ayyy kuzummm ben de senden bi sarı kafa bekliorumözledim ya kuzumu istiorum:) neye benzerse benzesin küçük aşkım o benimmmmmmmmmmmm
canım göğsünle göbeğinin arasına elini koyuyosun elin açık duruosa bebek iyice aşağı inmiş heran doğab,lr demekmiş.
tatlım belki sen elastik bi hatunsun:)
benim gibi kara kafalıdan sarı kafa çıkarsa helal olsun der kendimi kutlarım:)
vurdu valla.dr.a sorcaktım bugün bi tavsiyesi vqr mı başlatmak için doğumu. 4 saat yürüsemmi acaba
tabi canım bir elastiğim görme gitsin
cnm ne biliyim resimlerinde kumral gözüküyosun o yüzden dedim.ben de şimdi esmerim ama bebekken sarı kel bişeymişim. dediğin gibi sürpriz oluyo bebekler. bazılarının anne babayla alakası olmuyo. ay çok merak ediyom nasıl bişey bizim bebişler.
bursası ne acelen var kız bu kadar sevindin.
Kızlar ben de geldim.
Öyle gez dolaş doğurursun hikayeleri çok doğru değil herhalde ya.
Ben yine geze dolana kendimi helak ettim ama tık yok sadece oram buram ağrıyo.
Sancı mancı hiç bişey yok yine.
Ben artık hazırlığı abartmaya başladım artık çarşı geze geze sapıttım herhalde.
Eşimin hastaneye getireceği çiçeği bile gidip aldım.Yapma çiçek istiyorum ama zevkine güvenemiyorum diye gittim onuda aldım heheh.
kızlar bende bugün yeterrrrrrrrrrrr diye bağırmaya başladım dayanamıyorum sanki artık
tamam eyvallah bebek küçük gelmesin dicem ama sorunlu olan benim
benim rahatsızlıklarımdan bebişe bişey olacak diye ödüm kopuyo
bende diyorum bi an önce gelsin artık...
dilek yaaa süpersin süper hamilebizde pil bitti helal olsun sana yaaaaaaa
ay selam kızlar,napıonuz,ben de deniyeyim şu parmak-topuk ilişkisini,..belim,kasıklarım fena,kasılma desen hep var..ay gün isticem artık dr dan ya,oyyy,offf
çiçek ben şu topuk işinde biraz hile yapıyom
bacağımı kaldıramayınca elimle götürüp diğerinin üstüne koyuyorum
şimdi bu hilemi oluyo normalmi?
Kızlar bu arada sizce şenay hastanede ne yapıyodur.
Bence heryerinden sonra şimdide dili şişmiştir valla.
Burda bize laf yetiştirmeye alışmıştı orda sezsizlikten bunalıma girmesin sonra.
Allah korusun yavrunu sinemcimmmmmmmmmmmmm. gelsinler öpelimm koklayalım doyasıya seyredelim bu benim diyelim ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende psikolojik olarak sancı sanki gece olacakmış gibi bi izlenim var.her gece yatarken bu gece sancı tutarmı acaba diye yatıyorum sanki sabah sancı giremez gibi bi kural varmış gibi
çevremde hep gece sancılandım sabah doğurdum diyenler var etkisinde kaldım heralde..
diyorum ya benim hamilelik çok rahat geçiyo bıraksam orda kalacak veletler.
ilkinde de sezeryana girmeden önceki gün çarşıdaydım .
Ama doğumdan sonrası için aynı şeyi söyleyemem.kaydirigubbakcemile
dene bakalım nolucak sende:)
eveeeeeeet hileci şey seniii elinle tutmadan olmuo mu peki?
şenay hemşirelere eşine kayınvalidesine ve ordaki herkese laf yetiştiriodur bence şuan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?