:asigim::asigim::asigim:Eveeeeeeeeet
Az sonra hastaneye gitmek için çıkıcaz çıkmadan önce en şeker topiğin en şeker annelerine bir şeyler yazmak istedim .
Biliyosunuz yatağa bağlı beter bi hamilelik geçirdim ve şayet dünyanın en muhteşem mucizelerini içlerinde taşıyan sizler olmasaydınız bu gebeliğin büyük bi kısmını psikoloğlarla geçirirdim heralde yattığım yerden dışarıyla bağım oldunuz öyle güzel bi ay seçmişki sıpalarım bu ayın bütün anneleri candan sıcak yufka yürekli eğlenceli neşeli galiba benim sıpaların en iyi yaptığı iki şey oldu bu güne kadar biri inatla içimde kalmak diğeri annelerine anneleri gibi olan gebeş arkadaşlar bulmak
Veda yazısı gibi oldu ama veda etmiyorum sıpaları kulaklarından tutup getirene kadar kısa bi ara veriyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız sizi ve içinizdeki mucizeleri öpüyorum
Dualarınızı bizden esirgemeyina.s.:1hug::asigim:
günaydın kızlar
bu sabah bende erkenciyim çünkü heyecanlıyım
bütün gece rüyamda çiçekle uğraştım valla bide şenayla
çiçek gelene kadar içim rahat etmicek dün gece doğurdumu ne yaptı acaba
:asigim::asigim::asigim:Eveeeeeeeeet
Az sonra hastaneye gitmek için çıkıcaz çıkmadan önce en şeker topiğin en şeker annelerine bir şeyler yazmak istedim .
Biliyosunuz yatağa bağlı beter bi hamilelik geçirdim ve şayet dünyanın en muhteşem mucizelerini içlerinde taşıyan sizler olmasaydınız bu gebeliğin büyük bi kısmını psikoloğlarla geçirirdim heralde yattığım yerden dışarıyla bağım oldunuz öyle güzel bi ay seçmişki sıpalarım bu ayın bütün anneleri candan sıcak yufka yürekli eğlenceli neşeli galiba benim sıpaların en iyi yaptığı iki şey oldu bu güne kadar biri inatla içimde kalmak diğeri annelerine anneleri gibi olan gebeş arkadaşlar bulmak
Veda yazısı gibi oldu ama veda etmiyorum sıpaları kulaklarından tutup getirene kadar kısa bi ara veriyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız sizi ve içinizdeki mucizeleri öpüyorum
Dualarınızı bizden esirgemeyina.s.:1hug::asigim:
yormadım pek kendimi ama hafta sonu doguruyorum sandım............Şenaycım HOŞGELDİİİİNNNN....İşallah bidaha gitmezsin!:teytey:
Rumelili, lana, didem bebekleriniz hayırlı olsun. Sağlıklı uzun ömürler dilerim...Çok şekerler, insan resimlere bakınca inanamıyo, acaba diyo benim içimdeki canavarda böylemi? Hala hayal gibi herşey...:asigim:
Urla bak çok yorma kendini sakın temizlik falanda yapma. Ben sabah bi banyoyu temizledim, çamaşır koydum makinaya fenalık geçirdim sonra.
Akşamada kayınvalidem geicek, yemek istedim bu akşamda yırttık yani. Yarın da kısmet doğurmazsam annemlere gideriz. Aklımda ananemde belki onuda görürüm aradan..
