cnm inş.9' una kadar dayanır bebişin çok zorladı seni de böyle ama çıkınca çok uslu bir bebek olur ve seni ve babasını hiç üzmez inş.....
april canım hayali de olsa tarihinin olması iyi de bence sen de bu hafta sonu bebişle döneceksin hayırlısıyla...
maşallah annesi kocaman olmuş bebişin.hayırlısı ne zmansa o zaman gelsin.
benim elimde tümsek duruyo.demek ki kızım 14 nisanı bekleyecek inşallah.hihoyyyt:teytey::dance:
kızlar ya son 3 gündür karnım daha sık sertleşmeye başladı.normal mi?sizde de var mı bu sertleşmeler.
hoşgeldin cnm çok sevindim inş.bizde öyle rahat kurtuluruzkızlar herkese merhaba... biz kızmla evimize geldik çok şükür... epidural sezeryan olduğu için bende süt henüz gelmedi mama veriyoruz ama normalmiş...dikiş sancım çok az oldu bugün geçti bile... sezeryan olacaklar hiç korkmasın hele epidural inanılmaz güzel... bebeğinizi görmek onu kucağınıza almak harika bi duygu... hala hayal gibi geliyo yaşadıklarım... bebeğimi izleyip duruyorum en kısa zamanda resimde ekliycem darısı hepinizin başına...herkese dua ettim doğum anında...bu arada iyi dileklerinizide gördüm hepinize teşekkür ediyorum...inşallah bundan sonrada paylaşımlarımız devam eder... öptüm hepinizi
kızlar herkese merhaba... biz kızmla evimize geldik çok şükür... epidural sezeryan olduğu için bende süt henüz gelmedi mama veriyoruz ama normalmiş...dikiş sancım çok az oldu bugün geçti bile... sezeryan olacaklar hiç korkmasın hele epidural inanılmaz güzel... bebeğinizi görmek onu kucağınıza almak harika bi duygu... hala hayal gibi geliyo yaşadıklarım... bebeğimi izleyip duruyorum en kısa zamanda resimde ekliycem darısı hepinizin başına...herkese dua ettim doğum anında...bu arada iyi dileklerinizide gördüm hepinize teşekkür ediyorum...inşallah bundan sonrada paylaşımlarımız devam eder... öptüm hepinizi
bende onu soracaktım sanki bebek içimde geriliyomuş gibi oluyo ama sanırım karın sertleşmesi bu ve hiç bi yöne yatamıyorum cnm acıyo sende de oluyo sen yatabiliyo musun?resmen gece uyanıyorum sağa sola sırt üstü acıdan hiç bi şekilde yatamıyorum..
kızlar herkese merhaba... biz kızmla evimize geldik çok şükür... epidural sezeryan olduğu için bende süt henüz gelmedi mama veriyoruz ama normalmiş...dikiş sancım çok az oldu bugün geçti bile... sezeryan olacaklar hiç korkmasın hele epidural inanılmaz güzel... bebeğinizi görmek onu kucağınıza almak harika bi duygu... hala hayal gibi geliyo yaşadıklarım... bebeğimi izleyip duruyorum en kısa zamanda resimde ekliycem darısı hepinizin başına...herkese dua ettim doğum anında...bu arada iyi dileklerinizide gördüm hepinize teşekkür ediyorum...inşallah bundan sonrada paylaşımlarımız devam eder... öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?