2009 Nisan Anneleri buraya

tüh senayı kacırmışım...olsun dualarım onunla yarın inşallah kuzularını sağ salim kucağına alır...

sultan sen de etoprak ın mail adresi var mı? bende eksik de... ya da olan biri özelime yazabilir mi...

kızlar bu baş ağrısı beni cıldırtıyor....ya bi anlamı yktur dimi ..ne bileyim stres ya da uykusuzluk gibi bir nedendir inşallah..valla korkmaya başladım ...ne yapsam kar etmiyor..

herkese iyi gecelerrrrr... ben de çıkıyom... yarın da dr gidecem.... artık akaşama uğrarım.. Allah a emanet olun kıslar...

:asigim::asigim::asigim:Eveeeeeeeeet
Az sonra hastaneye gitmek için çıkıcaz çıkmadan önce en şeker topiğin en şeker annelerine bir şeyler yazmak istedim .
Biliyosunuz yatağa bağlı beter bi hamilelik geçirdim ve şayet dünyanın en muhteşem mucizelerini içlerinde taşıyan sizler olmasaydınız bu gebeliğin büyük bi kısmını psikoloğlarla geçirirdim heralde yattığım yerden dışarıyla bağım oldunuz öyle güzel bi ay seçmişki sıpalarım bu ayın bütün anneleri candan sıcak yufka yürekli eğlenceli neşeli galiba benim sıpaların en iyi yaptığı iki şey oldu bu güne kadar biri inatla içimde kalmak diğeri annelerine anneleri gibi olan gebeş arkadaşlar bulmak
Veda yazısı gibi oldu ama veda etmiyorum sıpaları kulaklarından tutup getirene kadar kısa bi ara veriyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız sizi ve içinizdeki mucizeleri öpüyorum
Dualarınızı bizden esirgemeyina.s.:1hug::asigim:

günaydın......................................

şenayım kız allahım sizi korusun dualarımız seninle.................

geçmişi okuyup gelıyorum.........

günaydın kızlar
bu sabah bende erkenciyim çünkü heyecanlıyım
bütün gece rüyamda çiçekle uğraştım valla bide şenayla
çiçek gelene kadar içim rahat etmicek dün gece doğurdumu ne yaptı acaba

canım benim yaaaa....
kimbilir ne kadar heyecanlısındır şuan ....

bugün aklımız hep sende olacak,, hayırlısı ile çıkar şu yaramazları da gel yeniden aramıza,,,

tüm dualarımız sizinle bitanem ...
bol şanş...............

canım günaydın;
çiçeğin kontrolü saat kaçtaydı...

çiçeği dilekle aynı anda beklerken; şenayla aynı anda doğurmasın...

senağlamasenağlamasenağlama
:a015::a015::asigim::asigim:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:1hug::1hug:
a.s.
duygularımı en iyi ifade eden smileyler.........

yormadım pek kendimi ama hafta sonu doguruyorum sandım............
maşallahhhhhhhhhhhhh bebeginee

KIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
oy maşallah elif senayaaa
maşallah kız ben 38. haftada o kadardı senınki tombik olacak
ben kalkım süt ısıtım ,,sonrada yatım bariii

malüm yarın iş var...

iş giderken yollarda doğuracam bu gidişle......
sen mi benmi dogurcam ehehehe

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh nasılda gülümsüooooooo
dikkat et proteın tüket

sıkma canını ultrasonlarda bazen yanılıyorrrrr

benım pilimde bitti 39. haftayız artık oglumlaaa
artık pes ettim hiç bişey yapamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gecmiş olsun canım saglıkla kavuşucaksı bebeklerıneeeeeeeeeeÇok üzgünüm çoook

ismiyle bir yaşasın:CüvCüv:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…