2009 Nisan Anneleri buraya

şööle bi durum var açken benim elim açık bi şekilde duruo karnımın üstünde ama yeiğim zaman mide şişio ve tümsek olarak duruo anca

eminim canım. senden zaten öyle bir yazı beklerim ben. valla çiçek nerden buluyosun bu lafları. tuvalet kağıdı gibi nst falan. komik şey seni:dance::roflol:

şööle bi durum var açken benim elim açık bi şekilde duruo karnımın üstünde ama yeiğim zaman mide şişio ve tümsek olarak duruo anca

senin gerçekten rahim ağzına dayanmış o zaman canım.valla ban da bu karnım hiç elim dümdüz durcak kadar aşağıya inmicek gibi geliyo. baya tümsek yani elim

ya şu yaptığınız şekli banda anlatın nasıl oluyor hiç denemedim
bu aradaçiçek can bebek eminim çok tatlı bişey olcaktır renkli gözlü bişey bekliyorum ben senden :)

kız 39. haftadasın bi de bazılarında karın bölgesi dar oluomuş belki hiç inmiicek beööle dourucaksın

öyle heralde yoksa bu işaretlere bakılırsa hiç doğmıcak benim kız. benim çatım neredeyse 3 aydır genişliyo ağrıdan yürüyemiyorum. açıla açıla 46 beden oldum zaten nasıl toparlanıcak bilmiyorum ama hala topuğumu değdiriyom ayağımın ucuna.

evet ya şöyle maviş bişey. muhtemelen ilk doğduğunda da sarı olur saçları. ne güzel ya.
canım ayakta elini göğsünün altına karnının üzerine koyup düzmü tümsekmi durduğuna bakıyosun

ya şu yaptığınız şekli banda anlatın nasıl oluyor hiç denemedim
bu aradaçiçek can bebek eminim çok tatlı bişey olcaktır renkli gözlü bişey bekliyorum ben senden :)

ayyy kuzummm ben de senden bi sarı kafa bekliorum özledim ya kuzumu istiorum:) neye benzerse benzesin küçük aşkım o benimmmmmmmmmmmm

canım göğsünle göbeğinin arasına elini koyuyosun elin açık duruosa bebek iyice aşağı inmiş heran doğab,lr demekmiş.

tatlım belki sen elastik bi hatunsun:)

benim gibi kara kafalıdan sarı kafa çıkarsa helal olsun der kendimi kutlarım:)

haydaa nasıl yani elimi göğsümle göbeğimin arasoına koydum baktım göbek tümsek doğuma daha var bu değilmi yani anlamadım şidmifisfisfis

kız benimki sarı kafamı olcak diyosun ama benim saçlar yapmas sarı :))

babasına benzeerse sarışın olur anasına benzeerse kara kafalı olur :)

doktor da tutturmuş babasına benziyor diye

benim babanem sapsarışın dedem de kara bi adammış babamlar 4 kardeş amcamın biri açık sarı saçlı masmavi gözlü dieri esmer ötesi babam kumral mavi gözlü halam kumral ela gözlü:) yani her çeşit çıkabilio piyango gibi bu bebek işi:)

topuğunuzu nerenizde değdirmeye çalışıyonuz kızzzzzzdelikafadulden

canım yere otur sert zemine
sırtını düz biyere daya
ayaklarını uzat ileri
sonra bi ayağını kaldır onun topuğunu yerdekinin burnuna koymayı dene. ben bunu 3 gün önce çok rahat yapıodum şuan imkanı yok olmuo

yaşasın yapamıyoooooooooooooooooommmmmm:teytey::hooray::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…