2009 Nisan Anneleri buraya

sorma kara çirkin bi fatma çıkarıcam galiba bu gidişle. annemle yengem de kızlar zaten daha geç doğarlar diyorlar. ay anlamadım gitti. :1no2:

dınlen alıyecım dınlen,evde olanlar sızde anacım,ahhh şırvan ahh afıyet olsun yarasın barana ınşallah,hade yemeyenler sızde yemeğe aç bırakmayın tosunları,ben fıl gıbı yedım sız sakın böle yemeyın sonrası zor,ya ne güzel dıyosun ebru ya ben daha doğurmam dıye ben öyle bır şıştımkı gören zanneder sabaha çıkacak yavrucak

tabıkı ıstısnalar kaıdeyı bozmaz ben tam 9 ay 10 gün dolmuş çıkmaya nıyetım yokken sezeryanla almışlar benüüüüüü

özlem geçmişe bakıyordum da yeni yatağını gördüm kızının. çok güzel olmuş prenses yatağı gibi. güle güle yatsın inşallah bebeğin

bende çıkıyorum anneme yardım edeyım yemek yapmaya ama sölemem ne yapacağımızı sonra canınız ıstıyor,öpüldünüz şekerlerrrrr

ayyy saol canımcım,ınşallah hepımız bebışlerımızı yataklarının ıçınde gülücükler saçarken görecez bak yıne heyecan yaptım bu şenay metabolızmamı bozdu anacım zaten yazdığını okuyup zırladım çoook ıyıkı varsınız bende söyledıklerıne katılıyorum güzel arkadaşlarım

kızlar benım biraz işim var bide yemek yıyecegım........
sonra görüşürüzzzzzzzz

herkes yemeğe yada uyumaya gitti. ben de biraz evde dolanayım bari çok oturdum bilgisayar başında. beni bekleyin anacımm :)

ay bende gezmeye gidiyom şenaydanda hbr geldi nasıl olsa akşama doğru görüşürüz............

ayy ama iğrenç bişey dimi alttan muayene ıyyyyyyy.

kısmetse öyle istiyorum canım.bi engel yok gibi şu anda.
çiçekçim geçmiş olsun. geçmişi okumadım ama sanırım acile gittin

evet canım acile gittim parmaklandım ve eve döndüm

merhaba arkadaşlar. hala doğurmadım :)

hayatım çok az kalmış 1 hafta içinde gelicek bebekcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ay bende gezmeye gidiyom şenaydanda hbr geldi nasıl olsa akşama doğru görüşürüz............

gez gez canım da benim gibi telef olma son gezdiğimden sonra ayağa kalkamaz oldum ya

en son nisan annesi ben olucam galiba ne güzel hepiniz kucağınıza alacaksınız benimki hala karnımda olcak. tahmini tarih 29 nisan 10 nisanda istanbula gidicem doktor gel artık dedi benim bebek çok hareketli hatun dövüyo beni doktorda bu yüzden orada olayım istiyor 34 hafatnın başında 2400 gr dı daha çok vaktimiz var yani bekliycez artık sağlıkla doğsunda hepiniz sağlıkla kucaklarsınız inşaallah

:asigim:slm güzel anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.

şenaycım dualarımız seninleeeeeeee:Saruboceq::Saruboceq:ayy ben çok heyecanlandım wallaaaaaa hadi hayırlıs haberlerini bekliyoruzzzzz:dance::dance::dance:

Cnm sona kalanlardan biri de benim artık herkes bebişini kucağına alınca az girerler siteye bizde senle laflarız benimde 29-01/05 arası olacak, bebiş eğer erken gelmezse.....

kızlar yazrın doktora gideceğm ve son kontrolüm ondan sonra yani 6 nisan hastaneye yatışşşşşş şimdiden içimi bi heyecan kapladıııı yaa korkuyorummmmdelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
kızlar yazrın doktora gideceğm ve son kontrolüm ondan sonra yani 6 nisan hastaneye yatışşşşşş şimdiden içimi bi heyecan kapladıııı yaa korkuyorummmmdelikafaduldendelikafadulden
cnm inş.herşey yolunda gider, sen fazla yatacaktın yanlış hatırlamıyorsam değil mi hastanede ?

yok anacım bana kadın da fark etmez. ben oraya oturdum mu kasılıyorum...

saol bitanem....

bu arada söylemeyi unuttum...
prensesin beşiği harika ..
allah sağlıkla yatmayı nasip etsin.

evet canım 9 gün hastaneden yatacağımm aman olsun ne yapalım bebişkoma kavuşayımdaaaa:ecrin_bebek: çekecez artık kaydirigubbakcemile3
öyle tabi cnm, sonunda ne de olsa bir mucize kollarında olacak oh ne güzelllll......
bende çok korkuyorum çatı muayenesinden doğumdan ve de doğum sonrası ne olacaklardan......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…