2009 Nisan Anneleri buraya

anammmmm Allah analı babalıbüyütsün en azından iyi ollduunu öğrendik

kız ööle deme ben 3-4 gün önceye kadar ne varki bu hareket çok basit die yapıodum

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, Armonia, benanber, cicekcicek, Esennn+, merilanka

Aliye inşallah sancın gelir de öyle doğurursun.Ama neden 40 haftayı beklemeden suni sancı veriyor ki.Benim doktorum bekleyecekmiş.

İyi bari açmış bu sefer.Bebeğine de maşallah.

benle aynı zamanlarda kalan bir akraba vardı. onunda bugün sezeryanı vardı. bi arayayım bakayım annemi nolmuş.en sona bizim kız kaldı, tembel kızım.

kimsecikler yazmamış..işlerimi halledıttım cıkıyorum.............

yarın yada carsamba günü gelirim yine ALLAHA emanet olun.............

bu gun işyerımde son günümdü....
burdanda agdacıya gidecegım.........
ogluşum beni üzmedi

zamanında gelicek.........

evimizde hazır tertemız...
anneside bugun terrtemız olucak akşama duşunu alıp sabaha onu görmeye gidecegiz....

içimdeki mucizenın erken gelmesinden dolayı cok üzülmüştüm..........
üzülmüştüm derken kendimi hazır hissetmıyordum

ama şimdi içimde öle heyecan varki ANNE oluyorum bende yaşım 23.ve ben anne oluyorum
allahın hikmeti onu cok özledim

ılk evlendiğimizde seni karnımda taşımaya ,doğurmaya ve seninle bir hayat yaşamaya cesaretim yoktu.
............

ŞıMDı GEL annecim.....................
ANNEN VE BABAN SENı BEKLıYORR

sizlerle 9. ay boyunca cok sey paylaştık...........
cok sey ögrendik birbirimizden...

sevinçlerimizde oldu üzüntülerimizde artık hepimiz teker teker kavuşuyoruz meleklerimizeeeeeeeee

ALLAHIM SAG SALıM DOGUMLARIMIZI NASıP ETSıN

hoşcakalın en kısa zamanda görüşmek üzereeeeeeee:teselli::enbuyukkk:
HEPıNıZı ÖPÜYORUZZ

çok duygulandım Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın

ay çok duygulandım ne güzel de yazmışın ......
senin ve bebişinin yolunu allah her daim açık etsin cnm

anammmmm Allah analı babalıbüyütsün en azından iyi ollduunu öğrendik

kız ööle deme ben 3-4 gün önceye kadar ne varki bu hareket çok basit die yapıodum

kızım dalga geçmiyorum, bende yapıyodum önceden şimdi yapamıyorum ama işin komiği benim koca harbiden yapamıyo! uç uca değdirmeyi bırak ayak yerinden kalkmıyo bile..doğurdu doğuracak benim adam desene kaydirigubbakcemile3 hepimize fark atacak benim adam çatlayın işteeee kaydirigubbakcemile2

ya bu arada denizde doğurmuş, darısı başımıza..allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize..denizede hayırlı olsun bebişi, sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah..

Urla ya gider ayak yapmış yine yapıcağınısenağlama Allah yardımcısı olsun onun ve tüm hamilelerin.. Valla zaten ağlamaya yer arıyoruz, en ufak bişeyde kopuyoruz. Asker arkadaşıymışız gibi hissdiyorum bazendelikafadulden
Biz sabah dr.daydık malum. Benim sıpa biraz dengesiz e tabi normal anasıda öyle babasıda dr. gün verdi 9 NİSAN 2009 da alalım artık yeter dedi. Ameliyathaneyi aradı epidural için anestezistle konuştu oda ayarlandı. Sonra nst ye girdim, sonucu görünce dr. şok oldu yine sancı var yine sancı var hemde 80 lerde yanidelikafadulden Hay allah dedi adamında pusulası karıştı. Dedi sen cuma yine gel bakalım bu sıpa süpriz yapabilir. Sonra ultrasona girdim 3300 olmuş 2 haftada 450gr. almış yani kuzum. Ben hiç kilo almamışım süper bi haberdi bu:)) Hala 61 im yani..
Kısaca bizim doğum kadeeerrr, kısmetkaydirigubbakcemile3 Ama olaki bebek durursa 9 unda kavuşucaz yani, hayalide olsa bizimde bi tarihimiz var.

ayy toprak güldürdün beni yaa.. ben dediğiniz hareketi çook rahat yapıyorum hop 1 hamlede menecik. yani 1 aydan önceye doğurmayacağım sanırsam. hayırlısı. bide daha önce bahsedildimi bilmiyorum ama.. ayakta düz bi şeklide dururken elimizi göğüs altımıza koyuyoruz. elimiz tam dümdü< duruyorsa doğuma 1 hafta kalmış demek fakat hala tümsekse yani el tam düz durmuyorsa hala zaman var demekmiş. yani anlıyacaınız karnın aşşağıya düşmesi elle kontrol yöntemi inşallah anlatabilmişimdir. ben o sınavdan da geçemiyorum daha elim tümsek duruyor. yani görğüs altım boşalmamaış. kafamçokkarıştı

selam kızlar .. ay ban bi haller oldu habire uyuyorum ... 3 gibi uzanmışım yin euyudum ..maşallah bana ama sonra gece uyuyamayacağım Allahım ne denge kaldı ne duzen ...doğduklarında olmayacak zaten...amaaan olsun sağ salim olsunlarda...

Bu arada Urla gider ayak ağlattın bizi...sağ salim doğur haberini ulaştır... eşinde doğum hediyesi eve internet alsın sana....

april canım hayali de olsa tarihinin olması iyi de bence sen de bu hafta sonu bebişle döneceksin hayırlısıyla...

urla çok güzel yazmışsın.hepimiizn duygularına tercüman olmuşsun.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı zamanında doğumlar nasip etsin.kendine iyi bak.çarşamaba günü görüşürüz inşallah.

maşallah annesi kocaman olmuş bebişin.hayırlısı ne zmansa o zaman gelsin.

benim elimde tümsek duruyo.demek ki kızım 14 nisanı bekleyecek inşallah.hihoyyyt:teytey::dance:

etoprak sen çalışıyo muydun şimdiye kadar...seninle aynı meslekteyiz ya o yuzden soruyom...ben gecen hafta kaçtım ...sınav haftasısydı gozetmenlik falan derken..bu hafta calışamaz raporunu alacam nasipse 37+1 de

megul 14 nisan benim doğum tarihim...belki benim kızımda o tarihi bekler anasıyla beraber kutlar doğum gununu...senin kızda o tarihte var mı başka 14 nisancı

kızlar ya son 3 gündür karnım daha sık sertleşmeye başladı.normal mi?sizde de var mı bu sertleşmeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…