selam kızlar.geçmişi okuyup geliyodum ama sayfa dondu bütün alıntılar gitti.sinir oldum.
urla beni de çok duygulandırdı. zaten yer arıyoruz ağlamaya. yazmayın böyle veda yazıları yaa.
çiçekçim geçmiş olsun. senin de son günler böyle geçicek heralde.
megul benim de öyle. karnım sürekli kasılı sanki. hatta sabah 2 saat öyle kaldı neredeyse. o yüzden dr.a söyledim. ama bi halt çıkmadı. 3. dönem yalancı sancıları dedi. ama sen yine de bi danış tabi.
aprilcim benim de beklenen son doğum tarihi 9 nisan. 40 hafta o zaman doluyo.bakalım beklicekmi benim kızımda. güzel tarih aslında. 09. 04. 09
ben topuğumu da değdiriyorum. elim de göğüs aslında hala tümsek duruyo. ama sancılar devam. ne olacak bakalım
valla benim eşşek doktorum çok uursamıo bööle şeyleri ama acildeki doktor dediki bu bebek çok dayanmış rahim ağzına her an patlatabilir keseyi bence 8 nisana kadar sürpriz yapar dedi. kendi drumu aradım sabah o da çarşamba geldi bakalım neye karar verecek gelsin can bey ben yiicem onu
aaa bende çok şahane bi yazı yazcamama gülmekten dourtucam kalanları
şööle bi durum var açken benim elim açık bi şekilde duruo karnımın üstünde ama yeiğim zaman mide şişio ve tümsek olarak duruo anca
senin gerçekten rahim ağzına dayanmış o zaman canım.valla ban da bu karnım hiç elim dümdüz durcak kadar aşağıya inmicek gibi geliyo. baya tümsek yani elim
kız 39. haftadasın bi de bazılarında karın bölgesi dar oluomuş belki hiç inmiicek beööle dourucaksın
bebişin daha aşağıya tam inmemiş. doğuma daha var demek şekercimtümseeeeeeeeeeeekdelikafadulden
ne anlama geliyo peki
ya şu yaptığınız şekli banda anlatın nasıl oluyor hiç denemedim
bu aradaçiçek can bebek eminim çok tatlı bişey olcaktır renkli gözlü bişey bekliyorum ben senden :)
öyle heralde yoksa bu işaretlere bakılırsa hiç doğmıcak benim kız. benim çatım neredeyse 3 aydır genişliyo ağrıdan yürüyemiyorum. açıla açıla 46 beden oldum zaten nasıl toparlanıcak bilmiyorumama hala topuğumu değdiriyom ayağımın ucuna.
evet ya şöyle maviş bişey. muhtemelen ilk doğduğunda da sarı olur saçları. ne güzel ya.
canım ayakta elini göğsünün altına karnının üzerine koyup düzmü tümsekmi durduğuna bakıyosun
bebişin daha aşağıya tam inmemiş. doğuma daha var demek şekercim
tümseeeeeeeeeeeekdelikafadulden
ne anlama geliyo peki
ayyy kuzummm ben de senden bi sarı kafa bekliorumözledim ya kuzumu istiorum:) neye benzerse benzesin küçük aşkım o benimmmmmmmmmmmm
canım göğsünle göbeğinin arasına elini koyuyosun elin açık duruosa bebek iyice aşağı inmiş heran doğab,lr demekmiş.
tatlım belki sen elastik bi hatunsun:)
benim gibi kara kafalıdan sarı kafa çıkarsa helal olsun der kendimi kutlarım:)
haydaa nasıl yani elimi göğsümle göbeğimin arasoına koydum baktım göbek tümsek doğuma daha var bu değilmi yani anlamadım şidmifisfisfis
kız benimki sarı kafamı olcak diyosun ama benim saçlar yapmas sarı :))
babasına benzeerse sarışın olur anasına benzeerse kara kafalı olur :)
doktor da tutturmuş babasına benziyor diye
topuğunuzu nerenizde değdirmeye çalışıyonuz kızzzzzzdelikafadulden
benim babanem sapsarışın dedem de kara bi adammış babamlar 4 kardeş amcamın biri açık sarı saçlı masmavi gözlü dieri esmer ötesi babam kumral mavi gözlü halam kumral ela gözlü:) yani her çeşit çıkabilio piyango gibi bu bebek işi:)
canım yere otur sert zemine
sırtını düz biyere daya
ayaklarını uzat ileri
sonra bi ayağını kaldır onun topuğunu yerdekinin burnuna koymayı dene. ben bunu 3 gün önce çok rahat yapıodum şuan imkanı yok olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?