2009 Nisan Anneleri buraya

aliye maşalah bebişe cnm
demek rüyanda beni gördün nasıl ördün kız
bende bütün gece rüamda çiçeği gördüm valla

kızlar mesaj geldi.

şeker ameliyathane doluymuş.
dr. hastaneye yatırdı., yarın alıyo sıpaları
hepinizi öpüyorum.

ay cnm yaa yarına kalddemek
biliyodum zati böle olacağını e buna şükür

bende bi uzanmaya gittim uyumuşum kendime geldim
bu arada çırçır olmuşum karnım ağrıyor tuhaf tuhaf sesler geliyor:))

yok anacım bana kadın da fark etmez. ben oraya oturdum mu kasılıyorum...

saol bitanem....

bu arada söylemeyi unuttum...
prensesin beşiği harika ..
allah sağlıkla yatmayı nasip etsin.
Şirvannnn geçmişi okuyunca odayı bitirmişin duydum, güle güle büyüt orada Baran beyi.....
sen ne zaman dr' a gidiyorsun, sen çalıştıkça bende çalışabilirim diyorum, herkes artık ayrık diye baskı yapıyor bana ben seni örnek alıyorum delikafadulden

ben o çatala ilk başlar çok yattım valla
ilk zamanlar bebek gözükmüyordu hep vajinal muayene vajinal ultrasound oldm

saol bitanem allah razı olsun...

benim günüm cuma günü doluyor..
c.tesi günüde işe gelmeyi düşünüyorum..

pazartesi günüde doktordan randevu aldım...
hem kontrol olacam hende çalışamaz raporu alacağım..

eevet utanıyor tabi insan benim dktor kadın Allah tan erkek olsaydı daha da beter utanırdım heralde
gerçi bu doktorlar bugüne kadar binlercesini görmüşlerdir
sanki bizimki farklı bişeyde işte..

eevet utanıyor tabi insan benim dktor kadın Allah tan erkek olsaydı daha da beter utanırdım heralde
gerçi bu doktorlar bugüne kadar binlercesini görmüşlerdir
sanki bizimki farklı bişeyde işte..

aaaa öyle deme benimki farklı şeker...
altın kaplama .... delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar ben bir son defa daha denizi arayım dedim...
ve bu sefer zilli karı açtı...

c.tesi günü doğum yapmış...
epidural sezeryan .
efe bey - 4 kilo 52 cm

gayet sağlıklılarmış,,

hayırsız karı son güne kadar çarşıda alışverişteymiş,,
tel duymamış..
iyi olsunlarda - haber vermesinler..
biz görevimiz yapalım dimi ....

aaaa öyle deme benimki farklı şeker...
altın kaplama .... delikafadulden delikafadulden delikafadulden

vay anasını ii sakla onu valla altın pahalı bu aralar hehehe

urla kendine çok ii bak eltinde yine girmeye çalışırsın güzel haberlerini bekliyorum

ben çıkıyorum kızlar hava güzele benziyor biraz dolaşıyım ordan anneme giderim :a015:

oy maşallah yaa eh deniz alacağın olsun
çok sevindim ya

merhabalar kızlar,

şenayın haberleri gelmiş, rabbim yardımcısı olsun..kolay doğumlar nasip etsin..
çiçek ve geda çok geçmiş olsun..bendede var o sancılar hafif hafif, ya ben zaten yalvarıyorum artık doğsun diye (

bu arada çiçek şu senin ayak testini yapıyodum hani uçuca değdirmeye çalışıyosunda olmazsa doğum yakın demek oluyo ya, işte onu deniyodum ki nitekim yapamadım..benim kocişte hamile ya dur bide ben deneyeyim doğuracakmıyım dedi, eeh benim adamda yapamadı ama şaka değil gerçekten yapamıyo ya adam..nolcak şimdi beraber doğuruyomuyuz hehehe :)))) zaten benden geri kalsa şaşarım şaşkın kocam benim..

ne zamandır ancak geçmişi okuyup kapatıyordum biraz rapor vereyimde işlerime geri döneyim sonra..haftasonu temizlik işini bitirmeye çalıştık, c.tesi eşimle kardeşim camları sildi, perdelerimi yıkadım pazarda eşime tüm halıflexleri yıkattım makinayla, halıları önceden yıkamıştık sermemiştim zaten, sonrada gezmeye gittik..şimdide ben kalan dağınıklıkları toparlıyorum.. yarın dr. kontrolüm var, çatı muayenesi yapıcam dedi yine, hep diyo ama yapmıyo bende epilasyon yaparken 8 oluyorum resmen..bugün bide onunla uğraşıcam..37 hafta dolduğu için yarın bide rapor alıcaz..

dr dan geldikten sonra haberleri yaz cnm....
ne güzel rapor zamanın gelmiş benim daha var, çatı muayenesi sana yapmadıklarına göre bu gidişte sanırım banada yapmazlar ama sonuçta kaçış yok öyle değil mi ?

Urla işten çıkmadan uğrar dimi vedalaşmak için, evden nete giremeyecekti sanırım....
geldim canım burdayım saat 16,30 kadar işlerle ugraşıyorum
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hele şükür actı yani.......
oy maşallahhhhhhhhhhh
efe bey'E
27 martta dogurcam demişti 28 martta geldi demek.. ay zilli actı ya şükürrr teli
ay benım muayene gecmi kaldı ben bu doktora yei gitmeye başladım ya 4. sefer olucak bu ama 30, haftadan beri bundayım yarın yapıcak muayeniii
ben gec kalmışım herhalde...........

KIZLAR ARADA GİRERIM SİTEYE DOGURANA KADAR ELTİDEN FALANDA DOGUMDAN SONRA UZUUUUUUUUUUUUUUUUN Bİ SÜRE giremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…