bu hafta da bekleyelim olmazsa haftaya yine normal doğurturuz seni dedi. kuru kuru suni sancıyla doğurtçak beni valla. keşke normal doğumda bu kadar ısrarcı olmasaydım
bu arada bütün gece sultanla uğraştım rüyamda
kızlar mesaj geldi.
şeker ameliyathane doluymuş.
dr. hastaneye yatırdı., yarın alıyo sıpaları
hepinizi öpüyorum.
Şirvannnn geçmişi okuyunca odayı bitirmişin duydum, güle güle büyüt orada Baran beyi.....yok anacım bana kadın da fark etmez. ben oraya oturdum mu kasılıyorum...
saol bitanem....
bu arada söylemeyi unuttum...
prensesin beşiği harika ..
allah sağlıkla yatmayı nasip etsin.
ay cnm hep kendimizi düşünüyoruz ben daha hiç yatmadım, hftya bende kontrole gidecem herhalde bakar diye düşünüyorum....ben o çatala ilk başlar çok yattım valla
ilk zamanlar bebek gözükmüyordu hep vajinal muayene vajinal ultrasound oldm
ben o çatala ilk başlar çok yattım valla
ilk zamanlar bebek gözükmüyordu hep vajinal muayene vajinal ultrasound oldm
Şirvannnn geçmişi okuyunca odayı bitirmişin duydum, güle güle büyüt orada Baran beyi.....
sen ne zaman dr' a gidiyorsun, sen çalıştıkça bende çalışabilirim diyorum, herkes artık ayrık diye baskı yapıyor bana ben seni örnek alıyorum delikafadulden
eevet utanıyor tabi insan benim dktor kadın Allah tan erkek olsaydı daha da beter utanırdım heralde
gerçi bu doktorlar bugüne kadar binlercesini görmüşlerdir
sanki bizimki farklı bişeyde işte..
aaaa öyle deme benimki farklı şeker...
altın kaplama .... delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kızlar ben bir son defa daha denizi arayım dedim...
ve bu sefer zilli karı açtı...
c.tesi günü doğum yapmış...
epidural sezeryan .
efe bey - 4 kilo 52 cm
gayet sağlıklılarmış,,
hayırsız karı son güne kadar çarşıda alışverişteymiş,,
tel duymamış..
iyi olsunlarda - haber vermesinler..
biz görevimiz yapalım dimi ....
dr dan geldikten sonra haberleri yaz cnm....merhabalar kızlar,
şenayın haberleri gelmiş, rabbim yardımcısı olsun..kolay doğumlar nasip etsin..
çiçek ve geda çok geçmiş olsun..bendede var o sancılar hafif hafif, ya ben zaten yalvarıyorum artık doğsun diye(
bu arada çiçek şu senin ayak testini yapıyodum hani uçuca değdirmeye çalışıyosunda olmazsa doğum yakın demek oluyo ya, işte onu deniyodum ki nitekim yapamadım..benim kocişte hamile ya dur bide ben deneyeyim doğuracakmıyım dedi, eeh benim adamda yapamadı ama şaka değil gerçekten yapamıyo ya adam..nolcak şimdi beraber doğuruyomuyuz hehehe :)))) zaten benden geri kalsa şaşarım şaşkın kocam benim..
ne zamandır ancak geçmişi okuyup kapatıyordum biraz rapor vereyimde işlerime geri döneyim sonra..haftasonu temizlik işini bitirmeye çalıştık, c.tesi eşimle kardeşim camları sildi, perdelerimi yıkadım pazarda eşime tüm halıflexleri yıkattım makinayla, halıları önceden yıkamıştık sermemiştim zaten, sonrada gezmeye gittik..şimdide ben kalan dağınıklıkları toparlıyorum.. yarın dr. kontrolüm var, çatı muayenesi yapıcam dedi yine, hep diyo ama yapmıyo bende epilasyon yaparken 8 oluyorum resmen..bugün bide onunla uğraşıcam..37 hafta dolduğu için yarın bide rapor alıcaz..
geldim canım burdayım saat 16,30 kadar işlerle ugraşıyorumUrla işten çıkmadan uğrar dimi vedalaşmak için, evden nete giremeyecekti sanırım....
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar ben bir son defa daha denizi arayım dedim...
ve bu sefer zilli karı açtı...
c.tesi günü doğum yapmış...
epidural sezeryan .
efe bey - 4 kilo 52 cm
gayet sağlıklılarmış,,
hayırsız karı son güne kadar çarşıda alışverişteymiş,,
tel duymamış..
iyi olsunlarda - haber vermesinler..
biz görevimiz yapalım dimi ....
ay benım muayene gecmi kaldı ben bu doktora yei gitmeye başladım ya 4. sefer olucak bu ama 30, haftadan beri bundayım yarın yapıcak muayeniiimerhabalar kızlar,
şenayın haberleri gelmiş, rabbim yardımcısı olsun..kolay doğumlar nasip etsin..
çiçek ve geda çok geçmiş olsun..bendede var o sancılar hafif hafif, ya ben zaten yalvarıyorum artık doğsun diye(
bu arada çiçek şu senin ayak testini yapıyodum hani uçuca değdirmeye çalışıyosunda olmazsa doğum yakın demek oluyo ya, işte onu deniyodum ki nitekim yapamadım..benim kocişte hamile ya dur bide ben deneyeyim doğuracakmıyım dedi, eeh benim adamda yapamadı ama şaka değil gerçekten yapamıyo ya adam..nolcak şimdi beraber doğuruyomuyuz hehehe :)))) zaten benden geri kalsa şaşarım şaşkın kocam benim..
ne zamandır ancak geçmişi okuyup kapatıyordum biraz rapor vereyimde işlerime geri döneyim sonra..haftasonu temizlik işini bitirmeye çalıştık, c.tesi eşimle kardeşim camları sildi, perdelerimi yıkadım pazarda eşime tüm halıflexleri yıkattım makinayla, halıları önceden yıkamıştık sermemiştim zaten, sonrada gezmeye gittik..şimdide ben kalan dağınıklıkları toparlıyorum.. yarın dr. kontrolüm var, çatı muayenesi yapıcam dedi yine, hep diyo ama yapmıyo bende epilasyon yaparken 8 oluyorum resmen..bugün bide onunla uğraşıcam..37 hafta dolduğu için yarın bide rapor alıcaz..
UrlaCım doğurduğunu, iyi olduğunuzu bilelim yeter bize allah bir avazda kurtulmak nasip etsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?