Çiçek yok ya sayfalar fazla ilerlemiyo, bu vesileyle geçmişi biraz okuyabldimdelikafadulden
maşallahhhhhhhhhhhhh bebegineeben geldim kıslar doktordan
bebiş 2500 olmuş boyu da 45 cm
suyu filan ii dedi bundan sonra hareketlerine çok dikkat et dedi.
kanım yine biraz düşüktü senin kan grubundan tanıdığınız biri varsa doğumda nolur nolmaz bulunursa ii olur dedi
şu meşhur nst ye ben de bağlandım sonunda benim de elime bişi vermediler basmam için. sadece belime bişi bağladı sola doğru yatırdı 20 dk filan bağlı kaldım. kociş vardı yanımda muhabbet ettik.yoksa öle yatmak çok sıkıcı.
oy maşallah elif senayaaaKIZLARRR neşelenin hayırlı haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmm tuğçe bana mesaj atmış doğum yapmış sezeryanla 37+1 elif sena 3 kilo doğmuş maşallah kuzumuzaaaaaaaaaa
maşallah kız ben 38. haftada o kadardı senınki tombik olacakkızlar bu arada benim bebiş 3066 gram olmuş maşallah
yanlız 200 gram eksik olabilr yanlış hesaplama sonucu dedi
boyuda baya uzun dedi maşallah oğluşuma ama sıpacaığım yüzünü giç göstermedi,doktor teysesi onu video çekti kalp atışlarını ve elini göğsüne koymuş parmaklar kibrit çöpü gibi
sen mi benmi dogurcam eheheheben kalkım süt ısıtım ,,sonrada yatım bariii
malüm yarın iş var...
iş giderken yollarda doğuracam bu gidişle......
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh nasılda gülümsüoooooooişte teyzelerim benim büyüme maceramm
burda 12+4 günlüğüm başım hala üçgen çok küçüğüm:ecrin_bebek:
bu resmimde 18+2 daha çok zayıfımmm
burdada 20+3 günlük olmuşum suratıma bakın gülüyor muyum nelülülülülülü
22+2 mışıl mışıl uyuyorum annemin karnında nede olsa yerim geniş öyle rahatki...
24+3 yavaş yavaş kilo almaya başladım burnum minnacık :ecrin_bebek:
26+2 günlük oldum büyüdüm burnumda çıktı hokkacık çok yakışıklıyım dimi teyzelerimm
bu haftadan sonra öyle büyüdümki yüzümü hiç göstermedim hep sakladım
artık devamını doğunca görürsünüz
bana maşallah demeyi unutmayın olurmua.s.
dikkat et proteın tüketgünaydın kızlar .. ayy neler olmuşş. accık geçmişi okudum tuğçe de doğum yapmış allah analı babalı büyütsün. galetacım inşallah güzel haberlerini alıcaz.
kızlar ben çarşamba günü gittim kontrole bebeğim 35. haftadayken 2200 gram çıktı protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi doktor. kilosunu düşük buldu. et yumurta türü yiyorum. inşallah kilosu yükselir. ve erken doğum olmazki son haftaya kadar iyice toparlasın. bunun haricinde bi problemimiz yok. yanlız sizde de varemı bilmiyorum ama geceleri beni uyandıracak kadar sancım oluyor. doktor 2 hafta daha sabret dedi sanki benim elimde 38 den önce ciğer gelişimi az olduğu için küvez gerekli oluormuş. neyse canlarım bundan sonra sık sık yanınızdayım. hepinizi öpüyorum.
bu arada bursasu canım bebişin çok tatlı resmen siması belli.. az kaldı kucağımıza alıcaz yavrularımızı hayırlısıyla inşallah..
sıkma canını ultrasonlarda bazen yanılıyorrrrrmerhaba kızlar bende ateş alır gibi bi görünüp bi kayboluyorum ama kardeşim ameliyat oldu aşağı inince giremiyorum siteye.sıra bana gelir işallah en yakın zamanda.
canımda sıkkın dünden beri,dün dr a gittim her cuma olduğu gibi ama bi seferde güzel bişey duysamya şu dr lardan offf offf
tansiyonum 15-10 olupta düşmeyince şimdide tansiyon ilacına başladık,sabahtan akşama kadar ilaç içiyom fenalık geldi..
kendimden nefret ediyorum artık bi beceripte adam gibi hamileleik geçiremedim.hep sorunlu geçti bebeğide büyütmek zor oluyo tabi
1 haftadır neredeyse hiç kilo almamış bebek,artık 1 haftada bekleme gel dedi dr suyu azalmış tabi tansiyon fırladıya..
zavallı bebişim azıcık suyun içinde eciş bücüş kalmış çok sinirlerim bozuldu dün.
