bayan olunca ne oluyor,, bayan eli daha kibar sokunca açımıyormu ?
ayy canım benimmm hayırlısı olsun.. daha zamanı var demekki sıpanın.
kız selin seninki kız değilmiydi.. .
kızlar erken doğar derler..
bizim listemize göre de öyle.. kızlar önde.....
seninki niye hala çıkmadı..
seninki erkek fatmalardan olacak herhalde... delikafadulden
selam kızlar. ben kontrolden geldim.
henüz kızımın gelmeye niyeti yok gibi.
sabah 5.30 dan beri yine hepimizde olan sancılardan vardı. bel karın ağrısı. onu söyledim dr.a. açıklma varmı diye baktı. hiç yok dedi.
zaten yüzünden de belli oluyo. anlamıştım bişey olmadığını dedi. nst de normal çıktı.
2 seferdir yalancı çıkıyorum yani. o yüzden bu ağrıları hiç kafamıza takmayalım bence. 3. dönem yalancı ağrılarıymış bunlar. suyum nişanım gelmeden takmıcam ağrıyı ben.
2 sefer oldum alttan muayene ama benim doğumu falan başlatmadı.
kısmetse öyle istiyorum canım.bi engel yok gibi şu anda.
çiçekçim geçmiş olsun. geçmişi okumadım ama sanırım acile gittin
merhaba arkadaşlar. hala doğurmadım :)
aliye ben umudu kestim, daha 1 -2 hafta daha gelmez herhalde. Annem bizleri hep geç geç doğurmuş. günümüzü çok geçmişiz. ona benzersem ben nisan sonunu bulurum. zaten bebekte çok büyük değil bekleriz keyfini napalım.
ay bende gezmeye gidiyom şenaydanda hbr geldi nasıl olsa akşama doğru görüşürüz............
:asigim::asigim::asigim:Eveeeeeeeeet
Az sonra hastaneye gitmek için çıkıcaz çıkmadan önce en şeker topiğin en şeker annelerine bir şeyler yazmak istedim .
Biliyosunuz yatağa bağlı beter bi hamilelik geçirdim ve şayet dünyanın en muhteşem mucizelerini içlerinde taşıyan sizler olmasaydınız bu gebeliğin büyük bi kısmını psikoloğlarla geçirirdim heralde yattığım yerden dışarıyla bağım oldunuz öyle güzel bi ay seçmişki sıpalarım bu ayın bütün anneleri candan sıcak yufka yürekli eğlenceli neşeli galiba benim sıpaların en iyi yaptığı iki şey oldu bu güne kadar biri inatla içimde kalmak diğeri annelerine anneleri gibi olan gebeş arkadaşlar bulmak
Veda yazısı gibi oldu ama veda etmiyorum sıpaları kulaklarından tutup getirene kadar kısa bi ara veriyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız sizi ve içinizdeki mucizeleri öpüyorum
Dualarınızı bizden esirgemeyina.s.:1hug::asigim:
Cnm sona kalanlardan biri de benim artık herkes bebişini kucağına alınca az girerler siteye bizde senle laflarız benimde 29-01/05 arası olacak, bebiş eğer erken gelmezse.....en son nisan annesi ben olucam galiba ne güzel hepiniz kucağınıza alacaksınız benimki hala karnımda olcak. tahmini tarih 29 nisan 10 nisanda istanbula gidicem doktor gel artık dedi benim bebek çok hareketli hatun dövüyo beni doktorda bu yüzden orada olayım istiyor 34 hafatnın başında 2400 gr dı daha çok vaktimiz var yani bekliycez artık sağlıkla doğsunda hepiniz sağlıkla kucaklarsınız inşaallah
cnm inş.herşey yolunda gider, sen fazla yatacaktın yanlış hatırlamıyorsam değil mi hastanede ?kızlar yazrın doktora gideceğm ve son kontrolüm ondan sonra yani 6 nisan hastaneye yatışşşşşş şimdiden içimi bi heyecan kapladıııı yaa korkuyorummmmdelikafaduldendelikafadulden
cnm inş.herşey yolunda gider, sen fazla yatacaktın yanlış hatırlamıyorsam değil mi hastanede ?
canım hem bayan eli küçükse acımıyo galiba.(çevreden duyduğum kadarıyla)
hem de sonuçta bi bayana açıyosun en mahrem yerini. bi erkek dr. a açmaktan daha az stresli olur demek istedim. daha az çekinirsin daha az kasarsın kendini
dınlen alıyecım dınlen,evde olanlar sızde anacım,ahhh şırvan ahh afıyet olsun yarasın barana ınşallah,hade yemeyenler sızde yemeğe aç bırakmayın tosunları,ben fıl gıbı yedım sız sakın böle yemeyın sonrası zor,ya ne güzel dıyosun ebru ya ben daha doğurmam dıye ben öyle bır şıştımkı gören zanneder sabaha çıkacak yavrucak
öyle tabi cnm, sonunda ne de olsa bir mucize kollarında olacak oh ne güzelllll......evet canım 9 gün hastaneden yatacağımm aman olsun ne yapalım bebişkoma kavuşayımdaaaa:ecrin_bebek: çekecez artık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?