2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar günaydın dün gece hastaneye gittik nstde bişey çıkmadı sonra rahim ağzında açılma olabilir mi acaba die dr elini soktu çook canım yandı resmen bebeğin kafasını elledi orda. açılma yokmuş ama bebek rahimağzına öyle bi dayanmışki o ağrıları o yüzden çekiomuşum. bu bebek fazla durmaz dedi. kendi doktorumla görüşücem yarın gidip.

hoşgeldin cnm geçmiş olsun
ben de diyorumki senin bu hafta sonuna kadar bebişin dayanamaz gelir
ne öyle el atmış iyice doğumu tetikleyecek

günaydın arkadaslar....cicek gecmiş olsun canım...hayırlısı içini ferah tut Allahın zniyle Can gününü bekleyecek ...

hoşgeldin cnm geçmiş olsun
ben de diyorumki senin bu hafta sonuna kadar bebişin dayanamaz gelir
ne öyle el atmış iyice doğumu tetikleyecek

sorma yaa bağırdım resmen yuh yaaaa acaip acıdı bi de ben rahmin ter olduunu söölemmiştim rahimağzı çok geride ondan bu kdr zorlandı dedi e dedim ağzına sı....

ayy çiçek benimde rahmim ters ve o yüzden bebkte ters yüzü korkuyorum valla
sen en kısa zamanda kendi doktoruna git

ya sormayın pazar günü bana da bir haller oldu...başım çatlayacak gibi ağrıyor ...benim kız resmen kasıklarımda yürüdükçe ağrı var...kendimi acayip hasta hissediyom falan...Allahın dedim bugun doğuracam herhalde...Elahmdüllah bir şey olmadı ama günler iyice yaklştı...ve ben gerçekten tırssssssssssssssssssssssssssıyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooommmmmmmmmmmmdelikafadulden

eyyvahh işte bende ööleyim dr dün gece dediki bu rahim ağzına fena dayanmış bebeğin kafası ondan şiddetli ağrı hissediosunuz ve fazla duracağada benzemio dedi. seninde aynı olabilir

işin doğrusu cicek ben de hissediyorum benim kız bu haftayı anca bitirir..harketleri bile değişti...sanki daha bilincli vuruyor dışarı cıkmaya calısıyor canı sıkıldı falan diyorum ama dün resmen karnımı yırtıp cıkacaktı dışarı...

Bi de benim akıllı dr. da perşembeye catı muayenesi yapacakmış...yahu hem %60 sezeryan olursun bebek iri falan diyip ne diye elliyorsun illa... idealist ya ben herşeyi yaptım desin diye...

günaydın kızlar ben geldim 2 gündür neler oldu kimbilir ben bi okumaya başlayayım akşama ancak görüşürüz herhalde :)))

günaydın kızlar
geçmiş olsun çiçek bebişin kaç haftalık oldu
bursasu bebişinede maşallah çok tatlı resimleri nazarlardan korusun rabbim

canım geçmiş olsun... biraz daha sabır.. 38 hafta yap şu Can Beyi

urla sen bugun izne cıkacakmısın? evde internet var mıydı sen de ?
karı temizlik yapmaktan eve internet alamıyor...
kız bu karı yoksa temizliğe mi gidiyor..
hergün bu kadar da ev temizlenmezki ....

sorma yaa bağırdım resmen yuh yaaaa acaip acıdı bi de ben rahmin ter olduunu söölemmiştim rahimağzı çok geride ondan bu kdr zorlandı dedi e dedim ağzına sı....
bende onu soracaktım.. senin rahim ters değilmi diye..
dr. elini sokup çevirdimi yoksa...

benimde sanki kasıklarımda . .oturunca katlanıyormuş gibi hissediyorum.
anladıım kadarıyla rahim ters olunca rahim ağzı daha bi geride oluo ay Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bize inşalalh. sen nasıl doğuma karar verdin?
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

neyse iki gün daha bekleyelim de bari hakıyla nisan annesi olalım şakkıdı
ne 2 günü şeker -- 10 gün daha beklet şu veleti..
38 haftadan önce doğurmak yasak ...

günaydın kızlar
geçmiş olsun çiçek bebişin kaç haftalık oldu
bursasu bebişinede maşallah çok tatlı resimleri nazarlardan korusun rabbim

37+3 diye hatırlıyorum ziilli karıyı .

of ya gecmişi okuyuodum 2963 sayfada net kopu alıntılarımda gıttı................ offfffffffffffffffffff

günaydin nisan annişleri...
geçmiş olsun çiçekk allah sağ salim kurtarsın hepimizi canımız çok yanmadann...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…