hihihi napiim yaa gece acile gittik nstye bağladılar sonra acil dru açılma var mı die kontrol edicem dedi etmez olsaydıoğlumun kafasını sevdi sanırım içerden böööööööööööööö
ben ağzımı sallayıp kahvaltı edene kadar öğlen oldu yahu,haftanız güzel olsun kızlarrrrr,şenaydan yada doğum yapan dğer arkadaşlardan haber varmı
ŞİRVANNNN şenay' dan haber var mı ???
ben ağzımı sallayıp kahvaltı edene kadar öğlen oldu yahu,haftanız güzel olsun kızlarrrrr,şenaydan yada doğum yapan dğer arkadaşlardan haber varmı
selam kızlar. ben kontrolden geldim.
henüz kızımın gelmeye niyeti yok gibi.
sabah 5.30 dan beri yine hepimizde olan sancılardan vardı. bel karın ağrısı. onu söyledim dr.a. açıklma varmı diye baktı. hiç yok dedi.
zaten yüzünden de belli oluyo. anlamıştım bişey olmadığını dedi. nst de normal çıktı.
2 seferdir yalancı çıkıyorum yani. o yüzden bu ağrıları hiç kafamıza takmayalım bence. 3. dönem yalancı ağrılarıymış bunlar. suyum nişanım gelmeden takmıcam ağrıyı ben.
2 sefer oldum alttan muayene ama benim doğumu falan başlatmadı.
selam kızlar. ben kontrolden geldim.
henüz kızımın gelmeye niyeti yok gibi.
sabah 5.30 dan beri yine hepimizde olan sancılardan vardı. bel karın ağrısı. onu söyledim dr.a. açıklma varmı diye baktı. hiç yok dedi.
zaten yüzünden de belli oluyo. anlamıştım bişey olmadığını dedi. nst de normal çıktı.
2 seferdir yalancı çıkıyorum yani. o yüzden bu ağrıları hiç kafamıza takmayalım bence. 3. dönem yalancı ağrılarıymış bunlar. suyum nişanım gelmeden takmıcam ağrıyı ben.
2 sefer oldum alttan muayene ama benim doğumu falan başlatmadı.
ya demedim işte o an o kdr acıoduki iyi bakalım bi dedim aklıma bile gelmedi söylemek bi de nie o kdr baskı var merak ettim ben bu kdr garip bi işlem olduğunu hiç düşünmemiştim sadece bakıcak sandım elini sokacağını bilmiodum!!!!!!!!!! iğğrençti
ay dilek ya beni heyecanın doruguna cıkardın allah seni ne yapmasın .....
offfffffffffffffffffffff
şenayı arasammı diorum urla bende ama rahatsız etmiim şimdi bence aldılar direk sezeryana ve bize mesaj atacak fırsat bulmamadı gelir haberi bekleyelim az daha
ya demedim işte o an o kdr acıoduki iyi bakalım bi dedim aklıma bile gelmedi söylemek bi de nie o kdr baskı var merak ettim ben bu kdr garip bi işlem olduğunu hiç düşünmemiştim sadece bakıcak sandım elini sokacağını bilmiodum!!!!!!!!!! iğğrençti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?