kızlar ben bir son defa daha denizi arayım dedim...
ve bu sefer zilli karı açtı...
c.tesi günü doğum yapmış...
epidural sezeryan .
efe bey - 4 kilo 52 cm
gayet sağlıklılarmış,,
hayırsız karı son güne kadar çarşıda alışverişteymiş,,
tel duymamış..
iyi olsunlarda - haber vermesinler..
biz görevimiz yapalım dimi ....
merhabalar kızlar,
şenayın haberleri gelmiş, rabbim yardımcısı olsun..kolay doğumlar nasip etsin..
çiçek ve geda çok geçmiş olsun..bendede var o sancılar hafif hafif, ya ben zaten yalvarıyorum artık doğsun diye(
bu arada çiçek şu senin ayak testini yapıyodum hani uçuca değdirmeye çalışıyosunda olmazsa doğum yakın demek oluyo ya, işte onu deniyodum ki nitekim yapamadım..benim kocişte hamile ya dur bide ben deneyeyim doğuracakmıyım dedi, eeh benim adamda yapamadı ama şaka değil gerçekten yapamıyo ya adam..nolcak şimdi beraber doğuruyomuyuz hehehe :)))) zaten benden geri kalsa şaşarım şaşkın kocam benim..
ne zamandır ancak geçmişi okuyup kapatıyordum biraz rapor vereyimde işlerime geri döneyim sonra..haftasonu temizlik işini bitirmeye çalıştık, c.tesi eşimle kardeşim camları sildi, perdelerimi yıkadım pazarda eşime tüm halıflexleri yıkattım makinayla, halıları önceden yıkamıştık sermemiştim zaten, sonrada gezmeye gittik..şimdide ben kalan dağınıklıkları toparlıyorum.. yarın dr. kontrolüm var, çatı muayenesi yapıcam dedi yine, hep diyo ama yapmıyo bende epilasyon yaparken 8 oluyorum resmen..bugün bide onunla uğraşıcam..37 hafta dolduğu için yarın bide rapor alıcaz..
UrlaCım sen işe geri dönecek misin ?
urla gül gül. düşündükçe ben de gülüyorum kendime.artık eşim de inanmıcak bana zaten. sabah onu ağrım var hazırlıklı ol diye gönderiyorum çünkü.
benanber dediğin gibi hafif adet ağrısı gibi hiç can yakmıyo ama ne biliim ya gerçeğini bilmiyoz ya. tamam başlıyo diyorum her seferinde.
selincim öyle deme ya. bu hafta gelmezse benim dr. haftaya beni çatır çatır suni ile doğurtçak
kızlar ben bir son defa daha denizi arayım dedim...
ve bu sefer zilli karı açtı...
c.tesi günü doğum yapmış...
epidural sezeryan .
efe bey - 4 kilo 52 cm
gayet sağlıklılarmış,,
hayırsız karı son güne kadar çarşıda alışverişteymiş,,
tel duymamış..
iyi olsunlarda - haber vermesinler..
biz görevimiz yapalım dimi ....
kimsecikler yazmamış..işlerimi halledıttım cıkıyorum.............
yarın yada carsamba günü gelirim yine ALLAHA emanet olun.............
bu gun işyerımde son günümdü....
burdanda agdacıya gidecegım.........
ogluşum beni üzmedi
zamanında gelicek.........
evimizde hazır tertemız...
anneside bugun terrtemız olucak akşama duşunu alıp sabaha onu görmeye gidecegiz....
içimdeki mucizenın erken gelmesinden dolayı cok üzülmüştüm..........
üzülmüştüm derken kendimi hazır hissetmıyordum
ama şimdi içimde öle heyecan varki ANNE oluyorum bende yaşım 23.ve ben anne oluyorum
allahın hikmeti onu cok özledim
İlk evlendiğimizde seni karnımda taşımaya ,doğurmaya ve seninle bir hayat yaşamaya cesaretim yoktu.
............
ŞİMDİ GEL annecim.....................
ANNEN VE BABAN SENİ BEKLİYORR
sizlerle 9. ay boyunca cok sey paylaştık...........
cok sey ögrendik birbirimizden...
sevinçlerimizde oldu üzüntülerimizde artık hepimiz teker teker kavuşuyoruz meleklerimizeeeeeeeee
ALLAHIM SAG SALİM DOGUMLARIMIZI NASİP ETSİN
hoşcakalın en kısa zamanda görüşmek üzereeeeeeee:teselli::enbuyukkk:
HEPİNİZİ ÖPÜYORUZZ
ay çok duygulandım ne güzel de yazmışın ......kimsecikler yazmamış..işlerimi halledıttım cıkıyorum.............
ogluşum beni üzmedi
anneside bugun terrtemız olucak akşama duşunu alıp sabaha onu görmeye gidecegiz....
ama şimdi içimde öle heyecan varki ANNE oluyorum bende yaşım 23.ve ben anne oluyorum
ılk evlendiğimizde seni karnımda taşımaya ,doğurmaya ve seninle bir hayat yaşamaya cesaretim yoktu.
