2009 Nisan Anneleri buraya

şenay ne yaptı acaba yaaa
kızlar yan yatmaktan kalçalaarımın yanları çürüdü
uyuyamıyorum artık yaaa

dualarımız seninle.Allah yardımcın olsun.inşallah herşey istediğin gibi olur.

çiçek geçmiş olsun.keşke alttan muayene yaptırmasaydın canım ya.doğumu tetikliyomuş diye biliyorum.

geçmiş olsun canım.yat dinlen.su iç.geçer ağrılar ama az kaldı ağrılarla yaşamaya alışmalıyız son haftalar artık.

canım sana da geçmiş olsun.heralde iyce doğum moduna girdik psikolojik olarak da daha çok hissediyoruz ağrıları.

canım duygusal arkadaşım benim dualarımız seninle...........................................

geçmiş olsun canım hayırlsıı ne zamansa o zaman olsun............................................

geçmiş olsun canım...................................

dün gece rüyamda kızkardeşim 36+4 doğurusun diyordu.yarın 36+4 oluyorum.rüya ama etkilendim işte.bi hafta daha dursun istiyorum ama hayırlısı ne ise o olsun.Rabbim herşeyin en iysini bilir.

doktora giden tüm arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz.ben de nihayet annemin gönlünü yaptım cumaya burda inşallah.

QUOTE=cicekcicek;5994660]39. haftada olanlar var yaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]evet bende 39. haftayım artık....

napam aliye ya millet sürekli arıyo doğuramadınmı daha diye psikolojim bozuldu valla ya bir an önce hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artık.............................................
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Valla Can bey bi gelsin ben ona yapacağımı biliorum
gecmiş olsun canım

alıntı yapma şekerim.. .
gel katıl aramıza...
zaten son günün ...
geçmişi okuyup ne yapcan ...

allaha şükür bir yaramazlık yok..
olağan şeyler yaniii...
ya içim rahat etmıyor okumayınca ama artık okuyamam tek tekkk

şenay ne yaptı acaba yaaa
kızlar yan yatmaktan kalçalaarımın yanları çürüdü
uyuyamıyorum artık yaaa

bursasuuuuuuu bende catladımmmmmm dün gördüm aynada cok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaa

offffffffffffffff

katnım agrıyoo geceleri yanlarım agrıooooooooooo

39. hafta dahada zorrrrrrrrr 36. haftadan sonra hersey zor geldi banaaa...

agdacıya gıtcem
sonra anneme gidicem

ordan bi gezmek yapıcaz kocişle bu aralar gezdik

sonra eve gidip duş alıp yatarım sabaha kontroleeeeeeeee

anneeeeeeeeeeeeeeeeee

yolun sonuna geldik.........

39.haftayızz
ben diyorum doktor sezeryan diyecek ve cuma günü yada pazartesi gel diyecek gibi gelıyor ben size yarın haber verırım....

eltımden falan girerım nette

Urla ne cuması bence sana gelmişken alalım derler. sezeryan için 38+2 yeterli.
Biz senden 1 hafta gerideyiz ona rağmen pazartesi olabilir dedi doktor yani 38+3 gün olmuş olucam ayın 6 sında.
Yoksa sende rumelili gibi suyun gelip gitmek zorunda kalırsın valla.

BUARADA GÜNAYDIN KIZLARRRR.kaydirigubbakcemile2

günaydın,,,,

güzelim sende herkesi doğurtuyon

ÇıÇEK nasıl oldun ya aklım sende kaldı gece naaptı bu kız bi acıp bakıyım dedim sonra vazgeçtim hepten heyecan yaparım ben şimdi diye.Diyorum ya Demir 'le Can dan gelecek işarete göre gitcez bizde
hastaneye heheeh

yolun sonuna geldik.........

39.haftayızz
ben diyorum doktor sezeryan diyecek ve cuma günü yada pazartesi gel diyecek gibi gelıyor ben size yarın haber verırım....

eltımden falan girerım nette

günaydın,,,,

güzelim sende herkesi doğurtuyon

Dur kız heyecan yaratayım diyorum.Bisürü hamiş var keyfini çıkaralım heyecanların delikafadulden

yarın öbürgün tek heyecanımız sıpaların gazı kakası olacak zatenkaydirigubbakcemile

hihihi napiim yaa gece acile gittik nstye bağladılar sonra acil dru açılma var mı die kontrol edicem dedi etmez olsaydı oğlumun kafasını sevdi sanırım içerden böööööööööööööö

sus be korkutma beni.....................................delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden......

çiçek arasana şenay'ı bi..................

ben ağzımı sallayıp kahvaltı edene kadar öğlen oldu yahu,haftanız güzel olsun kızlarrrrr,şenaydan yada doğum yapan dğer arkadaşlardan haber varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…