günaydın kızlar
bu sabah bende erkenciyim çünkü heyecanlıyım
bütün gece rüyamda çiçekle uğraştım valla bide şenayla
çiçek gelene kadar içim rahat etmicek dün gece doğurdumu ne yaptı acaba
hoşgeldin cnm geçmiş olsun
ben de diyorumki senin bu hafta sonuna kadar bebişin dayanamaz gelir
ne öyle el atmış iyice doğumu tetikleyecek
günaydın arkadaslar....cicek gecmiş olsun canım...hayırlısı içini ferah tut Allahın zniyle Can gününü bekleyecek ...
ayy çiçek benimde rahmim ters ve o yüzden bebkte ters yüzü korkuyorum valla
sen en kısa zamanda kendi doktoruna git
ya sormayın pazar günü bana da bir haller oldu...başım çatlayacak gibi ağrıyor ...benim kız resmen kasıklarımda yürüdükçe ağrı var...kendimi acayip hasta hissediyom falan...Allahın dedim bugun doğuracam herhalde...Elahmdüllah bir şey olmadı ama günler iyice yaklştı...ve ben gerçekten tırssssssssssssssssssssssssssıyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooommmmmmmmmmmmdelikafadulden
bu rahim tersliği olayı ne kızlar...
günaydın kızlar
geçmiş olsun çiçekbebişin kaç haftalık oldu
bursasu bebişinede maşallah çok tatlı resimleri nazarlardan korusun rabbim
canım geçmiş olsun... biraz daha sabır.. 38 hafta yap şu Can Beyikızlar günaydın dün gece hastaneye gittik nstde bişey çıkmadı sonra rahim ağzında açılma olabilir mi acaba die dr elini soktu çook canım yandı resmen bebeğin kafasını elledi orda. açılma yokmuş ama bebek rahimağzına öyle bi dayanmışki o ağrıları o yüzden çekiomuşum. bu bebek fazla durmaz dedi. kendi doktorumla görüşücem yarın gidip.
karı temizlik yapmaktan eve internet alamıyor...urla sen bugun izne cıkacakmısın? evde internet var mıydı sen de ?
bende onu soracaktım.. senin rahim ters değilmi diye..sorma yaa bağırdım resmen yuh yaaaa acaip acıdı bi de ben rahmin ter olduunu söölemmiştim rahimağzı çok geride ondan bu kdr zorlandı dedi e dedim ağzına sı....
benimde sanki kasıklarımda . .oturunca katlanıyormuş gibi hissediyorum.ya sormayın pazar günü bana da bir haller oldu...başım çatlayacak gibi ağrıyor ...benim kız resmen kasıklarımda yürüdükçe ağrı var...kendimi acayip hasta hissediyom falan...Allahın dedim bugun doğuracam herhalde...Elahmdüllah bir şey olmadı ama günler iyice yaklştı...ve ben gerçekten tırssssssssssssssssssssssssssıyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooommmmmmmmmmmmdelikafadulden
aminnnnnnnnnnnnnnnnnanladıım kadarıyla rahim ters olunca rahim ağzı daha bi geride oluo ay Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bize inşalalh. sen nasıl doğuma karar verdin?
ne 2 günü şeker -- 10 gün daha beklet şu veleti..neyse iki gün daha bekleyelim de bari hakıyla nisan annesi olalım şakkıdı
günaydın kızlar
geçmiş olsun çiçekbebişin kaç haftalık oldu
bursasu bebişinede maşallah çok tatlı resimleri nazarlardan korusun rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?