2009 Nisan Anneleri buraya

inşallah megucum....

Kızlar ben bıcı bıcı yapmaya gidiyorum sabahtan beri uyuya uyuya terledim salumura oldum yaaaa

kızlar ya benıde ağlattı bu urla kadını ha,ınşallah ıyı haberlerınıde alırız arkadaşım ama böyle olmaz ya,alıştırıp alıştırıp gıdıyorlar,bızde burda kalıyoruz olmazkı

iyce azaldık ya.bi ara ne güzel 17-18 kişi oluyoduk.nerde bu millet havalar ısındı ya attınız kendinizi dışarıya dim i?gerçektende hava çok güzel ya.tam bahar havası.

evet özlem ya giden gelmiyo bi daha da.bir haftaya burası tamamen sessizleşir herlade offffffffffffffffff

aaaa sayfamız da şaka maka 3000 lere gelmiş hadi tamamlayalım.bu arada en geveze ben çıktım aranızda ha

cnm inş.9' una kadar dayanır bebişin çok zorladı seni de böyle ama çıkınca çok uslu bir bebek olur ve seni ve babasını hiç üzmez inş.....

İşallah canım ya hepimizin bebekleri sağlıklı uslu olsunlar:)

april canım hayali de olsa tarihinin olması iyi de bence sen de bu hafta sonu bebişle döneceksin hayırlısıyla...

Aman allah korusun ya ben daha doğsun istemiyorum kalsın 9 una kadar:) bu haftasonuda geçsiiiinnnn.. 9 u iyidir ya:) sürekli diyorum ona bak annecim sabırsızlık yapma uslu dur, 1 hafta daha sabret kavuşucaz:)) bakalım dinlicek mi beni?
Canım siz isim konusunu ne yaptınız bu arada? Var mı değişiklik?

maşallah annesi kocaman olmuş bebişin.hayırlısı ne zmansa o zaman gelsin.

benim elimde tümsek duruyo.demek ki kızım 14 nisanı bekleyecek inşallah.hihoyyyt:teytey::dance:

Canım sağol ya hayırlısıyla doğsunlarda. Nasılsa geçtik 2,5 kiloyu bundan sonra fazla kilo çok önemli değil.
Bende elimi koyunca sıkışıyo, üstelik ayaklarımıda birleştirebiliyorum ama sancım var nolucak şimdi? :))

kızlar ya son 3 gündür karnım daha sık sertleşmeye başladı.normal mi?sizde de var mı bu sertleşmeler.

bende onu soracaktım sanki bebek içimde geriliyomuş gibi oluyo ama sanırım karın sertleşmesi bu ve hiç bi yöne yatamıyorum cnm acıyo sende de oluyo sen yatabiliyo musun?resmen gece uyanıyorum sağa sola sırt üstü acıdan hiç bi şekilde yatamıyorum..

kızlar herkese merhaba... biz kızmla evimize geldik çok şükür... epidural sezeryan olduğu için bende süt henüz gelmedi mama veriyoruz ama normalmiş...dikiş sancım çok az oldu bugün geçti bile... sezeryan olacaklar hiç korkmasın hele epidural inanılmaz güzel... bebeğinizi görmek onu kucağınıza almak harika bi duygu... hala hayal gibi geliyo yaşadıklarım... bebeğimi izleyip duruyorum en kısa zamanda resimde ekliycem darısı hepinizin başına...herkese dua ettim doğum anında...bu arada iyi dileklerinizide gördüm hepinize teşekkür ediyorum...inşallah bundan sonrada paylaşımlarımız devam eder... öptüm hepinizi

hoşgeldin cnm çok sevindim inş.bizde öyle rahat kurtuluruz
hayırlısı olsun cnm allah analı babalı büyütsün....

aaa ne güzel sağsağlim kucağına almışsın bebeğini cnm darısı başımıza allah analı babalı büyütsün inşallah

aynen yaşadıklarını yaşıyorum.ne yöne yatacağımı şaşırdım artık.

canım hoşgeldin.inşallah rabbim bize de yaşatır hayırlısı ile anneliği.duaların için çok teşekkürler.a.s.

merhaba kızlar dün giremedim seçime gittik oradanda markete girince eve nasıl geldim attım kendimi bilemedim,gezenlere helel olsun valla
neyse gecede yazmak istemedim kimse olmayınca cevap alamıyorum kendi kendime konuşmuş gibi oluyorum.
neyse geçmişi okudum
şenayaın Allah yardımcısı olsun,galatea sanada hayırlı olsun bebişin

vayy bea öyle böyle derken 3000 sayfaya dayanmışız yılbaşı günü 1000leri görelim diye uğraştığımızı hatırlıyorum şimdi hıza bakın..

bu arada kızlar herkes geçmişte sanırım ama dün akşam nasıl korktum anlatamam geceleri çok terliyorum ama dün akşam acayip bi şekilde terlemişim
yatak sırılsıklam olmuş uyku sersemi su gel sandım nasıl fırladım yataktan anlatamam.
sonra baktım termiş daha çok ter döktüm
acaba bu kadar yoğunmu terliyo herkes yoksa kabus gibi bişey bu ter olayı yaa

neyse mahallenin deliside benim heralde kendi kendime konuşuyom her seferinde -tatlicadiarzu-
akşam bi daha şansımı denerim öpüldünüz..

evet ya yılbaşındayken 1000. sayfa olalım diye uğraşıyorduk şimdi 3000 lerden bahsediyoruz.ama diğer aylara göre en yavaş ilerleyen ay nisan anneleri.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…