2009 Nisan Anneleri buraya

of ya gecmişi okuyuodum 2963 sayfada net kopu alıntılarımda gıttı................ offfffffffffffffffffff

alıntı yapma şekerim.. .
gel katıl aramıza...
zaten son günün ...
geçmişi okuyup ne yapcan ...

allaha şükür bir yaramazlık yok..
olağan şeyler yaniii...

bursasu evet bugun son gün.....
ama öylesine geldim........
agdacıya gşidecegımmmmmmm bu gün. yarında doktora kontrole alttanda muatyene edecek tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hee şirvan temızlıge gıdıom sorma kendi evımi yapıom anca artık ama pilim bıttı ben bişey yapmadım hafta sonu....................

eltim ve görümcem yaptı.....

şirvan ben o heyecanla dr a rahim ter falan demedim o da elini soktu inek. çatı muayenesi yaptırmamaış olanlara Allah yardım etsin bu ne yaa diosun ciddi ciddi acıo. ama benden size tavsiye kendinizi kasmayın ben öyle bi kasmışım ki dr dediki kendinizi kasmasanız bu kdr acımaz bi rahat olun bakamıorum bööle olunca dedi. ben bi rahat durmaya çalıştım yine acıdı ama hemen baktı bitirdi. kasmayın sakın kendinizi

Son düzenleme:
yolun sonuna geldik.........

39.haftayızz
ben diyorum doktor sezeryan diyecek ve cuma günü yada pazartesi gel diyecek gibi gelıyor ben size yarın haber verırım....

eltımden falan girerım nette

yan,i yapma zaten artık nasıl temizlik yapıcaksın bırak yapsın köleler:)

anladıım kadarıyla rahim ters olunca rahim ağzı daha bi geride oluo ay Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bize inşalalh. sen nasıl doğuma karar verdin?

ya aslında ben normal istiyorum ama doktor bu şartlardaa olmaz diyor
yani bebeğin yüzü şu an dışarı dönük içeri doğru bakması gerekiyormuş normal doğum olması için
ama bekliycez yüzünü döndürmezse sezeryan mış
sende sezeryan istiyosun dimi neden

ne bilim baştan beri korkuttu beni adam o yüzden sezeryana karar verdik ayın 8 ine. ama bu velet o saate kdr beklemezse normal doğururum gidip. hayırlısı bakalım

kasma demesi kolay..
Biz zaten alışığız.. Hergün oraya el sokturtuyoruz ya.....

ne bilim baştan beri korkuttu beni adam o yüzden sezeryana karar verdik ayın 8 ine. Ama bu velet o saate kdr beklemezse normal doğururum gidip. Hayırlısı bakalım

dün akşamki zorlamadan dolayı
lekelenmem olabilir , telaşa girme hemen ...

ee çiçek senin takvimde 9 gün kalmış gibi görünüyor
e bebişi son günmü alacak sezeryan olursa bu adaamdelikafadulden
bence bebek beklemezse sezeryan isteme sancın falan gelirse git normal doğur valla
eğer şimdi sezeryan olursan bi daha normal doğum yaşaama şansın yok

günaydın kıslar....
çiçek geçmiş olsun...
ayyy kızlar benim de karın bölgemde bi ağrı var... mide mi yoksa gaz sancısı falan mı anlayamıyorum... ama 2 saattir geçmedi..... ara ara da aşağı tarafım kesiyolarmış gibi acıyo... bi de midem bulanıyo gibi.. yoksa doğurcam mı ben?

bu arada kızlar benim yavrunun beşiği bugun gelecek nasipse aslında haftaya gelecekti.."hatta hanfendi cok gec kalmışsınız cok doluyuz anca haftaya pzt. falan" diyorardı.. yani doğrusam yoktu yavrunun beşiği ama akşam aradılar yarın getiriyoruz dediler ben de akşam hastaydım ya "Aha bu bir işaret ben bu hafta doüuracam diye " delikafadulden:bbo: düşündüm

kızlar sözüm ona senay doğuracak ama heğimzi bir doğum psikolojisi sarmış farkında mısınız?

Son düzenleme:
ayy gerçekten öyle iyuksel herkes doğuma odaklandı
hepimizi bir odaya tıksınlar birbirimizi göre göre doğuralım en iyisi toptan oh ne güzel

he ya hep doğuma bi de erken erken niye söylendiği gibi 40 hftyı doldurmuyorlar, ben işten ayrılıp doğuma mı direkt girecem beklesinler ya :çok üzgünüm:

doğuracaklar ve doğurmak üzere olanlar allah hepinize yardım etsin sağlıcakla bebişleri kucaklarınıza almak nasip etsin....

cicek sen kendi dr. için neden yarını bekliyon...bugun gorseydin keske

aslında bugün gitsem iyi olur ama halim yok hiç

zaten ööle yapmayı düşünüorum ki inşallah öyle olur zaten:)

amanin noluo bizlere bööle yaa aradın mı doktorunu

ayy gerçekten öyle iyuksel herkes doğuma odaklandı
hepimizi bir odaya tıksınlar birbirimizi göre göre doğuralım en iyisi toptan oh ne güzel

ohh patır patır

selinay sen ne zaman doktora gideceksin .........

ben yarın..............

içimde bi heyecn bi sters varki sormayın...............

cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk az kaldı yaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…