............
ŞıMDı GEL annecim.....................
ANNEN VE BABAN SENı BEKLıYORR
sevinçlerimizde oldu üzüntülerimizde artık hepimiz teker teker kavuşuyoruz meleklerimizeeeeeeeee
ALLAHIM SAG SALıM DOGUMLARIMIZI NASıP ETSıN
HEPıNıZı ÖPÜYORUZZ
anammmmm Allah analı babalıbüyütsün en azından iyi ollduunu öğrendik
kız ööle deme ben 3-4 gün önceye kadar ne varki bu hareket çok basit die yapıodum
kızım dalga geçmiyorum, bende yapıyodum önceden şimdi yapamıyorum ama işin komiği benim koca harbiden yapamıyo! uç uca değdirmeyi bırak ayak yerinden kalkmıyo bile..doğurdu doğuracak benim adam desene kaydirigubbakcemile3 hepimize fark atacak benim adam çatlayın işteeee kaydirigubbakcemile2
ya bu arada denizde doğurmuş, darısı başımıza..allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize..denizede hayırlı olsun bebişi, sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah..
cnm inş.9' una kadar dayanır bebişin çok zorladı seni de böyle ama çıkınca çok uslu bir bebek olur ve seni ve babasını hiç üzmez inş.....Bu arada bebek ultrasonda 39 haftalık gözüküyo sanırım o nedenle sancılarım bu kadar sık oluyo..
kimsecikler yazmamış..işlerimi halledıttım cıkıyorum.............
ogluşum beni üzmedi
İlk evlendiğimizde seni karnımda taşımaya ,doğurmaya ve seninle bir hayat yaşamaya cesaretim yoktu.
............
ŞİMDİ GEL annecim.....................
ANNEN VE BABAN SENİ BEKLİYORR
ALLAHIM SAG SALİM DOGUMLARIMIZI NASİP ETSİN
HEPİNİZİ ÖPÜYORUZZ
Urla ya gider ayak yapmış yine yapıcağınısenağlama Allah yardımcısı olsun onun ve tüm hamilelerin.. Valla zaten ağlamaya yer arıyoruz, en ufak bişeyde kopuyoruz. Asker arkadaşıymışız gibi hissdiyorum bazendelikafadulden
Biz sabah dr.daydık malum. Benim sıpa biraz dengesiz e tabi normal anasıda öyle babasıdadr. gün verdi 9 NİSAN 2009 da alalım artık yeter dedi. Ameliyathaneyi aradı epidural için anestezistle konuştu oda ayarlandı. Sonra nst ye girdim, sonucu görünce dr. şok oldu yine sancı var yine sancı var hemde 80 lerde yanidelikafadulden Hay allah dedi adamında pusulası karıştı. Dedi sen cuma yine gel bakalım bu sıpa süpriz yapabilir. Sonra ultrasona girdim 3300 olmuş 2 haftada 450gr. almış yani kuzum. Ben hiç kilo almamışım süper bi haberdi bu:)) Hala 61 im yani..
Kısaca bizim doğum kadeeerrr, kısmetkaydirigubbakcemile3 Ama olaki bebek durursa 9 unda kavuşucaz yani, hayalide olsa bizimde bi tarihimiz var.
ayy toprak güldürdün beni yaa..ben dediğiniz hareketi çook rahat yapıyorum hop 1 hamlede menecik. yani 1 aydan önceye doğurmayacağım sanırsam. hayırlısı. bide daha önce bahsedildimi bilmiyorum ama.. ayakta düz bi şeklide dururken elimizi göğüs altımıza koyuyoruz. elimiz tam dümdü< duruyorsa doğuma 1 hafta kalmış demek fakat hala tümsekse yani el tam düz durmuyorsa hala zaman var demekmiş. yani anlıyacaınız karnın aşşağıya düşmesi elle kontrol yöntemi inşallah anlatabilmişimdir. ben o sınavdan da geçemiyorum daha elim tümsek duruyor. yani görğüs altım boşalmamaış. kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?