posediıon denizden haber yokmu yuhhhhhhhhhhhhhhhh yanii.. denizeeeeeeeeee
:asigim::asigim::asigim:Eveeeeeeeeet
Az sonra hastaneye gitmek için çıkıcaz çıkmadan önce en şeker topiğin en şeker annelerine bir şeyler yazmak istedim .
Biliyosunuz yatağa bağlı beter bi hamilelik geçirdim ve şayet dünyanın en muhteşem mucizelerini içlerinde taşıyan sizler olmasaydınız bu gebeliğin büyük bi kısmını psikoloğlarla geçirirdim heralde yattığım yerden dışarıyla bağım oldunuz öyle güzel bi ay seçmişki sıpalarım bu ayın bütün anneleri candan sıcak yufka yürekli eğlenceli neşeli galiba benim sıpaların en iyi yaptığı iki şey oldu bu güne kadar biri inatla içimde kalmak diğeri annelerine anneleri gibi olan gebeş arkadaşlar bulmak
Veda yazısı gibi oldu ama veda etmiyorum sıpaları kulaklarından tutup getirene kadar kısa bi ara veriyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız sizi ve içinizdeki mucizeleri öpüyorum
Dualarınızı bizden esirgemeyina.s.:1hug::asigim:
kızlar günaydın dün gece hastaneye gittik nstde bişey çıkmadı sonra rahim ağzında açılma olabilir mi acaba die dr elini soktu çook canım yandı resmen bebeğin kafasını elledi orda. açılma yokmuş ama bebek rahimağzına öyle bi dayanmışki o ağrıları o yüzden çekiomuşum. bu bebek fazla durmaz dedi. kendi doktorumla görüşücem yarın gidip.
ya sormayın pazar günü bana da bir haller oldu...başım çatlayacak gibi ağrıyor ...benim kız resmen kasıklarımda yürüdükçe ağrı var...kendimi acayip hasta hissediyom falan...Allahın dedim bugun doğuracam herhalde...Elahmdüllah bir şey olmadı ama günler iyice yaklştı...ve ben gerçekten tırssssssssssssssssssssssssssıyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooommmmmmmmmmmmdelikafadulden
günaydın kıslar....
çiçek geçmiş olsun...
ayyy kızlar benim de karın bölgemde bi ağrı var... mide mi yoksa gaz sancısı falan mı anlayamıyorum... ama 2 saattir geçmedi..... ara ara da aşağı tarafım kesiyolarmış gibi acıyo... bi de midem bulanıyo gibi.. yoksa doğurcam mı ben?
:asigim::asigim::asigim:Eveeeeeeeeet
Az sonra hastaneye gitmek için çıkıcaz çıkmadan önce en şeker topiğin en şeker annelerine bir şeyler yazmak istedim .
Biliyosunuz yatağa bağlı beter bi hamilelik geçirdim ve şayet dünyanın en muhteşem mucizelerini içlerinde taşıyan sizler olmasaydınız bu gebeliğin büyük bi kısmını psikoloğlarla geçirirdim heralde yattığım yerden dışarıyla bağım oldunuz öyle güzel bi ay seçmişki sıpalarım bu ayın bütün anneleri candan sıcak yufka yürekli eğlenceli neşeli galiba benim sıpaların en iyi yaptığı iki şey oldu bu güne kadar biri inatla içimde kalmak diğeri annelerine anneleri gibi olan gebeş arkadaşlar bulmak
Veda yazısı gibi oldu ama veda etmiyorum sıpaları kulaklarından tutup getirene kadar kısa bi ara veriyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız sizi ve içinizdeki mucizeleri öpüyorum
Dualarınızı bizden esirgemeyina.s.:1hug::asigim:
kızlar günaydın dün gece hastaneye gittik nstde bişey çıkmadı sonra rahim ağzında açılma olabilir mi acaba die dr elini soktu çook canım yandı resmen bebeğin kafasını elledi orda. açılma yokmuş ama bebek rahimağzına öyle bi dayanmışki o ağrıları o yüzden çekiomuşum. bu bebek fazla durmaz dedi. kendi doktorumla görüşücem yarın gidip.