Allah ım bi an önce doğsada sağlıkla bana ne oluyosa olsun artık...
benım pilimde bitti 39. haftayız artık oglumlaaaSabır diliyorum herkese öncelikle:)) Dayanın az kaldı, özelikle Şanaycım sen tez zamanda sağlıkla kurtulursun işallah.
Benim bugün biraz belim ağrıyo, dün yoruldum sanırım. Hava süper istabulda, kocişi bekliyorum ananeme gidicez. Gece hafifce sancım oldu ama alıştım artık. Diyorum ben doğum sancısı gelince de amaann boşver dicem pıt diye çıkcak benim bebek:)))
Artık pilim bitti sürekli elimden bişiler düşüyo, yemeyi ocakta unutuyorum, hafızamda durdu sanki saçma saçma işler yapıyorum çok sinirim bozuluyo beceriksiz insanlar gibi, çorabımı bile giyemiyorum. Bu son ay geride kalan 8 aya bedelmiş esas hamilelik son ayda oluyomuş sanırım-tatlicadiarzu-
gecmiş olsun canım saglıkla kavuşucaksı bebeklerıneeeeeeeeeeÇok üzgünüm çoookselam kızlar uzun bır aradan sonra tekrar geldım belkı bursasu anlatmıştır
gecen haftalarda 5 gun yattım hastenede sancım vardı saha sonra onu anlattık taburcu oldum ama uzerınden 1 hafta gecmeden tekrar hastanedeyım
perşembe gunu kontrole gıttıgımde nst ye bagladılar ogluşumun kalp atışları duşmeye başladı 150 den 40 lara duştu dırek sezeryana alıyorlardı bebegın bırını kaybetme ıhtımnalım oldu
ama Allahıma şukurler olsun oglusumun annesını cok uzmeden kalp atışlarını duzenledı
doktor her ıhtımale karsı hastaneye yatırdı tekrar kalp rıtımlerınde düşme olursa acıl alıncaklar kuzularım
her saat kalplerı dınlenıyor gunde 3 kezde nstye baglanıyorum
doktor dogum ıcın 15 nısan vermıştı ama bu gıdışle nısan 10 gıbı alıncak en ıyı ıhtımal tabu
daha erken gelme ıhtımallerıde yuksek suankı duamız 35 artıları gorup guvoze gırmemek rabbım hayırlısını nasıp etsın
kuzularımın kıloları az malesef kız daha 2.150 ogluşda 2.300 bıraz mınık olcaklar ama saglıklı olsunlarda bana yeter
arada yıne gırmeye calışırım hastanede ınternet yavaş malesef hepınızı kocaman optum dua etmeyı unutmatın bıze
ismiyle bir yaşasın:CüvCüv:ya kızlar benim şu profilimdeki bilgiler nereye gittiki..zaten takvimide geçen gün sildim yanlışlıkla yapamıom da.-tatlicadiarzu-.ama aprille aynı günlerimiz 37+3 olduk bizde...bu arada oğluşumu adı emir kaan olacak nasıl sizce..çok düşündük ve emir kaana karar verdik ..emir peygamber efendimizin(sav ) isimlerinden kaan da zaten eski türk hükümdarları..:lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkıslarr ben geldim annemle lohusa şekeri aldık bugünbi de anne adidasa girelim bakalım dedim girdik orda annesinin elinden tutmuş bi erkek çocğu suratıma bakarak anneeeeeeeeee bak ne şişko bi kadııın dedi. bende tatlım orda bebek var dedim çocuk şoka girdi ve peki ağzından mı çıkacak diye bi soru sordu. bende evet dedim napiim ama annemle koprtuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?