2009 Nisan Anneleri buraya

Hayırlısıyla kurtulursun inşallah... :Saruboceq:

Ya insan inanamıyor. Sayfalara bugün ne olmuş diye bakıyordum...Şimdilerde herkes şu gün bugün doğuma gidiyoruz diyor . İnanması güç geliyor. O kadar zaman su geçti.....Bi taraftan seviniyorum ama bi taraftan da bu mucizeleri içimizde hissetmek tüm zorluklarına rağmen o kadar müthiş ki.....Bu duyguyu kaybetmekten korkuyorum... :CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar,

Ben de yarın hastaneye yatıyorum. Öbür gün sezaryen olacak. Tekrar görüşene kadar herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum.

Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerini okudukça mutlu oluyoruz. Darısı bizlerin başına. Benim bebekte beklerse bende epidural sezeryan olucam ama arada korkuyorum. Sütün işallah en kısa sürede gelir.

Merhaba arkadaşlar,

Ben de yarın hastaneye yatıyorum. Öbür gün sezaryen olacak. Tekrar görüşene kadar herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum.

Sana da hayırlı doğumlar arkadaşım. Allah yardımcın olsun..

iyi akşamlarr güzel nisan annecikleriii

ya zatennnnn ağlamak için yer arıyoruzzz saol yani senağlama canım benim bebişinle birlikte sağlıkla gelmeni beklicez dualarımız seninlee :Saruboceq:sende bize dua et olurmuuuuu:asigim::asigim:

yaa walla nisan anneleri yavaş yavaş dökülmeye başladııı hadi hayırlısı olsun canım çok az zamanın kalmışşş

megul 14 nisan benim doğum tarihim...belki benim kızımda o tarihi bekler anasıyla beraber kutlar doğum gununu...senin kızda o tarihte var mı başka 14 nisancı
14 yokda 15 olurmuuuuuuukaydirigubbakcemile3 benimde sezxeryan 15 ,nde olcak allah izin veririse :dance:

kızlar ya son 3 gündür karnım daha sık sertleşmeye başladı.normal mi?sizde de var mı bu sertleşmeler.

canım ya bende de aynı şey var ama doğum sancısı değil heralde ağrım yok sadece göbiş sertleşiyo ayağa kalkıp yürüyorum hemen geçiyoo

ayy canımm benim ne güzel meleğine kavuşmuşsuın hadi bakalım darısııııı bizlereeeeee

canım bende çok terliyorum ama beni bazen böle ateş basıyo çığlık atasım geliyo normal heraldee:yerimseniben

Hadi almışsınız günü.İnşallah o zamana kadar bebeğin bekler ve seni de çok zorlamaz.

Canım ne güzel bebeğin artık seninle.Allah analı, babalı büyütmeyi nasip etsin.Resimlerini bekliyoruz.

Merhaba arkadaşlar,

Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Merhaba arkadaşlar,

ne güzel yarın bu saatlerde bebişin kucağında olacak......
inşallah çok rahat bir doğum olur cnm şimdiden bol şans....

Merhaba arkadaşlar,

sende mi brütüs Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah bitanemmmmmmmmm

Çiçek çok dolanma ayakta bebek baskı yapıyo aşağıya sancılar ondan da artabiliyo.

canım bugün hep evdeydim oturdum annem yaptı işleri bi banyo yaptım işte

bu arada şenaydan haber varmı?

yarın sezeryan olcak bakalım başka haber yok

selam kızlar.geçmişi okuyup geliyodum ama sayfa dondu bütün alıntılar gitti.sinir oldum.
urla beni de çok duygulandırdı. zaten yer arıyoruz ağlamaya. yazmayın böyle veda yazıları yaa.
çiçekçim geçmiş olsun. senin de son günler böyle geçicek heralde.
megul benim de öyle. karnım sürekli kasılı sanki. hatta sabah 2 saat öyle kaldı neredeyse. o yüzden dr.a söyledim. ama bi halt çıkmadı. 3. dönem yalancı sancıları dedi. ama sen yine de bi danış tabi.
aprilcim benim de beklenen son doğum tarihi 9 nisan. 40 hafta o zaman doluyo.bakalım beklicekmi benim kızımda. güzel tarih aslında. 09. 04. 09
ben topuğumu da değdiriyorum. elim de göğüs aslında hala tümsek duruyo. ama sancılar devam. ne olacak bakalım

çiçek bu hafta sonuna kadar can dayanır kapıya söliim ben
zaten erkende değilki dimi gelsin artık

valla benim eşşek doktorum çok uursamıo bööle şeyleri ama acildeki doktor dediki bu bebek çok dayanmış rahim ağzına her an patlatabilir keseyi bence 8 nisana kadar sürpriz yapar dedi. kendi drumu aradım sabah o da çarşamba geldi bakalım neye karar verecek gelsin can bey ben yiicem onu

aaa bende çok şahane bi yazı yazcam ama gülmekten dourtucam kalanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…