ya sormayın pazar günü bana da bir haller oldu...başım çatlayacak gibi ağrıyor ...benim kız resmen kasıklarımda yürüdükçe ağrı var...kendimi acayip hasta hissediyom falan...Allahın dedim bugun doğuracam herhalde...Elahmdüllah bir şey olmadı ama günler iyice yaklştı...ve ben gerçekten tırssssssssssssssssssssssssssıyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooommmmmmmmmmmmdelikafadulden
bursasu evet bugun son gün.....
ama öylesine geldim........
agdacıya gşidecegımmmmmmm bu gün. yarında doktora kontrole alttanda muatyene edecek tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hee şirvan temızlıge gıdıom sorma kendi evımi yapıom anca artık ama pilim bıttı ben bişey yapmadım hafta sonu....................
eltim ve görümcem yaptı.....[/QUO
selinay sen ne zaman doktora gideceksin .........
ben yarın..............
içimde bi heyecn bi sters varki sormayın...............
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk az kaldı yaaaaaaaaaaaaaaa
kıs urla arada gir habersiz bırakma bizi bende yarın gidecem doktora........................
bu arada herkese günaydın kızlar........................................
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnapam aliye ya millet sürekli arıyo doğuramadınmı daha diye psikolojim bozuldu valla ya bir an önce hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artık.............................................
gecmiş olsun canımValla Can bey bi gelsin ben ona yapacağımı biliorum
ya içim rahat etmıyor okumayınca ama artık okuyamam tek tekkkalıntı yapma şekerim.. .
gel katıl aramıza...
zaten son günün ...
geçmişi okuyup ne yapcan ...
allaha şükür bir yaramazlık yok..
olağan şeyler yaniii...
şenay ne yaptı acaba yaaa
kızlar yan yatmaktan kalçalaarımın yanları çürüdü
uyuyamıyorum artık yaaa
dinlen cnm benim içinde uzat ayaklarını şöyle misler gibi oh.....ben biraz uzanayım belim mahvediyor beni.
yolun sonuna geldik.........
39.haftayızz
ben diyorum doktor sezeryan diyecek ve cuma günü yada pazartesi gel diyecek gibi gelıyor ben size yarın haber verırım....
eltımden falan girerım nette
urla ne cuması bence sana gelmişken alalım derler. Sezeryan için 38+2 yeterli.
Biz senden 1 hafta gerideyiz ona rağmen pazartesi olabilir dedi doktor yani 38+3 gün olmuş olucam ayın 6 sında.
Yoksa sende rumelili gibi suyun gelip gitmek zorunda kalırsın valla.
Buarada günaydın kızlarrrr.kaydirigubbakcemile2
yolun sonuna geldik.........
39.haftayızz
ben diyorum doktor sezeryan diyecek ve cuma günü yada pazartesi gel diyecek gibi gelıyor ben size yarın haber verırım....
eltımden falan girerım nette
günaydın,,,,
güzelim sende herkesi doğurtuyon
bende öyle duymuştum cnm ama bence takma kafana yazında neyse o olacak Can beyin keyfi ne zaman gelirse o zaman gelecek, nasılsa 38'e kadar geldin bunada şükür.....megulcüm gerçekten alttan muayene doğumu mu tetikliooooooooooooo
ÇİÇEK nasıl oldun ya aklım sende kaldı gece naaptı bu kız bi acıp bakıyım dedim sonra vazgeçtim hepten heyecan yaparım ben şimdi diye.Diyorum ya Demir 'le Can dan gelecek işarete göre gitcez bizde
hastaneye heheeh
Urla ne cuması bence sana gelmişken alalım derler. sezeryan için 38+2 yeterli.
Biz senden 1 hafta gerideyiz ona rağmen pazartesi olabilir dedi doktor yani 38+3 gün olmuş olucam ayın 6 sında.
Yoksa sende rumelili gibi suyun gelip gitmek zorunda kalırsın valla.
BUARADA GÜNAYDIN KIZLARRRR.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?