of ya gecmişi okuyuodum 2963 sayfada net kopu alıntılarımda gıttı................ offfffffffffffffffffff
bursasu evet bugun son gün.....
ama öylesine geldim........
agdacıya gşidecegımmmmmmm bu gün. yarında doktora kontrole alttanda muatyene edecek tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hee şirvan temızlıge gıdıom sorma kendi evımi yapıom anca artık ama pilim bıttı ben bişey yapmadım hafta sonu....................
eltim ve görümcem yaptı.....
anladıım kadarıyla rahim ters olunca rahim ağzı daha bi geride oluo ay Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bize inşalalh. sen nasıl doğuma karar verdin?
ya aslında ben normal istiyorum ama doktor bu şartlardaa olmaz diyor
yani bebeğin yüzü şu an dışarı dönük içeri doğru bakması gerekiyormuş normal doğum olması için
ama bekliycez yüzünü döndürmezse sezeryan mış
sende sezeryan istiyosun dimi neden
şirvan ben o heyecanla dr a rahim ter falan demedim o da elini soktu inek. çatı muayenesi yaptırmamaış olanlara allah yardım etsin bu ne yaa diosun ciddi ciddi acıo. Ama benden size tavsiye kendinizi kasmayın ben öyle bi kasmışım ki dr dediki kendinizi kasmasanız bu kdr acımaz bi rahat olun bakamıorum bööle olunca dedi. Ben bi rahat durmaya çalıştım yine acıdı ama hemen baktı bitirdi. Kasmayın sakın kendinizi
ne bilim baştan beri korkuttu beni adam o yüzden sezeryana karar verdik ayın 8 ine. Ama bu velet o saate kdr beklemezse normal doğururum gidip. Hayırlısı bakalım
cicek sen kendi dr. için neden yarını bekliyon...bugun gorseydin keske
ee çiçek senin takvimde 9 gün kalmış gibi görünüyor
e bebişi son günmü alacak sezeryan olursa bu adaamdelikafadulden
bence bebek beklemezse sezeryan isteme sancın falan gelirse git normal doğur valla
eğer şimdi sezeryan olursan bi daha normal doğum yaşaama şansın yok
günaydın kıslar....
çiçek geçmiş olsun...
ayyy kızlar benim de karın bölgemde bi ağrı var... mide mi yoksa gaz sancısı falan mı anlayamıyorum... ama 2 saattir geçmedi..... ara ara da aşağı tarafım kesiyolarmış gibi acıyo... bi de midem bulanıyo gibi.. yoksa doğurcam mı ben?
ayy gerçekten öyle iyuksel herkes doğuma odaklandı
hepimizi bir odaya tıksınlar birbirimizi göre göre doğuralım en iyisi toptan oh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?