kimsecikler yazmamış..işlerimi halledıttım cıkıyorum.............
yarın yada carsamba günü gelirim yine ALLAHA emanet olun.............
bu gun işyerımde son günümdü....
burdanda agdacıya gidecegım.........
ogluşum beni üzmedi
zamanında gelicek.........
evimizde hazır tertemız...
anneside bugun terrtemız olucak akşama duşunu alıp sabaha onu görmeye gidecegiz....
içimdeki mucizenın erken gelmesinden dolayı cok üzülmüştüm..........
üzülmüştüm derken kendimi hazır hissetmıyordum
ama şimdi içimde öle heyecan varki ANNE oluyorum bende yaşım 23.ve ben anne oluyorum
allahın hikmeti onu cok özledim
İlk evlendiğimizde seni karnımda taşımaya ,doğurmaya ve seninle bir hayat yaşamaya cesaretim yoktu.
............
ŞİMDİ GEL annecim.....................
ANNEN VE BABAN SENİ BEKLİYORR
sizlerle 9. ay boyunca cok sey paylaştık...........
cok sey ögrendik birbirimizden...
sevinçlerimizde oldu üzüntülerimizde artık hepimiz teker teker kavuşuyoruz meleklerimizeeeeeeeee
ALLAHIM SAG SALİM DOGUMLARIMIZI NASİP ETSİN
hoşcakalın en kısa zamanda görüşmek üzereeeeeeee:teselli::enbuyukkk:
HEPİNİZİ ÖPÜYORUZZ
kızlar herkese merhaba... biz kızmla evimize geldik çok şükür... epidural sezeryan olduğu için bende süt henüz gelmedi mama veriyoruz ama normalmiş...dikiş sancım çok az oldu bugün geçti bile... sezeryan olacaklar hiç korkmasın hele epidural inanılmaz güzel... bebeğinizi görmek onu kucağınıza almak harika bi duygu... hala hayal gibi geliyo yaşadıklarım... bebeğimi izleyip duruyorum en kısa zamanda resimde ekliycem darısı hepinizin başına...herkese dua ettim doğum anında...bu arada iyi dileklerinizide gördüm hepinize teşekkür ediyorum...inşallah bundan sonrada paylaşımlarımız devam eder... öptüm hepinizi
Merhaba arkadaşlar,
Ben de yarın hastaneye yatıyorum. Öbür gün sezaryen olacak. Tekrar görüşene kadar herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum.
kimsecikler yazmamış..işlerimi halledıttım cıkıyorum.............
yarın yada carsamba günü gelirim yine ALLAHA emanet olun.............
bu gun işyerımde son günümdü....
burdanda agdacıya gidecegım.........
ogluşum beni üzmedi
zamanında gelicek.........
evimizde hazır tertemız...
anneside bugun terrtemız olucak akşama duşunu alıp sabaha onu görmeye gidecegiz....
içimdeki mucizenın erken gelmesinden dolayı cok üzülmüştüm..........
üzülmüştüm derken kendimi hazır hissetmıyordum
ama şimdi içimde öle heyecan varki ANNE oluyorum bende yaşım 23.ve ben anne oluyorum
allahın hikmeti onu cok özledim
İlk evlendiğimizde seni karnımda taşımaya ,doğurmaya ve seninle bir hayat yaşamaya cesaretim yoktu.
............
ŞİMDİ GEL annecim.....................
ANNEN VE BABAN SENİ BEKLİYORR
sizlerle 9. ay boyunca cok sey paylaştık...........
cok sey ögrendik birbirimizden...
sevinçlerimizde oldu üzüntülerimizde artık hepimiz teker teker kavuşuyoruz meleklerimizeeeeeeeee
ALLAHIM SAG SALİM DOGUMLARIMIZI NASİP ETSİN
hoşcakalın en kısa zamanda görüşmek üzereeeeeeee:teselli::enbuyukkk:
HEPİNİZİ ÖPÜYORUZZ
Urla ya gider ayak yapmış yine yapıcağınısenağlama Allah yardımcısı olsun onun ve tüm hamilelerin.. Valla zaten ağlamaya yer arıyoruz, en ufak bişeyde kopuyoruz. Asker arkadaşıymışız gibi hissdiyorum bazendelikafadulden
Biz sabah dr.daydık malum. Benim sıpa biraz dengesiz e tabi normal anasıda öyle babasıdadr. gün verdi 9 NİSAN 2009 da alalım artık yeter dedi. Ameliyathaneyi aradı epidural için anestezistle konuştu oda ayarlandı. Sonra nst ye girdim, sonucu görünce dr. şok oldu yine sancı var yine sancı var hemde 80 lerde yanidelikafadulden Hay allah dedi adamında pusulası karıştı. Dedi sen cuma yine gel bakalım bu sıpa süpriz yapabilir. Sonra ultrasona girdim 3300 olmuş 2 haftada 450gr. almış yani kuzum. Ben hiç kilo almamışım süper bi haberdi bu:)) Hala 61 im yani..
Kısaca bizim doğum kadeeerrr, kısmetkaydirigubbakcemile3 Ama olaki bebek durursa 9 unda kavuşucaz yani, hayalide olsa bizimde bi tarihimiz var.
