kız sölemeye utanıyom valla 4 kilocuk..................................................
normal istiyorum canım ama 1 hafta daha durursa zor sanırım.................................................
Şimdi hastaneden geliyorum.Şenay ablam canım oldukça bitkin uyuyor.Miniklerimiz çok iyiler.biri 2450 biri 2550. Birbirinden o kadar farklıki ikiside.
Bide ememiyolarsütü yok.Sağacaklar bakalım.çok cicişler yaa
kızlar iyi akşamlar ben geldim...
akşam perinatologla randevumuz çok iyi geçti bebeğin kilosu inşallah kesindir 3612 kg dedi yüzü tombul tombul olmuş 8 nisan dahil istediğin tarihte sezeryan olabilirsin dedi kocişle karnmızı doyurduk evimize geldik araç kullanmak zorlaştı ama otobüslerden daha iyi trafik maganda dolu işte böyle biraz geçişi okiyim.
selam kızlar ...bugun kişisel temizlikle gecti malum prs. catı muayenesi var :1shok: biraz dolandım geldim...tek başıma gezeyim sonra yalnız gezemiyeceğim hihoyyyt
senayımızın iki prensesi olmus ...ne mutlu Allah anal babalı buyutsun inşallah
cicek agrılaın nasıl oldu???
oslem keske yormasaydın kendini ...gerci hemen dogurmak istiyorsan baska :bbo: aman dikkat et kendine canım...
kız dilek ayın 6 sına mı aldınız sezerciği:) ben yarın doktoru benzeticem eziyet çekiorum ben burda eşşek adam ya!!!! bende konuşiim 6 sına alsın inşallah nolur dua et de kabul etsin çok uyuz bi adam ya
saol canım benım sen çok yürüdüm dedığıme bakma ya şuankı halıme göre çok bacak aram ve kasıklarım ağrıyor yolda benımkı yokladı 5 dk dınlendım kardeşım bayağı bı korktu sanırım bır daha benle çıkmaz hehehe,çıçekcım geçmedımı daha senın ağrıların yahu ne oluyo ben anlamadımkı dınlen bol bol
oleey bakalım benim dr 6 sına almayı kabul eder mi normalde 8 i yar4ın konuşucam kötüyüm diicem ama bilmiombenimde 6 sı yaa sende aldır o gün fırlatalım hepimiz dozkanda var oooo iyi ya sende 6 ya aldır bananeeeeee
saol cnm cnm ben çalışıyordum ama 32. haftada ize ayrıldımmaşallah kızımıza ne güzel de kilo almış bende hftya gidecem demek ki kilosu yaklaşık bu kadar olmalı, sen çalışıyormuydun ?
kızlar benim ağrım var yatıorum bugün biraz hafiflerse giricem tekrar öptüm merak etmeyin bişey olursa şirvancığıma haber veririm
kızmıııııış 2. bebek :)
kızlar iyi akşamlar ben geldim...
akşam perinatologla randevumuz çok iyi geçti bebeğin kilosu inşallah kesindir 3612 kg dedi yüzü tombul tombul olmuş 8 nisan dahil istediğin tarihte sezeryan olabilirsin dedi kocişle karnmızı doyurduk evimize geldik araç kullanmak zorlaştı ama otobüslerden daha iyi trafik maganda dolu işte böyle biraz geçişi okiyim.
ya kızlar bende de bugün başladı buğazımda bir yanma var midemde değil ama çook kötü bişeyy bebişdenmi oluyo aacabaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?