2009 Nisan Anneleri buraya

Urla bizi habersiz bırakma tamam mı canım. ben dönene kadar sen çıkarsın .
tamam mesaj atarım....
yada nette gırerım eltımden...
kızlar mesaj geldi.

şeker ameliyathane doluymuş.
dr. hastaneye yatırdı., yarın alıyo sıpaları
hepinizi öpüyorum.
hadi bakalım hayırlısı
yıne beklıcek 1 gün

bende yalancı çıktım dün sorma kasılmam var die gittim dümdüz tuvalet kağıdı gibi bi nst sonucu çıktı
aynen ya bi daha demicem kasılmam var diye.yalnız yüzünden nasıl belli oluyo onu anlamadım. dr yüzünden anladım gerçek kasılma olmadığını dedi. benim dr. da ayaklı nst galibakaydirigubbakcemile3

neyse buda bir anı olsun çatı muayenesi yaptırmadım demezsin artıkdelikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden

ayy tamam sus

ben de alltan muayene olmadım...

zaten o çatala oturduğumda kesin kitlerim kendimi...
kasar kasar dururumm...
üfff yaaa nasıl yaptırtacağım..
şirvancım sakın kasma kendini. bi de senin dr bayan benimki erkek. rahat ol yani. o zaman acımaz.benim hiç öyle çok canım yanmıyor. 3-5 sn bişey sürüyo. daha kurcalasa acır ama. hemen bitiveriyo

mesajdan sonra merak edip aradım...
hastanede yer olmayınca cumaya sallıyormuş doktor..

çatlak karı ayaklarını gösterince - başka bölüme sevk etmişler, onlarda ultrasyon çekilmesini istemiş, ultrasyon için çarşam ba gününe gün vermiş ,,
ve o anda olan olmuş...
bizimki çıngar çıkarmış...
ve ultraysonu çekilmiş,,, sonuçta hastaneye yatırmış,
dr. öğleden sonrada alabilirim ama sonrasında fazla ilgilenem senle demiş,,
sabah sezeryana karar kılınmış..

yarın sabah sıpalar geliyor....
marttın son günü............

merhaba arkadaşlar. hala doğurmadım :)
ben de canım ben de.bakalım kim önce?

kızlar mesaj geldi.

hepinizi öpüyorum.
of ya neyse hastaneye yatmış ya o da yeter.

yok ya daha 39 bitiyor. değil mi?:uhm:
evet evet 39 bitiyor

iyi yapmış valla.bu lazımmış demekki o dr.a
ben de madem bu kadar durdu. martı bitirsin nisanda gelsin diyorum bebiş.ama 1 nisanda olmaz haber verdiğim herkes şaka sanar. 2 nisan itibariyle gelirse iyi olur yani.

bi de nasıl hazırlıklı gittim bugün bi görseniz. sabah kalkıp banyomu yaptım. saçımı fönledim. evdeki son toparlamaları biraz yaptım. akşamdan da şirvanla çiçeğin telefonlarını kaydettim haber vericem ya.delikafadulden boş boş döndüm geri

dılek çıkıor,urla gezmeye,şırvan çalışıyor,çıçek hasta,alıye yenı geldı ama oda yorgundur garıbım kontrol sonrası anlarım,ohhhhhh maşallah,benı duyanda 24 saat oturuyorum blg başında zanneder,şaka anacım şaka dınlenen dınlensın ışı olan baksın,ksı çıçek gece acılemı gıttın sen,ne oluyo sana anlamadımkı,ha gayretın kızlar ya az kaldı valla belkıde sonra arayacas bu zamanları bana öle gelıyor artık,ebrucum allah kolaylık versın 39.haftadasın maşallah,şenaycım yarına kalmış kalsın hastanede nasılsa ona ıyı bakarlar orda blg başında sıkılıp şışmesınden ıyıdır,unuttum gerüsünüüüüü

Şenay bizi ağlatacak karar vermiş.Canım dualarımız seninle.

Geçmş olsun şeker.Doktorun ne diyecek bakalım.

Benim de canım çok yanmıştı.Bir de sonra biraz kanamam olmuştu.İğrenç bişey ya.

Canım geçmiş olsun.Dün gece benm de karnımda ağrı vardı.Regl olacakmışım gibi.Çok rahatsız edici değildi ama.Eeee bizimkilerin fazla zamanları kalmadı.

kızlar mesaj geldi.

hepinizi öpüyorum.

Şenaymızdan haber gelmiş.yi bari.Yarın öpüp oklayacak bebeklerini.Ne güzel.

bence stresten de kaynaklanıyor artık yemek yemelerimiz. doğum geldikçe aklımıza atıştıracak bişiler arıyoruz.

ay çok şükür. yazık şenaya cumaya atacakmış az kalsın doktor. Çok üzgünüm çoook iyi yapmış çıngar çıkararak. artık hayırlısıyla sağ salim doğar inşallah bebişler.

eheheheheheeh
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden güldürdün beni sonu süperdi

yok ya daha 39 bitiyor. değil mi?:uhm:
ay dogru 39. ben salaklaştım

aliye ben umudu kestim, daha 1 -2 hafta daha gelmez herhalde. Annem bizleri hep geç geç doğurmuş. günümüzü çok geçmişiz. ona benzersem ben nisan sonunu bulurum. zaten bebekte çok büyük değil bekleriz keyfini napalım.

gerçekten arıcaz bu günleri ama yine de sıkıldım artık. bahsetmiyorum ama kızlar psikolojim gerçekten çok kötü. bi ağlasam rahatlıcam.patlayacam birilerine ama bakalım kime.
sen de 39. hafta furyasına katılıyosun özlemcim hadi hayırlısı.
valla bildin güzelim çok yorgunum.çünkü hala kaşınıyorum ve sabaha kadar kaşınmaktan uyuyamadım. bi de sultanla uğraştım rüyamda. sabah ezanında ağrılar başladı. bi de onun stresi. şimdi bi yatsamda uyusam diyorum. ayrılabilirsem bilg. başından.
şenaydan da haber geldi uyuyabilirim artık aslında

bayan olunca ne oluyor,, bayan eli daha kibar sokunca açımıyormu ?

ayy canım benimmm hayırlısı olsun.. daha zamanı var demekki sıpanın.

kız selin seninki kız değilmiydi.. .
kızlar erken doğar derler..
bizim listemize göre de öyle.. kızlar önde.....

seninki niye hala çıkmadı..
seninki erkek fatmalardan olacak herhalde... delikafadulden

urla gül gül. düşündükçe ben de gülüyorum kendime.artık eşim de inanmıcak bana zaten. sabah onu ağrım var hazırlıklı ol diye gönderiyorum çünkü.
benanber dediğin gibi hafif adet ağrısı gibi hiç can yakmıyo ama ne biliim ya gerçeğini bilmiyoz ya. tamam başlıyo diyorum her seferinde.
selincim öyle deme ya. bu hafta gelmezse benim dr. haftaya beni çatır çatır suni ile doğurtçak

canım hem bayan eli küçükse acımıyo galiba.(çevreden duyduğum kadarıyla)
hem de sonuçta bi bayana açıyosun en mahrem yerini. bi erkek dr. a açmaktan daha az stresli olur demek istedim. daha az çekinirsin daha az kasarsın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…