2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar iyi akşamlar ben geldim...

akşam perinatologla randevumuz çok iyi geçti bebeğin kilosu inşallah kesindir 3612 kg dedi yüzü tombul tombul olmuş 8 nisan dahil istediğin tarihte sezeryan olabilirsin dedi kocişle karnmızı doyurduk evimize geldik araç kullanmak zorlaştı ama otobüslerden daha iyi trafik maganda dolu işte böyle biraz geçişi okiyim.

kız sölemeye utanıyom valla 4 kilocuk..................................................

normal istiyorum canım ama 1 hafta daha durursa zor sanırım.................................................

Maşallah canımArtık gelse iyi olur.Kocaman da olmuş zaten.

Şimdi hastaneden geliyorum.Şenay ablam canım oldukça bitkin uyuyor.Miniklerimiz çok iyiler.biri 2450 biri 2550. Birbirinden o kadar farklıki ikiside.
Bide ememiyolarsütü yok.Sağacaklar bakalım.çok cicişler yaa

Ay ne güzellerdir şimdi ya.Maşallah onlara

kıslar ne yapıyosunuz anacım,aksıyonsuz bır gündü ınşallah,tadım yok 2 gündür,belım ağrıyor ama bebekle ılgılı değıl tamamen benım yürümemle ılgılı fazla kaçırdım,azıcıkta dınlenıım ama bıraz geçmış okuyayım dımı

canımm maşallah o tombulaaaaaaaaaa oohh ne güzel el avuç dolduracak bebekcik

selınaycım maşallah bebışıne allahım nazardan esırgesın,kıs normal zor olmayacakmı ya,bende normal ısteyenlerdenım ama benımkı zor dedı,gerçı gelmek ıstedıkten sonra bebış ne şekılde olacaksa olur demı,şenaycım yorgundur tabıkı ya kolaymı vucut bırden zayıf düşüyor doğumdan sonra,ay bakamadım geçmışe bakıım geleyım

selam kızlar ...bugun kişisel temizlikle gecti malum prs. catı muayenesi var :1shok: biraz dolandım geldim...tek başıma gezeyim sonra yalnız gezemiyeceğim hihoyyyt

senayımızın iki prensesi olmus ...ne mutlu Allah anal babalı buyutsun inşallah

cicek agrılaın nasıl oldu???

oslem keske yormasaydın kendini ...gerci hemen dogurmak istiyorsan baska :bbo: aman dikkat et kendine canım...

cicek agrılaın nasıl oldu???

oslem keske yormasaydın kendini ...gerci hemen dogurmak istiyorsan baska :bbo: aman dikkat et kendine canım...

canım ağrılar daha az ama devam edio tabii yarın dr a gidicez yine bakalım ne diicek ama azap halini aldı hamilelik ne yazıkki

saol canım benım sen çok yürüdüm dedığıme bakma ya şuankı halıme göre çok bacak aram ve kasıklarım ağrıyor yolda benımkı yokladı 5 dk dınlendım kardeşım bayağı bı korktu sanırım bır daha benle çıkmaz hehehe,çıçekcım geçmedımı daha senın ağrıların yahu ne oluyo ben anlamadımkı dınlen bol bol

kız dilek ayın 6 sına mı aldınız sezerciği:) ben yarın doktoru benzeticem eziyet çekiorum ben burda eşşek adam ya!!!! bende konuşiim 6 sına alsın inşallah nolur dua et de kabul etsin çok uyuz bi adam ya

benimde 6 sı yaa sende aldır o gün fırlatalım hepimiz dozkanda var oooo iyi ya sende 6 ya aldır bananeeeeee

ya ben sıze bışey soracam şu sola yatma davası varya ben hep sağdayım ya,solda ben nefes alamıyorumkı bebek oksıjenı rahat alsın,aklıma gelınce dönüyorum ama tahmın edersınızkı zaten her saat başı yanlar acıyor dıye dönüyorum ama uzun süre hep sağdayım nerdeyse sonuna geldık ama ıçım rahat değıl sız ne yapıyosunuz

canım sANADA geçmiş olsun yorma artık kendini. ya işte bebeğin kafası rahimağzına feci dayanmış ve zorluo her an açılma olabilir beklioruz artık

benimde 6 sı yaa sende aldır o gün fırlatalım hepimiz dozkanda var oooo iyi ya sende 6 ya aldır bananeeeeee
oleey bakalım benim dr 6 sına almayı kabul eder mi normalde 8 i yar4ın konuşucam kötüyüm diicem ama bilmiom

valla ben sağa sola sırt üstü o an ne denk gelirse yatıyorum ama benim kız pek sağa yatırmıyo.
eli var orda resmen yırtıcak gibi ittiriyo çok canımı acıtıyo hemen dönüyorum ben de

iyi akşamlar kızlarrr :CüvCüv:

maşallah kızımıza ne güzel de kilo almış bende hftya gidecem demek ki kilosu yaklaşık bu kadar olmalı, sen çalışıyormuydun ?
saol cnm cnm ben çalışıyordum ama 32. haftada ize ayrıldım

kızlar benim ağrım var yatıorum bugün biraz hafiflerse giricem tekrar öptüm merak etmeyin bişey olursa şirvancığıma haber veririm

kız çiçek aman dikkat et haaaa

kızmıııııış 2. bebek :)

ayyy çok mutlu oldum allah analı babalı büyütsünnnnnhihoyyythihoyyyt iki tane prenses geldiiiiiihihoyyyt

oyy maşallah tombişimizeeee

ya kızlar bende de bugün başladı buğazımda bir yanma var midemde değil ama çook kötü bişeyy bebişdenmi oluyo aacabaaa???

çiçek kıs herkese puan verebiliyorum bi sana veremiyorum hep. önce başkasına verin diyo
gerçi benim puanlarım da işe yaramıyo ama olsun eğleniyorum:)

ya kızlar bende de bugün başladı buğazımda bir yanma var midemde değil ama çook kötü bişeyy bebişdenmi oluyo aacabaaa???

valla canım ben artık hiçbi ağrıyı sızıyı yangıyı sorgulamıyorum nedendir diye.
heepsine hamilelikten doorunca geçicek diyorum
tabi yanılmam inş.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…