2009 Nisan Anneleri buraya

3000 i ben yaparım belki kıslarrrrrrrrrrrrrrr

bende terleme değil de ateş basması oluyo.birden yüzüm falan sıcacık oluyo ama çok terlemem olmuyo.bu aralar çok duygusal ve de sinirliyim.herşey deli diyor beni.

az kalmış daha olmamış şenayda doğurmamış dahaaaaaaaa

bugün kimse doğurmamış.artık mart bitiyo.aman ne bitmez aymış ya uzadıkça uzadı.yarın şenay var doğuma girecek di mi sadece.başka kimse yok.

Ah canım benimmm meleğine kavuştun ohh ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizlere de dua et olur mu canım inşallah hepimiz kuzularımıza kavuşabilelim

neyse mahallenin deliside benim heralde kendi kendime konuşuyom her seferinde -tatlicadiarzu-
akşam bi daha şansımı denerim öpüldünüz..

hahaha deli eilsin bizler tembeliz sanırım
benim annem başımdaydı bugün onunla muhabbet ederken faln giremedim siteye

muhtar yok o nerelerde bilen var mı?

muhtar dünkü seçimlerden sonra çok çalışmaya başladı bugün

çok komik bişey gördüm mart annelrine bakarken.betül de yarın doğuma giriyomuş.şenayla aynı gün anne oluyorlar.-tatlicadiarzu-

çiçek bende ağrı yok ama kasılmam çok fazla bugün.içimde bi korku var valla.yarım saati bulmuyor karnım taş gibi oluyor.

yarın gitmeyi düşünüyorum.normalde 7 nisana verdi randevuyu ama gerçekten garip bi durum.kendimi yoracak bişey de yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…