şirvan arasana şenay'ı
şenayı arasammı diorum urla bende ama rahatsız etmiim şimdi bence aldılar direk sezeryana ve bize mesaj atacak fırsat bulmamadı gelir haberi bekleyelim az daha
ara ya saat 12 oldu çiçek.....................
nereye gidiyorsun gezenti.............kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz.
oy maşallah 40.haftan bitiyor yarın.......merhaba arkadaşlar. hala doğurmadım :)
tamam mesaj atarım....Urla bizi habersiz bırakma tamam mı canım. ben dönene kadar sen çıkarsın .
hadi bakalım hayırlısıkızlar mesaj geldi.
şeker ameliyathane doluymuş.
dr. hastaneye yatırdı., yarın alıyo sıpaları
hepinizi öpüyorum.
aynen ya bi daha demicem kasılmam var diye.yalnız yüzünden nasıl belli oluyo onu anlamadım. dr yüzünden anladım gerçek kasılma olmadığını dedi. benim dr. da ayaklı nst galibakaydirigubbakcemile3bende yalancı çıktım dün sormakasılmam var die gittim dümdüz tuvalet kağıdı gibi bi nst sonucu çıktı
delikafaduldendelikafaduldenneyse buda bir anı olsun çatı muayenesi yaptırmadım demezsin artıkdelikafaduldendelikafadulden
şirvancım sakın kasma kendini. bi de senin dr bayan benimki erkek. rahat ol yani. o zaman acımaz.benim hiç öyle çok canım yanmıyor. 3-5 sn bişey sürüyo. daha kurcalasa acır ama. hemen bitiveriyoayy tamam sus
ben de alltan muayene olmadım...
zaten o çatala oturduğumda kesin kitlerim kendimi...
kasar kasar dururumm...
üfff yaaa nasıl yaptırtacağım..
ben de canım ben de.bakalım kim önce?merhaba arkadaşlar. hala doğurmadım :)
of ya neyse hastaneye yatmış ya o da yeter.kızlar mesaj geldi.
hepinizi öpüyorum.
evet evet 39 bitiyoryok ya daha 39 bitiyor. değil mi?:uhm:
iyi yapmış valla.bu lazımmış demekki o dr.amesajdan sonra merak edip aradım...
hastanede yer olmayınca cumaya sallıyormuş doktor..
çatlak karı ayaklarını gösterince - başka bölüme sevk etmişler, onlarda ultrasyon çekilmesini istemiş, ultrasyon için çarşam ba gününe gün vermiş ,,
ve o anda olan olmuş...
bizimki çıngar çıkarmış...
ve ultraysonu çekilmiş,,, sonuçta hastaneye yatırmış,
dr. öğleden sonrada alabilirim ama sonrasında fazla ilgilenem senle demiş,,
sabah sezeryana karar kılınmış..
yarın sabah sıpalar geliyor....
marttın son günü............
:asigim::asigim::asigim:Eveeeeeeeeet
Az sonra hastaneye gitmek için çıkıcaz çıkmadan önce en şeker topiğin en şeker annelerine bir şeyler yazmak istedim .
Biliyosunuz yatağa bağlı beter bi hamilelik geçirdim ve şayet dünyanın en muhteşem mucizelerini içlerinde taşıyan sizler olmasaydınız bu gebeliğin büyük bi kısmını psikoloğlarla geçirirdim heralde yattığım yerden dışarıyla bağım oldunuz öyle güzel bi ay seçmişki sıpalarım bu ayın bütün anneleri candan sıcak yufka yürekli eğlenceli neşeli galiba benim sıpaların en iyi yaptığı iki şey oldu bu güne kadar biri inatla içimde kalmak diğeri annelerine anneleri gibi olan gebeş arkadaşlar bulmak
Veda yazısı gibi oldu ama veda etmiyorum sıpaları kulaklarından tutup getirene kadar kısa bi ara veriyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız sizi ve içinizdeki mucizeleri öpüyorum
Dualarınızı bizden esirgemeyina.s.:1hug::asigim:
kızlar günaydın dün gece hastaneye gittik nstde bişey çıkmadı sonra rahim ağzında açılma olabilir mi acaba die dr elini soktu çook canım yandı resmen bebeğin kafasını elledi orda. açılma yokmuş ama bebek rahimağzına öyle bi dayanmışki o ağrıları o yüzden çekiomuşum. bu bebek fazla durmaz dedi. kendi doktorumla görüşücem yarın gidip.
şirvan ben o heyecanla dr a rahim ter falan demedim o da elini soktu inek. çatı muayenesi yaptırmamaış olanlara Allah yardım etsin bu ne yaa diosun ciddi ciddi acıo. ama benden size tavsiye kendinizi kasmayın ben öyle bi kasmışım ki dr dediki kendinizi kasmasanız bu kdr acımaz bi rahat olun bakamıorum bööle olunca dedi. ben bi rahat durmaya çalıştım yine acıdı ama hemen baktı bitirdi. kasmayın sakın kendinizi
selam kızlar. ben kontrolden geldim.
henüz kızımın gelmeye niyeti yok gibi.
sabah 5.30 dan beri yine hepimizde olan sancılardan vardı. bel karın ağrısı. onu söyledim dr.a. açıklma varmı diye baktı. hiç yok dedi.
zaten yüzünden de belli oluyo. anlamıştım bişey olmadığını dedi. nst de normal çıktı.