14 yokda 15 olurmuuuuuuukaydirigubbakcemile3 benimde sezxeryan 15 ,nde olcak allah izin veririse :dance:megul 14 nisan benim doğum tarihim...belki benim kızımda o tarihi bekler anasıyla beraber kutlar doğum gununu...senin kızda o tarihte var mı başka 14 nisancı
kızlar ya son 3 gündür karnım daha sık sertleşmeye başladı.normal mi?sizde de var mı bu sertleşmeler.
kızlar herkese merhaba... biz kızmla evimize geldik çok şükür... epidural sezeryan olduğu için bende süt henüz gelmedi mama veriyoruz ama normalmiş...dikiş sancım çok az oldu bugün geçti bile... sezeryan olacaklar hiç korkmasın hele epidural inanılmaz güzel... bebeğinizi görmek onu kucağınıza almak harika bi duygu... hala hayal gibi geliyo yaşadıklarım... bebeğimi izleyip duruyorum en kısa zamanda resimde ekliycem darısı hepinizin başına...herkese dua ettim doğum anında...bu arada iyi dileklerinizide gördüm hepinize teşekkür ediyorum...inşallah bundan sonrada paylaşımlarımız devam eder... öptüm hepinizi
bu arada kızlar herkes geçmişte sanırım ama dün akşam nasıl korktum anlatamam geceleri çok terliyorum ama dün akşam acayip bi şekilde terlemişim
yatak sırılsıklam olmuş uyku sersemi su gel sandım nasıl fırladım yataktan anlatamam.
sonra baktım termiş daha çok ter döktüm
acaba bu kadar yoğunmu terliyo herkes yoksa kabus gibi bişey bu ter olayı yaa
Urla ya gider ayak yapmış yine yapıcağınısenağlama Allah yardımcısı olsun onun ve tüm hamilelerin.. Valla zaten ağlamaya yer arıyoruz, en ufak bişeyde kopuyoruz. Asker arkadaşıymışız gibi hissdiyorum bazendelikafadulden
Biz sabah dr.daydık malum. Benim sıpa biraz dengesiz e tabi normal anasıda öyle babasıdadr. gün verdi 9 NİSAN 2009 da alalım artık yeter dedi. Ameliyathaneyi aradı epidural için anestezistle konuştu oda ayarlandı. Sonra nst ye girdim, sonucu görünce dr. şok oldu yine sancı var yine sancı var hemde 80 lerde yanidelikafadulden Hay allah dedi adamında pusulası karıştı. Dedi sen cuma yine gel bakalım bu sıpa süpriz yapabilir. Sonra ultrasona girdim 3300 olmuş 2 haftada 450gr. almış yani kuzum. Ben hiç kilo almamışım süper bi haberdi bu:)) Hala 61 im yani..
Kısaca bizim doğum kadeeerrr, kısmetkaydirigubbakcemile3 Ama olaki bebek durursa 9 unda kavuşucaz yani, hayalide olsa bizimde bi tarihimiz var.
Merhaba arkadaşlar,
Ben de yarın hastaneye yatıyorum. Öbür gün sezaryen olacak. Tekrar görüşene kadar herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum.
ne güzel yarın bu saatlerde bebişin kucağında olacak......Merhaba arkadaşlar,
çok komik bişey gördüm mart annelrine bakarken.betül de yarın doğuma giriyomuş.şenayla aynı gün anne oluyorlar.-tatlicadiarzu-
Kızlaaarrrr doğum öykülerine bakın Rumelili yazmışşşkaydirigubbakcemile2
Merhaba arkadaşlar,
Çiçek çok dolanma ayakta bebek baskı yapıyo aşağıya sancılar ondan da artabiliyo.
bu arada şenaydan haber varmı?
kader ağlarını örmüş bir kere kaydirigubbakcemile2betülle şenay mı vayy kader arkadaşları
pamuk prensesin tahtı yer ile yeksan oldu kızım doğunca:)) - Sayfa 2 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU rumelinin doğum hikayesi akıllım buraya yazmış
çiçeğim böceğim senin neyin var cnm yaa
ben bi yemek yiyyeyim tosunum acıktı teyzeleriiii
kader ağlarını örmüş bir kere kaydirigubbakcemile2
çiçek bu hafta sonuna kadar can dayanır kapıya söliim ben
zaten erkende değilki dimi gelsin artık
selam kızlar.geçmişi okuyup geliyodum ama sayfa dondu bütün alıntılar gitti.sinir oldum.
urla beni de çok duygulandırdı. zaten yer arıyoruz ağlamaya. yazmayın böyle veda yazıları yaa.
çiçekçim geçmiş olsun. senin de son günler böyle geçicek heralde.
megul benim de öyle. karnım sürekli kasılı sanki. hatta sabah 2 saat öyle kaldı neredeyse. o yüzden dr.a söyledim. ama bi halt çıkmadı. 3. dönem yalancı sancıları dedi. ama sen yine de bi danış tabi.
aprilcim benim de beklenen son doğum tarihi 9 nisan. 40 hafta o zaman doluyo.bakalım beklicekmi benim kızımda. güzel tarih aslında. 09. 04. 09
ben topuğumu da değdiriyorum. elim de göğüs aslında hala tümsek duruyo. ama sancılar devam. ne olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?