):):)

aynı ağrılar bende akşamüstü vardı... özellikle aşağı tarafım.... artık iyice yaklaştık... ayyy 38deyim ben....

cnm hadi gözün aydın diyeyim
resmini koy bakalım

merhaba kızlar ....cok gec oldu ama bir selam vereyim dedim....bugun biraz rahatsızdım evde de temizlik vardı iremedim...acayip başım ağrıyor ve kasıklarımda da ağrı oldu...valla kendimi hiç böle hissetmemiştim baya bir korktum...şimdi Elhamdüllah şimdi daha iyiyim...

Siz neler yaptınız ..bi gelişme varmı bi bakayım gecmişe..

benım lkı bırkaç adımım ezıyet gıbı ama normal artık ya,gece dönmek değıl dönmeye çalışmak çok zor,ve sızı şeklınde ağrılarım var benımde

ağrılar artık normal iremcim. ben de 39 dayım ağrılarım oluyor alt tarafta belimde karnımda. ama düzenli değil. gece kalkınca ilk ayakta durmakta ben de çok zorlanıyorum. yürüyüşüm hiç normal değil. oluyo heralde sonlarda böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…