2 seferdir yalancı çıkıyorum yani. o yüzden bu ağrıları hiç kafamıza takmayalım bence. 3. dönem yalancı ağrılarıymış bunlar. suyum nişanım gelmeden takmıcam ağrıyı ben.
2 sefer oldum alttan muayene ama benim doğumu falan başlatmadı.
kızlar mesaj geldi.
hepinizi öpüyorum.
ya kızlar iştah açıklığımızdan sürekli bahsediyoruz. benim çok bariz bi değişiklik yoktu. bi dönem doyma hissim yoktu o kadar. ama bu bi kaç gündür özellikle canım çok tatlı istiyo. hep ne yesem diye düşünüyorum. ama böyle dolu dolu bişeyler yemek istiyorum. ne kadar ev yemeği istesemde canım şöyle dolu dolu fast food tarzı şeyler yemek istiyo. Allahtan çıkıp alamadığım için yiyemiyorum
mesajdan sonra merak edip aradım...
çatlak karı ayaklarını gösterince - başka bölüme sevk etmişler, onlarda ultrasyon çekilmesini istemiş, ultrasyon için çarşam ba gününe gün vermiş ,,
ve o anda olan olmuş...
eheheheheheehmesajdan sonra merak edip aradım...
ve o anda olan olmuş...
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden güldürdün beni sonu süperdiben de canım ben de.bakalım kim önce?
of ya neyse hastaneye yatmış ya o da yeter.
evet evet 39 bitiyor
iyi yapmış valla.bu lazımmış demekki o dr.a
ben de madem bu kadar durdu. martı bitirsin nisanda gelsin diyorum bebiş.ama 1 nisanda olmaz haber verdiğim herkes şaka sanar. 2 nisan itibariyle gelirse iyi olur yani.
bi de nasıl hazırlıklı gittim bugün bi görseniz. sabah kalkıp banyomu yaptım. saçımı fönledim. evdeki son toparlamaları biraz yaptım. akşamdan da şirvanla çiçeğin telefonlarını kaydettim haber vericem ya.delikafadulden boş boş döndüm geri
ay dogru 39. ben salaklaştımyok ya daha 39 bitiyor. değil mi?:uhm:
dılek çıkıor,urla gezmeye,şırvan çalışıyor,çıçek hasta,alıye yenı geldı ama oda yorgundur garıbım kontrol sonrası anlarım,ohhhhhh maşallah,benı duyanda 24 saat oturuyorum blg başında zanneder,şaka anacım şaka dınlenen dınlensın ışı olan baksın,ksı çıçek gece acılemı gıttın sen,ne oluyo sana anlamadımkı,ha gayretın kızlar ya az kaldı valla belkıde sonra arayacas bu zamanları bana öle gelıyor artık,ebrucum allah kolaylık versın 39.haftadasın maşallah,şenaycım yarına kalmış kalsın hastanede nasılsa ona ıyı bakarlar orda blg başında sıkılıp şışmesınden ıyıdır,unuttum gerüsünüüüüü
aynen ya bi daha demicem kasılmam var diye.yalnız yüzünden nasıl belli oluyo onu anlamadım. dr yüzünden anladım gerçek kasılma olmadığını dedi. benim dr. da ayaklı nst galibakaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden
şirvancım sakın kasma kendini. bi de senin dr bayan benimki erkek. rahat ol yani. o zaman acımaz.benim hiç öyle çok canım yanmıyor. 3-5 sn bişey sürüyo. daha kurcalasa acır ama. hemen bitiveriyo
ben de canım ben de.bakalım kim önce?
of ya neyse hastaneye yatmış ya o da yeter.
evet evet 39 bitiyor
iyi yapmış valla.bu lazımmış demekki o dr.a
ben de madem bu kadar durdu. martı bitirsin nisanda gelsin diyorum bebiş.ama 1 nisanda olmaz haber verdiğim herkes şaka sanar. 2 nisan itibariyle gelirse iyi olur yani.
bi de nasıl hazırlıklı gittim bugün bi görseniz. sabah kalkıp banyomu yaptım. saçımı fönledim. evdeki son toparlamaları biraz yaptım. akşamdan da şirvanla çiçeğin telefonlarını kaydettim haber vericem ya.delikafadulden boş boş döndüm geri
bence stresten de kaynaklanıyor artık yemek yemelerimiz. doğum geldikçe aklımıza atıştıracak bişiler arıyoruz.
ay çok şükür. yazık şenaya cumaya atacakmış az kalsın doktor. Çok üzgünüm çoook iyi yapmış çıngar çıkararak. artık hayırlısıyla sağ salim doğar inşallah bebişler.
canım hem bayan eli küçükse acımıyo galiba.(çevreden duyduğum kadarıyla)bayan olunca ne oluyor,, bayan eli daha kibar sokunca açımıyormu ?
ayy canım benimmm hayırlısı olsun.. daha zamanı var demekki sıpanın.
kız selin seninki kız değilmiydi.. .
kızlar erken doğar derler..
bizim listemize göre de öyle.. kızlar önde.....
seninki niye hala çıkmadı..
seninki erkek fatmalardan olacak herhalde... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?